Uw woning verhuren in Almere Poort aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Almere Poort. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Almere Poort?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Woont u in Almere Poort? En staat uw huis leeg te koop, gaat u tijdelijk als expat naar het buitenland of samenwonen? En Wilt u daarom een periode overbruggen door uw woning in Almere Poort aan expats te verhuren? Dan maken wij graag kennis met u. Expatsmakelaar HBhousing richt zich op het tijdelijk verhuren van huizen en appartementen rondom Almere Poort aan expats. Op grond van de Leegstandswethuisbewaring en proef-samenwonen, verhuren wij uw woning aan expats in Almere Poort, Haven, Stad, BuitenMuziekwijkLelystad of Zeewolde. Door via deze wetten tijdelijk te verhuren ontstaat er geen huurrecht en huurbescherming. Dit betekent dat de huurder na de overeenkomst de woning verplicht moet verlaten. Voor u betekent dit dat u uw woning altijd zelf kunt betrekken en bij verkoop gegarandeerd kunt opleveren. Uw woning verhuren in Almere Poort aan expats is met makelaar HBhousing vakkundig en snel geregeld.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Expatsmakelaar in Almere Poort

Uw huis, studio of appartement verhuren in Almere Poort aan expats is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als expatsmakelaar bieden wij namens u, uw huis, studio of appartement in Almere Poort binnen ons brede netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de huurprijs en voorwaarden bepaalt, het juridisch getoetst contract opstelt, de woning online en offline presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de expat tijdens het in- en uitchecken, handelen de borg- en eerste betaling af, stellen een opleveringsrapport voor u op. Indien gewenst verzorgen wij ook het beheer van uw huis, studio of appartement. Het voordeel hiervan is dat alles geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw huis, studio of appartement verhuren in Almere Poort aan expats.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw woning verhuren in Almere Poort aan expats is via expatsmakelaar HBhousing snel geregeld. Als regionale verhuurmakelaar beschikt HBhousing over een breed netwerk van expats, internationale bedrijven en relocators die altijd op zijn naar tijdelijke woonruimte in Almere Poort. Hierbij gaat het om gemeubileerde of gestoffeerde woningen voor 6 maanden tot enkele jaren. Vanwege de toenemende vraag naar huizen en appartementen rondom Almere, zijn wij continu op zoek naar woonruimte voor verhuur aan expats. Uw woning verhuren in Almere Poort aan expats via HBhousing biedt u voordelen. Expats die via HBhousing huren werken op projectbasis en hebben een stabiel inkomen. Hierdoor is het vooraf duidelijk hoe lang zij huren en loopt u minder risico m.b.t. huuropzegging en betaling. Uw huis, studio of appartement verhuren in Almere Poort aan expats doet u daarom vakkundig via verhuurmakelaar HBhousing.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Almere Poort? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.