Verkoopmakelaar Amsterdam, Hoofddorp en omgeving

verhuren aan expats

Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar in Amsterdam en Hoofddorp die met u meedenkt en kennis van de woningmarkt binnen uw regio heeft? Dan bent u bij HBhousing aan het juiste adres. VBO verkoopmakelaar HBhousing is gespecialiseerd in het taxeren, verhuren, aankopen en verkopen van woonruimte rondom Amsterdam, Hoofddorp en de gemeente Haarlemmermeer. Door onze jarenlange ervaring met het verhuren, taxeren, aan- en verkopen van woonruimte binnen uw regio, kennen wij de lokale woningmarkt als geen ander. Voor u betekent dit dat u met HBhousing over alle benodigde marktkennis beschikt om uw woning succesvol te verkopen, tijdelijk te verhuren of uw droomhuis te kopen.


Verkoopbegeleiding op maat

Als lokale verkoopmakelaar combineert HBhousing marktkennis met persoonlijke benadering en stellen u als klant centraal. Vanaf het eerste contact bespreken wij wat uw wensen zijn en hebben wij aandacht voor uw persoonlijke situatie. Door onze persoonlijke benadering en marktkennis ontdekken wij kansen waar u zelf niet aan heeft gedacht. Hierbij kunt u denken aan stijging van de marktwaarde door wijzigingen in bestemmingsplannen en het verkrijgen van extra financiële ruimte door het tijdelijk verhuren van uw woning. Het voordeel hiervan is dat verkoopmakelaar HBhousing op basis van uw wensen het verkoopplan opstelt, het verkooptraject begeleid en voor u het beste resultaat bereikt.


Aankoopbegeleiding en Taxatie

Bent u op zoek naar een droomhuis rondom Amsterdam, Hoofddorp of elders en wilt u deze voor een gunstige prijs aankopen? Profiteer dan van onze marktkennis en ervaring binnen uw regio. Vanuit onze vestiging in Amsterdam, Hoofddorp en Brielle adviseren en begeleiden wij u bij het aankopen en taxeren van uw nieuwe woning. Als lokale aankoopmakelaar en taxateur beschikken wij over kennis van de omgevingsfactoren die de waarde van uw nieuwe woning beïnvloeden. Hierbij kunt u denken aan de bouwkundige staat van de woning, wijzigingen van de bestemmingsplannen en kwaliteit van de woonomgeving. Als uw aankoopmakelaar zet HBhousing deze kennis en ervaring in om voor u een lagere aankoopprijs te realiseren. Voor u betekent dit dat u met HBhousing uw nieuwe woning voor de juiste prijs aankoopt.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Verkoopmakelaar Amsterdam

Vanwege onze ervaring met het verhuren van woonruimte rondom Amsterdam, Hoofddorp, en zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 3 maanden verkocht. Profiteer van onze lokale marktkennis en biedt vandaag uw woning te koop aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze makelaars staan voor u klaar. Bel: 0206170379 of 0237112221

 

 

 

 


Wat klanten zeggen

Verhuur koopwoning
Henny Snoeij
Professionele verkoopmakelaar! Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van HBhousing. De service kan ik omschrijven als zeer plezierig, professioneel en snel. De mensen van HBhousing hebben verstand van zaken en zijn bereid om tot het uiterste te gaan om je te helpen. Ik raad iedereen aan om eerst naar HBhousing te gaan!

Rating: 5.0/5

Google plus recensies Beoordeel onze service

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

Offerte aanvragen

 

Verhuren via HBhousing

  • Lokale makelaar met vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp
  • Binnen 24 uur zichtbaar op Funda, VBO, Huislijn, Jaap
  • Uitgebreide netwerk van collega makelaars
  • NWWI erkend taxateur
  • Afhandeling van alle juridische aspecten
  • Verkoopstrategie op maat
  • Unieke combinatie van verkopen, verhuren, aankopen en aanhuren
  • Hypotheekadvies voor starters en doorstromers*
  • Alle diensten onder één dak

Kennismaken met HBhousing

Ik wil kennismaken met HBhousingIk wil advies

 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Stel uw vraag

 

Gratis offerte

Direct een antwoord op uw vragen? Bel: 0206170379

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verkopen via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland