Verhuurmanagement via HBhousing

Met verhuurmanagement heeft u de zekerheid van inkomsten, gescreende huurders, juridisch getoetste huurcontracten, kort of doorlopend verhuur en de fiscale voordelen uit BOX3

Gezocht: woningen voor verhuur aan expats rondom Amsterdam, Hoofddorp, Almere, Den Haag, Brielle

Wilt u uw huis of appartement tijdelijk verhuren aan expats? Dan maken wij graag kennis met u! Verhuurmakelaar HBhousing verzorgt de huisvesting van expats die tijdelijk rondom Amsterdam, Hoofddorp en Almere werkzaam zijn. In opdracht van de werkgever, banken, universiteiten en multinationals, helpen wij de expats bij het vinden van geschikte woonruimte. Vanwege de toenemende vraag naar tijdelijke woonruimte zijn wij altijd op zoek naar gemeubileerde en gestoffeerde woningen rondom Amsterdam, Hoofddorp, Almere, Amstelveen, Den Haag, Zaandam en Duivendrecht. Hierbij gaat het om huizen en appartementen voor een huurperiode vanaf 6 tot 24 maanden. Heeft u een beleggingspand, gaat u tijdelijk naar het buitenland, samenwonen of staat u woning leeg te koop? Profiteer dan van onze netwerk en verhuur binnen 1.5 week* uw woning aan expats.


U heeft de zekerheid van huurbetaling

Door uw huis, appartement, studio of woonboot via HBhousing te verhuren heeft u de zekerheid van huurbetaling. Expats die via HBhousing huren krijgen vaak een huisvestigingsbudget. Met dit budget kunnen zij de woonlasten betalen. Ook huurt in veel gevallen de werkgever zelf de woning of maakt maandelijks de huur over. Hierdoor heeft u als verhuurder de zekerheid van huurbetaling.


U kunt de huur altijd opzeggen

Via HBhousing verhuurt u altijd zonder huurbescherming*. Als verhuurmakelaar stellen wij een juridisch getoetst huurcontract op. In het contract staat de ingangs- en einddatum van de huur. Bij het ondertekenen van het contract gaat de huurder akkoord met het tijdelijk bewonen van uw woning. Hierdoor vervalt het recht op huurbescherming. De huurder is wettelijk verplicht om na de overeengekomen huurperiode uw huis of appartement te verlaten. Het voordeel hiervan is dat u uw woning altijd zelf kunt betrekken, verkopen of weer kunt verhuren. Zorgeloos verhuren doet u daarom via verhuurmakelaar HBhousing.

Vehuren aan expats

Verhuurmanagement de voordelen

01

Tijdelijke bewoning

U heeft de zekerheid van tijdelijk verhuur en kunt de huur altijd opzeggen of de woning opnieuw verhuren

02

Huurbetaling

Wij incasseren de maandelijkse huur en betalen deze aan u uit, uw belang is ons belang

03

Gescreende huurders

Via HuurdersCheck en netwerk worden huurders grondig gescreend op huurgedrag, werk en inkomen

04

Fiscale voordelen

Met verhuurmanagement valt uw woning in BOX3, u betaald minder belasting en geniet van fiscale voordelen

De Makelaardiensten van
Makelaardij HBhousing
worden door onze klanten beoordeeld met een 4.7 uit 5 op basis van 172 recensies
op Google

Woning Verhuren

Zorgeloos verhuren via verhuurmakelaar HBHousing

Het tijdelijk verhuren van uw huis of appartement is via HBhousing vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw woning binnen ons netwerk van expats en bedrijven aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met de u de maximale huurprijs* berekent, de voorwaarden bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt en uw woning presenteert. Daarnaast begeleiden wij de bezichtigingen, selecteren en screenen de kandidaten via Huurder Check Nederland, begeleiden de huurder tijdens het in- en uitchecken en stellen een uitgebreide inspectierapport voor u op. Indien gewenst maken wij uw woning wekelijks schoon en lossen eventuele klachten voor u op. Het voordeel hiervan is dat u zelf geen omkijken naar het verhuren van uw woning heeft en alles geheel volgens wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: het zorgeloos verhuren van uw huis of appartement aan expats.

Wij werken o.a. samen met

De zekerheden van Verhuurmanagement

Wilt u meer weten over de voordelen van verhuurmanagement of
vrijblijvend advies over het verhuren van uw woning? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.

chevron_rightzekerheid van huurbetaling
chevron_rightZekerheid van tijdelijk verhuur
chevron_rightGescreende kandidaten
chevron_rightFiscale voordelen van BOX3
chevron_rightTechnisch, Financieel en Administratief beheer
chevron_rightGemiddeld binnen 1.5 week verhuurd
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland