Verhuurmakelaar in Almere

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Almere. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in verhuurmakelaar Almere?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Staat uw woning te koop, heeft u een beleggingspand en zoekt u een verhuurmakelaar in Almere? Dan maken wij graag kennis met u. Verhuurmakelaar HBhousing richt zich tot het verhuren van woningen in Almere, Poort en Buiten. Dit doen wij in opdracht van particuliere verhuurders, beleggers en investeerders. Vanwege onze jarenlange ervaring met het verhuren van huizen en appartementen rondom Almere, beschikt HBhousing over een breed netwerk van zakelijke en particuliere huurders. Hierdoor zijn aangeboden woning via verhuurmakelaar HBhousing binnen enkele dagen verhuurd. Uw huis of appartement verhuren in Almere doet u daarom via HBhousing. Profiteer van onze kennis, netwerk en ervaring. Biedt vandaag uw huis of appartement te in Almere via verhuurmakelaar HBhousing aan.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw lokale expatsmakelaar

Uw woning verhuren aan expats en bedrijven in Almere is via verhuurmakelaar HBhousing binnen enkele dagen geregeld. Als verhuurmakelaar in Almere, Poort en Buiten bieden wij uw woning binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u: de voorwaarden en verhuurprijs bepaalt, het juridisch getoetst contract in het Nederlands en Engels opstelt, uw huis of appartement via e-mail, social media, Pararius en collega verhuurmakelaar in Almere aanbiedt, de bezichtigingen verzorgt, de kandidaten grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de kandidaten tijdens het in- en uitchecken, stellen een uitgebreide inspectierapport voor u op, innen de borg- en eerste betaling. Indien gewenst dragen wij zorg voor het schoonmaken en onderhouden van uw woning. Voor u betekent dit dat u er zelf geen omkijken naar heeft, alles volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw huis of appartement verhuren aan expats in Almere, Poort of Buiten.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw huis of appartement verhuren in Almere, Poort of Buiten is via verhuurmakelaar HBhousing snel geregeld. Als verhuurmakelaar in Almere beschikt HBhousing over een breed netwerk van expats, bedrijven en particuliere huurders die continu op zoek naar woonruimte. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde woningen voor 6 maanden tot enkele jaren. Vanwege de toenemende vraag naar huizen en appartementen, is verhuurmakelaar HBhousing altijd op zoek naar huurwoningen in Almere, Poort of Buiten. Door uw huis of appartement via HBhousing aan te bieden voorkomt u snel leegstand en heeft u meer zekerheid m.b.t. huurbetaling. Expats die via HBhousing huren, beschikken over een stabiel inkomen en krijgen vaak een budget van de werkgever. Het voordeel hiervan is dat u minder risico’s op huurachterstand heeft. Uw huis of appartement verhuren in Almere, Poort of Buiten is via verhuurmakelaar HBhousing snel en vakkundig geregeld.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in verhuurmakelaar Almere? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.