Uw woning verhuren in Almere Muziekwijk aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Almere Muziekwijk. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Almere Muziekwijk?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Staat uw huis of appartement leeg te koop, gaat u samenwonen of als expat tijdelijk naar het buitenland? En wilt u daarom uw woning aan expats verhuren in Almere Muziekwijk? Dan maken wij graag kennis met u! Verhuurmakelaar HBhousing richt zich op het tijdelijk verhuren van woningen aan expats in Almere Muziekwijk, HavenBuitenStadLelystadZeewolde en Amsterdam. Dit doen wij op basis van de Leegstandswethuisbewaring en proef-samenwonen. Het voordeel hiervan is dat er geen huurrecht en huurbescherming ontstaat. De huurder moet na het overeengekomen huurperiode de woning verplicht verlaten. Voor u betekent dit dat u uw woning altijd kunt betrekken en bij verkoop gegarandeerd kunt opleveren. Uw woning aan expats verhuren in Almere Muziekwijk is daarom via verhuurmakelaar HBhousing vakkundig geregeld.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Almere Muziekwijk

Uw woning aan expats verhuren in Almere Muziekwijk is via HBhousing vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw woning binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing samen met u de verhuurprijs en voorwaarden bepaalt, de woning presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de expats grondig screent en selecteer, het juridisch getoetst huurcontract in het Nederlands en Engels opstelt. Daarnaast begeleiden wij de expat tijdens het in- en uitchecken, stellen een inspectie- en opleveringsrapport voor u op. Indien gewenst verzorgen wij ook het beheer van uw woning, Het voordeel hiervan is dat u er zelf geen omkijken naar heeft en alles via wet- en regelgeving verloopt. Me als resultaat: zorgeloos uw woning aan expats verhuren in Almere Muziekwijk.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw appartement of huis aan expats verhuren in Almere Muziekwijk is via HBhousing snel geregeld. Als verhuurmakelaar beschikt HBhousing over een breed netwerk van expats, internationale bedrijven en relocators die altijd op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte in Almere Muziekwijk. Hierbij gaat het om gemeubileerde en gestoffeerde expatswoningen voor 6 maanden tot enkele jaren. Door uw huis of appartement via HBhousing te verhuren voorkomt u snel leegstand en heeft u meer zekerheid m.b.t. huurbetaling en opzegging. Expats die via HBhousing huren werken op projectbasis en hebben een stabiel inkomen. Hierdoor is vooraf duidelijk hoelang zij gaan huren en loopt u minder risico op huurachterstand. Zorgeloos uw huis of appartement aan expats verhuren in Almere Muziekwijk doet u daarom via verhuurmakelaar HBhousing.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Almere Muziekwijk? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.