Uw woning verhuren in Almere Oostvaarders aan expats

verhuren aan expats

Heeft u een appartement of huis in Almere Oostvaarders? En staat deze leeg te koop, gaat u samenwonen of zelf als expat naar het buitenland? En wilt u daarom uw woning verhuren in Almere Oostvaarders aan expats? Dan maken wij graag kennis met u. Verhuurmakelaar HBhousing richt zich op het tijdelijk verhuren van woonruimte aan hoog opgeleide expats die rondom Almere, Lelystad, Zeewolde en Weesp werkzaam zijn. Als verhuurmakelaar verhuren wij uitsluitend via huisbewaring, de Leegstandswet en proef-samenwonen. Door via deze wetten te verhuren ontstaat er geen huurrecht. Hierdoor moet de huurder na de overeengekomen periode de woning verplicht verlaten. Het voordeel hiervan is dat de woning altijd kan worden betrokken of bij verkoop gegarandeerd kan worden opgeleverd. Vakkundig uw woning verhuren in Almere Oostvaarders aan expats is via verhuurmakelaar HBhousing snel en vakkundig geregeld.


snel uw appartement of huis verhuren

Uw huis of appartement verhuren in Almere Oostvaarders is via verhuurmakelaar HBhousing snel geregeld. Als verhuurmakelaar beschikken over een breed netwerk van expats, internationale bedrijven en relocators die continu op zoek zijn naar tijdelijke huurwoningen in Almere Oostvaarders. Hierbij gaat het om gemeubileerde of gestoffeerde huizen en appartementen voor een huurperiode van 6 maanden tot enkele jaren. Uw woning verhuren in Almere Oostvaarders aan expats via HBhousing geeft voordelen. Expats die via HBhousing huren hebben een stabiel inkomen en werken op projectbasis. Hierdoor loopt u minder risico op huurbetaling en opzegging. Uw huis, studio of appartement verhuren in Almere Oostvaarders aan expats doet u zorgeloos via verhuurmakelaar HBhousing.


Vakkundig verhuren via verhuurmakelaar HBhousing

Uw huis of appartement verhuren in Almere Oostvaarders aan expats is via verhuurmakelaar HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw huis of appartement binnen ons netwerk van expats aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing samen met u de huurprijs en voorwaarden bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt, de woning presenteert, de bezichtigen verzorgt, de expats gronding screent en selecteert. Daarnaast handelen wij de borg- en eerste betaling af, begeleiden de expat tijdens het betrekken en opleveren van de woning, stellen een inspectierapport voor u op. Indien gewenst zorgen wij ook voor het beheer van uw woning. Voor u betekent dit dat u zelf geen omkijken naar het verhuren van uw woning heeft en alles via wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw woning verhuren in Almere Oostvaarders aan expats.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Verhuurmakelaar almere oostvaarders

Vanwege onze ervaring met het verhuren van huizen en appartementen in Almere Oostvaarders aan expats en groot netwerk van multinationals zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 1.5 week verhuurd. Profiteer van onze netwerk, marktkennis en ervaring. Biedt nu uw huis, appartement, woonboot of studio te huur aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar.  Bel: 0206170379

 

 

 


Wat verhuurders zeggen


Verhuur en beheer
Reinier Otten
Professionele verhuurmakelaar! Voor de verhuur van mijn huis ben ik via via bij HB Housing terecht gekomen. Zij reageerden direct en met een heel persoonlijk contact. Hun aannemer is zeer professioneel, secuur en betaalbaar! HB Housing heeft werkelijk alles voor mij geregeld en binnen een week na de verbouwing was mijn huis al verhuurd. Ik kan mij geen betere voorstellen.
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Meer beoordelingen lezen

Wij verhuren uw woning o.a. aan

Technip Logo   Pararius Logo   Siemens logo   Sonion logo

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Vakkundig verhuren 

 

Verhuren via HBhousing

 • Geen vergunning of toestemming van de gemeente meer nodig*
 • Grondige screening van kandidaten op inkomen, identiteit- en huurgedrag via Huurcheck Nederland
 • Gemiddelde huurprijs € 1600, - p.m*
 • Binnen 1,5 week verhuurd*
 • Altijd verhuren zonder huurrecht en huurbescherming*
 • Optie tot het schoonmaken en onderhouden van uw woning
 • Binnen 24 uur zichtbaar op o.a. Funda en Pararius
 • Veilig verhuren aan expats en multinationals
 • Opstellen van juridische stukken zoals het contract en voorwaarden
 • Uw woning aanmelden bij de Vereniging Van Verhuurmakelaars
 • Een volledig inspectierapport bij het in- en uitchecken
 • Advies- en begeleiding bij belegging in woonruimte
 • Unieke combinatie van verkopen en tijdelijk verhuren
 • Lid van de Vereniging Van Verhuurmakelaars Amsterdam e.o.

 

Bel mij terug

 

Verhuren via HBhousing

 

Ik heb een woning beschikbaar en wil adviesIk wil een afspraak maken
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Uw reden om te verhuren

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

*Afhankelijk van type, regio, vraag- en aanbod

*Vanaf 1 juli 2016 is tijdelijk verhuren zonder huurrecht mogelijk, een vergunning is ook niet meer nodig. Iedereen kan dus verhuren. Vraag naar de voorwaarden.

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verhuren via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland