Uw woning verhuren in Almere

Uw woning verhuren aan expats in box3. Meer zekerheid en hoger rendement.
Brochure aanvragen
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Hoe hoog is de huurprijs?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 2.500 en € 10.000. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u uw woning verhuren? Vraag nu om een kennismakingsgesprek.

Uw woning verhuren in Almere aan expats

Over uw woning

2

Extra services

Balkon, terras, tuin
Gratis, garage
Indicatie verhuurprijs  Maak kennis met HBhousing

  Onze klanten beoordelen onze service met 9.5 / 10 op basis van 286 recensies
  Brochure downloaden

  Direct uw huis of appartement verhuren aan multinationals

  Uw woning verhuren in Almere aan expats is via HBhousing binnen enkele dagen geregeld. Als regionale verhuurmakelaar beschikken wij over een breed netwerk van expats, multinationals, relocators en particuliere huurders die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde woningen in Almere Stad, Haven, Buiten, Poort, Oostvaarders en Muziekwijk. Ook Lelystad en Zeewolde behoren tot de mogelijkheden. Vanwege ons brede netwerk en de toenemende vraag naar gestoffeerde en gemeubileerde woonruimte in Almere, zijn aangeboden woningen via HBhousing snel verhuurd. Door uw huis of appartement via HBhousing te verhuren voorkomt u snel leegstand en heeft u meer zekerheid m.b.t. huurbetaling en opzegging. Expats die via HBhousing huren, krijgen een budget van de werkgever die in sommige gevallen zelf de huur betaald. Profiteer van ons netwerk, en onze ervaring. Biedt vandaag uw huis of appartement te huur aan.

  Uw verhuurmakelaar rondom Almere

  Uw appartement of huis verhuren in Almere aan expats is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u uw woning binnen ons netwerk van expats aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u: de verhuurprijs van de woning berekent, de voorwaarden bepaalt, uw woning online en offline presenteert, de kandidaten grondig screent en selecteert en de bezichtigingen verzorgd. Daarnaast stellen wij het juridisch getoetst huurcontract en inspectierapport op, begeleiden de huurders tijdens het betrekken en opleveren van de woning. Indien gewenst zorgen wij ook voor het beheren van uw woning. Voor u betekent dit dat het verhuren van uw huis of appartement geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw appartement of huis verhuren in Almere aan expats.

  Maak kennis met HBhousing

  Wilt u meer weten over het verhuren van beleggingspanden? Neem voor een kennismakingsgesprek contact met ons op.
  Vrijblijvend advies
  Zorgeloos verhuren

  U kunt altijd de huur opzeggen

  Fiscale voordelen

  Meer rendement door verhuren in BOX3

  Gescreende huurders

  Grondige screening via Huurderscheck

  Netwerk

  Verhuren aan multinationals zoals KLM