Uw woning verhuren aan expats in Almere Haven

verhuren aan expats

Gaat u tijdelijk als expat naar het buitenland, samenwonen of staat uw woning in Almere Haven leeg te koop? En wilt u daarom uw woning aan expats verhuren in Almere Haven? Dan maken wij graag kennis met. Verhuurmakelaar HBhousing helpt u met het tijdelijk verhuren aan expats. Op basis van de Leegstandswet, huisbewaring en proef-samenwonen, verhuren wij tijdelijk uw huis of appartement. Door via deze wetten te verhuren ontstaat er geen huurrecht en huurbescherming. Dit betekent dat de huurder na de huurperiode uw woning verplicht moet verlaten. Het voordeel hiervan is dat u met de huurinkomsten gemakkelijker een periode kunt overbruggen, bij terugkomst de woning altijd kunt betrekken en bij verkoop gegarandeerd kunt opleveren. Veel huiseigenaren kiezen daarom voor het tijdelijk verhuren via huisbewaring, proef-samenwonen of de Leegstandswet. Uw woning verhuren aan expats in Almere Haven doet u zorgeloos via HBhousing.


snel uw huis of appartement verhuren

Uw woning verhuren aan expats in Almere Haven is via HBhousing binnen enkele dagen geregeld. Als regionale verhuurmakelaar beschikken wij over een breed netwerk van expats die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte rondom Almere, Lelystad en Zeewolde. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde huizen en appartementen voor 6 maanden tot enkele jaren. Door uw woning via HBhousing te verhuren voorkomt u snel leegstand en heeft u meer zekerheid m.b.t. huurbetaling en opzegging. Expats die via HBhousing huren werken op projectbasis en hebben een stabiel inkomen. Hierdoor is het vooraf bekend hoelang zij zullen huren en heeft u meer zekerheid m.b.t. huurbetaling. Uw woning verhuren aan expats in Almere Haven doet u daarom zorgeloos via HBhousing.


Vakkundig verhuren via verhuurmakelaar HBhousing

Uw appartement of huis verhuren aan expats in Almere Haven is via HBhousing vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij uw woning binnen ons netwerk van expats aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de verhuurprijs berekent, de voorwaarden bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract in het Nederlands en Engels opstelt, de woning presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de huurder tijdens het betrekken en opleveren van de woning, stellen een inspectierapport voor u op, handelen de borg en eerste betaling af. Indien gewenst kunnen wij tijdens de verhuur ook het beheer en onderhoud van uw woning verzorgen. Het voordeel hiervan is dat u er zelf geen omkijken naar heeft en alles via wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw appartement of huis verhuren aan expats in Almere Haven. Profiteer van onze kennis en ervaring biedt vandaag uw huis of appartement te huur aan.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Verhuurmakelaar Almere

Vanwege onze ervaring met het verhuren van huizen en appartementen in Almere Haven aan expats en groot netwerk van multinationals zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 1.5 week verhuurd. Profiteer van onze netwerk, marktkennis en ervaring. Biedt nu uw huis, appartement, woonboot of studio te huur aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar.  Bel: 0206170379

 

 

 


Wat verhuurders zeggen

Verhuur koopwoning
Henny Snoeij
Professionele verhuurmakelaar! Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van HB Housing. De service kan ik omschrijven als zeer plezierig, professioneel en snel. De mensen van HB housing hebben verstand van zaken en zijn bereid om tot het uiterste te gaan om je te helpen. Ik raad iedereen aan om eerst naar HBhousing te gaan!

Rating: 5.0/5

Google plus recensies Beoordeel onze service

Wij verhuren uw woning o.a. aan

Technip Logo   Pararius Logo   Siemens logo   Sonion logo

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Vakkundig verhuren 

 

Verhuren via HBhousing

 • Geen vergunning of toestemming van de gemeente meer nodig*
 • Grondige screening van kandidaten op inkomen, identiteit- en huurgedrag via Huurcheck Nederland
 • Gemiddelde huurprijs € 1600, - p.m*
 • Binnen 1,5 week verhuurd*
 • Altijd verhuren zonder huurrecht en huurbescherming*
 • Optie tot het schoonmaken en onderhouden van uw woning
 • Binnen 24 uur zichtbaar op o.a. Funda en Pararius
 • Veilig verhuren aan expats en multinationals
 • Opstellen van juridische stukken zoals het contract en voorwaarden
 • Uw woning aanmelden bij de Vereniging Van Verhuurmakelaars
 • Een volledig inspectierapport bij het in- en uitchecken
 • Advies- en begeleiding bij belegging in woonruimte
 • Unieke combinatie van verkopen en tijdelijk verhuren
 • Lid van de Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam e.o

 

Bel mij terug

 

Verhuren via HBhousing

 

Ik heb een woning beschikbaar en wil adviesIk wil een afspraak maken
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Uw reden om te verhuren

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

*Afhankelijk van type, regio, vraag- en aanbod

*Vanaf 1 juli 2016 is tijdelijk verhuren zonder huurrecht mogelijk, een vergunning is ook niet meer nodig. Iedereen kan dus verhuren. Vraag naar de voorwaarden.

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verhuren via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland