Woning aan bedrijven verhuren

verhuren aan expats

Uw woning  aan bedrijven verhuren kan snel worden geregeld. Onder bedrijven is er veel vraag naar tijdelijke woonruimte voor expats. Door uw woning aan te bieden kunt u snel Leegstand voorkomen en een periode overbruggen. Uw woning verhuren aan bedrijven geeft ookf meer zekerheid. Vanwege de tijdelijke aard en huurbetaling door werkgever zijn de risico’s velen malen lager dan verhuren aan particulieren. Het verhuren van uw huis, studio of appartement aan bedrijven is echter aan wet-en regelgeving gebonden. Daarom informeren wij u over wat u wel en niet moet doen bij het tijdelijk verhuren van uw woning aan bedrijven.

 

Let op:

Omdat expats vaak zelf een eigen woning in het thuisland hebben en tijdelijk in het gastland verblijven, hebben zij weinig interesse in de lokale taal. Expats spreken over het algemeen Engels en doen weinig moeite om uw taal te leren. Daarnaast zijn ze goed geïnformeerd over de lokale prijzen. Extreem hoge huurprijzen zullen zij dan ook niet betalen.

Tip:

Biedt uw woning tegen een aantrekkelijke prijs en gemeubileerd via erkend verhuurmakelaar aan. Expats nemen over het algemeen alleen kleding mee en zoeken een volledig ingerichte woning. Daarnaast eisen werkgevers dat het aanhuren via een makelaar verloopt.


Regels voor het tijdelijk verhuren van woonruimte

Wie een woning huurt of verhuurd komt al snel in aanraking met de huurwet. In de huurwet staan de rechten en plichten voor het verhuren van woonruimte vermeld. De huurwet beschermd in beginsel de huurder tegen uitzetting. Dit wil zeggen dat vanaf het moment dat een huurder de sleutels krijgt de ruimte voor onbepaalde tijd kan worden bewoond. De huurder moet wel goed huurderschap tonen (o.a. betaling huurpenning ) en het gehuurde juist gebruiken. De verhuurder moet voor een veilige omgeving zorgen en het woongenot van de huurder waarborgen. Vanaf het afsluiten van een verhuurovereenkomst en overhandigen van de sleutels treden huurrecht en huurbescherming inwerking en kan de huur zonder tussenkomst van de rechter niet worden opgezegd.

Wilt u uw woning aan bedrijven verhuren en de risico's beperken? Dan doet u er goed aan om via huisbewaring en de leegstandswet te verhuren. Door op grond van deze wetten te verhuren, komen bepalingen uit de huurwet te vervallen. De wetten staan het namelijk toe om huurcontracten voor bepaalde periodes af te sluiten. Na het ondertekenen van de contracten verklaart de huurder met de overeengekomen voorwaarden en verhuurperiode akkoord te gaan en moet na het einde van het contract de woning verlaten. Voor huiseigenaren met een tweede woning of onverkochte koopwoning, biedt dit ruimte om tijdelijk te verhuren.

Let op:

Zorg dat u op het verhuurcontract nadrukkelijk vermeld op basis van welke wet u verhuurt, of er een vergunning door de gemeente is verstrekt, welke nummer het is, voor welke periode deze is verstrekt, wat het begin en einddatum van de verhuurovereenkomst is. Laat alle documenten in het Nederlands en Engels opstellen en ondertekenen. Hiermee voorkomt u misverstanden en eventuele rechtszaken.

Tip:

Prijs uw woning aantrekkelijk en breng deze onder de aandacht. Stel op basis van de puntentelling en marktwaarde de verhuurprijs vast en biedt uw woning via een verhuurmakelaar gemeubileerd aan. Verhuurmakelaars beschikken namelijk over een breed netwerk van expats en bedrijven die op zoek zijn naar woonruimte.


Vakkundig verhuren

Het tijdelijk verhuren van uw huis, studio of appartement aan bedrijven rondom Amsterdam of Hoofddorp is aan wet- en regelgeving gebonden. Als verhuurder krijgt u al snel te maken met de leegstandswet, huisbewaring, overbruggingsverhuur, huurrecht- en huurbescherming. Zaken waar veel huiseigenaren weinig kennis van hebben. Wellicht geld dit ook voor u. Daarom helpt HBhousing u met het vakkundig verhuren van uw woning aan bedrijven. Als verhuurmakelaar zorgen wij o.a. voor: het vast stellen van de voorwaarden- en verhuurprijs, promoten van uw woning, screenen van kandidaten en opstellen van alle juridische documenten. Het voordeel hiervan is dat u er zelf geen omkijken naar heeft en het verhuren van uw woning volgens geldende wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: het zorgeloos verhuren van uw woning aan bedrijven rondom Amsterdam en hoofddorp. Uw woning aan bedrijven verhuren? Neem dan contact met ons op!

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Verhuurmakelaar Amsterdam

Vanwege onze ervaring met het verhuren van woonruimte rondom Amsterdam, Hoofddorp, Zaandam, de gemeente Haarlemmermeer en groot netwerk van expats, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 1.5 week verhuurd. Profiteer van onze lokale marktkennis en biedt vandaag uw woning te huur aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar. Bel: 0206170379 of 0237112221

 

 

 


Wat verhuurders zeggen


Woning verkopen en verhuren
Latif Stitou Laaroussi
HB Housing heeft voor mij de woning tijdens de verkoop weten te verhuren. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat er geen maanden leegstand heeft plaatsgevonden met dubbele lasten als gevolg . Wij hebben met de huurders afgesproken dat dit op tijdelijke basis betreft en dat zij medewerking dienen te verlenen bij eventuele bezichtigingen. Ik kan niet anders zeggen dat dit uiterst prettig is verlopen. Mede mogelijk gemaakt door HB Housing. De woning was ook binnen 5 maanden verkocht. Absolute complimenten en aan HB Housing en aan een ieder aan te raden om gebruik te maken van hun diensten. Wederom dank voor de bewezen diensten!! Met vriendelijke groeten, Latif Stitou Laaroussi
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Beoordeel onze service

Wij verhuren uw woning o.a. aan

Technip Logo   Pararius Logo   Siemens logo   Sonion logo

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Vakkundig verhuren 

 

Verhuren via HBhousing

 • Geen vergunning of toestemming van de gemeente meer nodig*
 • Grondige screening van kandidaten op inkomen, identiteit- en huurgedrag via Huurcheck Nederland
 • Gemiddelde huurprijs € 1600, - p.m*
 • Binnen 1,5 week verhuurd*
 • Altijd verhuren zonder huurrecht en huurbescherming*
 • Optie tot het schoonmaken en onderhouden van uw woning
 • Binnen 24 uur zichtbaar op o.a. Funda en Pararius
 • Veilig verhuren aan expats en multinationals
 • Opstellen van juridische stukken zoals het contract en voorwaarden
 • Uw woning aanmelden bij de Vereniging Van Verhuurmakelaars
 • Een volledig inspectierapport bij het in- en uitchecken
 • Advies- en begeleiding bij belegging in woonruimte
 • Unieke combinatie van verkopen en tijdelijk verhuren
 • Lid van de Vereniging Van Verhuurmakelaars Amsterdam e.o.

 

Bel mij terug

 

Verhuren via HBhousing

 

Ik heb een woning beschikbaar en wil adviesIk wil een afspraak maken
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Uw reden om te verhuren

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

*Afhankelijk van type, regio, vraag- en aanbod

*Vanaf 1 juli 2016 is tijdelijk verhuren zonder huurrecht mogelijk, een vergunning is ook niet meer nodig. Iedereen kan dus verhuren. Vraag naar de voorwaarden.

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verhuren via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland