Uw woning verhuren in Almere Oostvaarders aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Almere Oostvaarders. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Almere Oostvaarders?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Heeft u een appartement of huis in Almere Oostvaarders? En staat deze leeg te koop, gaat u samenwonen of zelf als expat naar het buitenland? En wilt u daarom uw woning verhuren in Almere Oostvaarders aan expats? Dan maken wij graag kennis met u. Verhuurmakelaar HBhousing richt zich op het tijdelijk verhuren van woonruimte aan hoog opgeleide expats die rondom AlmereLelystadZeewolde en Weesp werkzaam zijn. Als verhuurmakelaar verhuren wij uitsluitend via huisbewaring, de Leegstandswet en proef-samenwonen. Door via deze wetten te verhuren ontstaat er geen huurrecht. Hierdoor moet de huurder na de overeengekomen periode de woning verplicht verlaten. Het voordeel hiervan is dat de woning altijd kan worden betrokken of bij verkoop gegarandeerd kan worden opgeleverd. Vakkundig uw woning verhuren in Almere Oostvaarders aan expats is via verhuurmakelaar HBhousing snel en vakkundig geregeld.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Almere Oostvaarders

Uw huis of appartement verhuren in Almere Oostvaarders aan expats is via verhuurmakelaar HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw huis of appartement binnen ons netwerk van expats aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing samen met u de huurprijs en voorwaarden bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt, de woning presenteert, de bezichtigen verzorgt, de expats gronding screent en selecteert. Daarnaast handelen wij de borg- en eerste betaling af, begeleiden de expat tijdens het betrekken en opleveren van de woning, stellen een inspectierapport voor u op. Indien gewenst zorgen wij ook voor het beheer van uw woning. Voor u betekent dit dat u zelf geen omkijken naar het verhuren van uw woning heeft en alles via wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw woning verhuren in Almere Oostvaarders aan expats.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw huis of appartement verhuren in Almere Oostvaarders is via verhuurmakelaar HBhousing snel geregeld. Als verhuurmakelaar beschikken over een breed netwerk van expats, internationale bedrijven en relocators die continu op zoek zijn naar tijdelijke huurwoningen in Almere Oostvaarders. Hierbij gaat het om gemeubileerde of gestoffeerde huizen en appartementen voor een huurperiode van 6 maanden tot enkele jaren. Uw woning verhuren in Almere Oostvaarders aan expats via HBhousing geeft voordelen. Expats die via HBhousing huren hebben een stabiel inkomen en werken op projectbasis. Hierdoor loopt u minder risico op huurbetaling en opzegging. Uw huis, studio of appartement verhuren in Almere Oostvaarders aan expats doet u zorgeloos via verhuurmakelaar HBhousing.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Almere Oostvaarders? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.