Expat services HBhousing

De kern van onze expat services is gericht op het combineren van marktkennis met persoonlijke aandacht. Vanaf de eerste kennismaking.
Brochure aanvragen
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Prijs

Altijd een aantrekkelijke huurprijs

Collega

Een woning passend bij de wensen

Netwerk

Verhuurders en collega makelaars

Zorgeloos woonruimte aanhuren via HBhousing

HBhousing draagt zorg voor een succesvolle aankoopbegeleiding en huurbemiddeling. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken wij wat uw wensen met betrekking tot kopen en huren zijn. Op basis van uw wensen geven wij u deskundig en onafhankelijk advies. Hierbij kunt u denken aan: huren of kopen, huurprijs en voorwaarden, hypotheek- en fiscale regelingen. Nadat u een keuze voor huren of kopen heeft gemaakt, starten wij namens u de onderhandelingen. Als uw makelaar zorgen wij voor de meest gunstige voorwaarden en een succesvolle aankoop of aanhuur van uw woning. Voor u betekent dit dat u met HBhousing het gewenste resultaat bereikt.

Services voor expats

HBhousing verzorgt de huisvesting voor expats, multinationals en relocators rondom Groot-Amsterdam, de gemeente Haarlemmermeer en daarbuiten. Als lokale makelaar kennen wij de woningmarkt binnen de regio als geen ander. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp begeleiden wij expats tijdens het huren, financieren en kopen van woonruimte. Jarenlange ervaring met aankoopbegeleiding en huurbemiddeling stelt ons in staat expat services op maat te bieden. Voor u betekent dit dat vanaf het moment dat u met HBhousing samenwerkt, alles voor u wordt geregeld. Met als resultaat: het zorgeloos aanhuren of aankopen van uw woning.

Zorgeloos aanhuren

Corporate housing in 3 stappen

 • 1
  Kennismaken

  Geheel vrijblijvend advies bij u thuis

 • 2
  Aanbod

  Selectie en bezichtiging van woningen

 • 3
  Aanhuren

  Onderhandelingen en inspectie

Neem voor meer informatie contact met ons op
Bel mij terug

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van beleggingspanden? Neem voor een kennismakingsgesprek contact met ons op.
Vrijblijvend advies
Zorgeloos aanhuren

Short en long stay

Prijzen

Marktconform en all-in

Begeleiding

Van check-in tot check-out

Team

Alles voor u geregeld