Uw woning verhuren in Almere aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Almere. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Almere?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Staat uw koopwoning leeg te koop, gaat u samenwonen of zelf als expat tijdelijk naar het buitenland? En wilt u daarom uw woning verhuren in Almere aan expats? Dan maken wij graag kennis met u. Verhuurmakelaar HBhousing richt zich op het tijdelijk verhuren van woningen aan expats in Almere. Dit doen wij uitsluitend op grond van huisbewaringde Leegstandswet en proef-samenwonen. Door via deze wetten te verhuren ontstaat er geen huurrecht en huurbescherming. Dit betekent dat de huurder na de overeengekomen huurperiode uw woning verplicht moet verlaten. Voor u betekent dit dat u uw woning altijd zelf kunt betrekken en bij verkoop gegarandeerd kunt opleveren. HBhousing helpt u met het tijdelijk verhuren van uw huis of appartement in Almere.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Almere

Uw appartement of huis verhuren in Almere aan expats is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u uw woning binnen ons netwerk van expats aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u: de verhuurprijs van de woning berekent, de voorwaarden bepaalt, uw woning online en offline presenteert, de kandidaten grondig screent en selecteert en de bezichtigingen verzorgd. Daarnaast stellen wij het juridisch getoetst huurcontract en inspectierapport op, begeleiden de huurders tijdens het betrekken en opleveren van de woning. Indien gewenst zorgen wij ook voor het beheren van uw woning. Voor u betekent dit dat het verhuren van uw huis of appartement geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw appartement of huis verhuren in Almere aan expats.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw woning verhuren in Almere aan expats is via HBhousing binnen enkele dagen geregeld. Als regionale verhuurmakelaar beschikken wij over een breed netwerk van expats, multinationals, relocators en particuliere huurders die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde woningen in Almere Stad, Haven, Buiten, Poort, Oostvaarders en Muziekwijk. Ook Lelystad en Zeewolde behoren tot de mogelijkheden. Vanwege ons brede netwerk en de toenemende vraag naar gestoffeerde en gemeubileerde woonruimte in Almere, zijn aangeboden woningen via HBhousing snel verhuurd. Door uw huis of appartement via HBhousing te verhuren voorkomt u snel leegstand en heeft u meer zekerheid m.b.t. huurbetaling en opzegging. Expats die via HBhousing huren, krijgen een budget van de werkgever die in sommige gevallen zelf de huur betaald. Profiteer van ons netwerk, en onze ervaring. Biedt vandaag uw huis of appartement te huur aan.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Almere? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.