Uw woning verhuren in Almere Haven aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Almere Haven. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Almere Haven?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Gaat u tijdelijk als expat naar het buitenland, samenwonen of staat uw woning in Almere Haven leeg te koop? En wilt u daarom uw woning aan expats verhuren in Almere Haven? Dan maken wij graag kennis met. Verhuurmakelaar HBhousing helpt u met het tijdelijk verhuren aan expats. Op basis van de Leegstandswethuisbewaring en proef-samenwonen, verhuren wij tijdelijk uw huis of appartement. Door via deze wetten te verhuren ontstaat er geen huurrecht en huurbescherming. Dit betekent dat de huurder na de huurperiode uw woning verplicht moet verlaten. Het voordeel hiervan is dat u met de huurinkomsten gemakkelijker een periode kunt overbruggen, bij terugkomst de woning altijd kunt betrekken en bij verkoop gegarandeerd kunt opleveren. Veel huiseigenaren kiezen daarom voor het tijdelijk verhuren via huisbewaring, proef-samenwonen of de Leegstandswet. Uw woning verhuren aan expats in Almere Haven doet u zorgeloos via HBhousing.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Almere Haven

Uw appartement of huis verhuren aan expats in Almere Haven is via HBhousing vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij uw woning binnen ons netwerk van expats aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de verhuurprijs berekent, de voorwaarden bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract in het Nederlands en Engels opstelt, de woning presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de huurder tijdens het betrekken en opleveren van de woning, stellen een inspectierapport voor u op, handelen de borg en eerste betaling af. Indien gewenst kunnen wij tijdens de verhuur ook het beheer en onderhoud van uw woning verzorgen. Het voordeel hiervan is dat u er zelf geen omkijken naar heeft en alles via wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw appartement of huis verhuren aan expats in Almere Haven. Profiteer van onze kennis en ervaring biedt vandaag uw huis of appartement te huur aan.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw woning verhuren aan expats in Almere Haven is via HBhousing binnen enkele dagen geregeld. Als regionale verhuurmakelaar beschikken wij over een breed netwerk van expats die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte rondom AlmereLelystad en Zeewolde. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde huizen en appartementen voor 6 maanden tot enkele jaren. Door uw woning via HBhousing te verhuren voorkomt u snel leegstand en heeft u meer zekerheid m.b.t. huurbetaling en opzegging. Expats die via HBhousing huren werken op projectbasis en hebben een stabiel inkomen. Hierdoor is het vooraf bekend hoelang zij zullen huren en heeft u meer zekerheid m.b.t. huurbetaling. Uw woning verhuren aan expats in Almere Haven doet u daarom zorgeloos via HBhousing.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Almere Haven? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.