Uw woning verhuren aan expats?

Binnen 14 dagen verhuurd. Gescreende huurders. Tijdelijke huurcontract. Geen Courtage. Verhuurbemiddeling inclusief beheer. Hoog rendement. No Cure No Pay. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe hoog is de huurprijs?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw huis is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen, speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren, krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.500 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen, varieert tussen de € 1.500 en € 4.500 per maand. De verhuurprijs van uw woning is o.a. afhankelijk van het aantal kamers, oplevering en of u delers accepteert. Benieuwd naar uw verhuurprijs? Bereken het zelf via onze rekentool.

Rekentool

Uw woning verhuren via HBhousing

Heeft u een woning of beleggingspand(en), gaat u tijdelijk naar het buitenland of samenwonen? En wilt u daarom uw woning verhuren? Maak dan kennis met HBhousing. Als verhuurmakelaar verzorgen wij in opdracht van multinationals de huisvesting van expats in en rondom Amsterdam, Hoofddorp, Den Haag, Almere en Brielle. Vanwege de continue vraag naar woonruimte voor expats zijn wij altijd op zoek naar huizen en appartementen. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde woningen met een huurperiode vanaf 6 maanden. Wilt u uw woning verhuren? Profiteer dan van ons netwerk en verhuur direct uw huis, appartement of studio aan expats

Wat zijn de kosten?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

U kunt de huur altijd opzeggen

Het tijdelijk verhuren van uw huis of appartement is via HBhousing vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw woning binnen ons netwerk van expats en bedrijven aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de maximale huurprijs* berekent, de voorwaarden bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt en uw woning presenteert. Daarnaast begeleiden wij de bezichtigingen, selecteren en screenen de kandidaten via Huurder Check Nederland, begeleiden de huurder tijdens het in- en uitchecken en stellen een uitgebreide inspectierapport voor u op. Indien gewenst maken wij uw woning wekelijks schoon en lossen eventuele klachten voor u op. Het voordeel hiervan is dat u zelf geen omkijken naar het verhuren van uw woning heeft en alles geheel volgens wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: het zorgeloos verhuren van uw huis of appartement aan expats.

Welke woningen zoeken expats?

Multinationals die via HBhousing huren, zijn op zoek naar tijdelijke woonruimte voor expats. Hierbij gaat het om gestoffeerde of gemeubileerde woningen in en rondom Amsterdam, Hoofddorp, Den Haag, Almere en Brielle. Omdat expats alleen of met het gezin tijdelijk in Nederland verblijven, zijn multinationals vaak op zoek naar woningen met 1 of 2 slaapkamers. Ze geven de voorkeur aan woonruimte met een huurperiode van 6 tot 24 maanden. Het voordeel hiervan is dat u de zekerheid van verhuurinkomsten over een langere periode heeft. Na de afgesproken periode, kunt de woning zelf bewonen of opnieuw verhuren aan expats. Wilt u uw woning verhuren aan expats? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Verhuurmakelaar in Amsterdam

HBhousing is 14 jaar actief met het verhuren van woningen aan expats in en rondom Amsterdam. Als verhuurmakelaar bemiddelen wij namens beleggers en particuliere verhuurders. Door onze jarenlange ervaring, beschikken wij over een breed netwerk van expats, multinationals en particulieren die op zoek zijn naar woonruimte in en rondom Amsterdam. Daarom zijn aangeboden woningen via HBhousing gemiddeld binnen 2 weken verhuurd. Onze dienstverlening is gericht op het verzorgen en inzichtelijk maken van alle aspecten die bij het verhuren van uw woning komen kijken. Van het online plaatsen van uw woning, tot aan het vervangen van de vaatwasser. Het voordeel hiervan is dat u er zelf geen omkijken naar heeft en alles geheel volgens wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: het zorgeloos verhuren van uw huis of appartement aan expats. Neem voor een kennismaking contact met ons op.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.