Uw woning verhuren aan expats in Almere Poort

verhuren aan expats

Woont u in Almere Poort? En staat uw huis leeg te koop, gaat u tijdelijk als expat naar het buitenland of samenwonen? En Wilt u daarom een periode overbruggen door uw woning in Almere Poort aan expats te verhuren? Dan maken wij graag kennis met u. Expatsmakelaar HBhousing richt zich op het tijdelijk verhuren van huizen en appartementen rondom Almere Poort aan expats. Op grond van de Leegstandswet, huisbewaring en proef-samenwonen, verhuren wij uw woning aan expats in Almere Poort, Haven, Stad, Buiten, Muziekwijk, Lelystad of Zeewolde. Door via deze wetten tijdelijk te verhuren ontstaat er geen huurrecht en huurbescherming. Dit betekent dat de huurder na de overeenkomst de woning verplicht moet verlaten. Voor u betekent dit dat u uw woning altijd zelf kunt betrekken en bij verkoop gegarandeerd kunt opleveren. Uw woning verhuren in Almere Poort aan expats is met makelaar HBhousing vakkundig en snel geregeld.


snel uw appartement of huis verhuren

Uw woning verhuren in Almere Poort aan expats is via expatsmakelaar HBhousing snel geregeld. Als regionale verhuurmakelaar beschikt HBhousing over een breed netwerk van expats, internationale bedrijven en relocators die altijd op zijn naar tijdelijke woonruimte in Almere Poort. Hierbij gaat het om gemeubileerde of gestoffeerde woningen voor 6 maanden tot enkele jaren. Vanwege de toenemende vraag naar huizen en appartementen rondom Almere, zijn wij continu op zoek naar woonruimte voor verhuur aan expats. Uw woning verhuren in Almere Poort aan expats via HBhousing biedt u voordelen. Expats die via HBhousing huren werken op projectbasis en hebben een stabiel inkomen. Hierdoor is het vooraf duidelijk hoe lang zij huren en loopt u minder risico m.b.t. huuropzegging en betaling. Uw huis, studio of appartement verhuren in Almere Poort aan expats doet u daarom vakkundig via verhuurmakelaar HBhousing.


Vakkundig verhuren via verhuurmakelaar HBhousing

Uw huis, studio of appartement verhuren in Almere Poort aan expats is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als expatsmakelaar bieden wij namens u, uw huis, studio of appartement in Almere Poort binnen ons brede netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de huurprijs en voorwaarden bepaalt, het juridisch getoetst contract opstelt, de woning online en offline presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de expat tijdens het in- en uitchecken, handelen de borg- en eerste betaling af, stellen een opleveringsrapport voor u op. Indien gewenst verzorgen wij ook het beheer van uw huis, studio of appartement. Het voordeel hiervan is dat alles geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw huis, studio of appartement verhuren in Almere Poort aan expats.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Huis verhuren almere poort

Vanwege onze ervaring met het verhuren van huizen en appartementen in Almere Poort aan expats en groot netwerk van multinationals zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 1.5 week verhuurd. Profiteer van onze netwerk, marktkennis en ervaring. Biedt nu uw huis, appartement, woonboot of studio te huur aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar.  Bel: 0206170379

 

 

 


Wat verhuurders zeggen


Verhuur en beheer
Reinier Otten
Professionele verhuurmakelaar! Voor de verhuur van mijn huis ben ik via via bij HB Housing terecht gekomen. Zij reageerden direct en met een heel persoonlijk contact. Hun aannemer is zeer professioneel, secuur en betaalbaar! HB Housing heeft werkelijk alles voor mij geregeld en binnen een week na de verbouwing was mijn huis al verhuurd. Ik kan mij geen betere voorstellen.
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Meer beoordelingen lezen

Wij verhuren uw woning o.a. aan

Technip Logo   Pararius Logo   Siemens logo   Sonion logo

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Vakkundig verhuren 

 

Verhuren via HBhousing

 • Geen vergunning of toestemming van de gemeente meer nodig*
 • Grondige screening van kandidaten op inkomen, identiteit- en huurgedrag via Huurcheck Nederland
 • Gemiddelde huurprijs € 1600, - p.m*
 • Binnen 1,5 week verhuurd*
 • Altijd verhuren zonder huurrecht en huurbescherming*
 • Optie tot het schoonmaken en onderhouden van uw woning
 • Binnen 24 uur zichtbaar op o.a. Funda en Pararius
 • Veilig verhuren aan expats en multinationals
 • Opstellen van juridische stukken zoals het contract en voorwaarden
 • Uw woning aanmelden bij de Vereniging Van Verhuurmakelaars
 • Een volledig inspectierapport bij het in- en uitchecken
 • Advies- en begeleiding bij belegging in woonruimte
 • Unieke combinatie van verkopen en tijdelijk verhuren
 • Lid van de Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam e.o

 

Bel mij terug

 

Verhuren via HBhousing

 

Ik heb een woning beschikbaar en wil adviesIk wil een afspraak maken
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Uw reden om te verhuren

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

*Afhankelijk van type, regio, vraag- en aanbod

*Vanaf 1 juli 2016 is tijdelijk verhuren zonder huurrecht mogelijk, een vergunning is ook niet meer nodig. Iedereen kan dus verhuren. Vraag naar de voorwaarden.

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verhuren via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland