Verhuurmakelaar Almere, Poort, Buiten HBhousing

verhuren aan expats

Staat uw woning te koop, heeft u een beleggingspand en zoekt u een verhuurmakelaar in Almere? Dan maken wij graag kennis met u. Verhuurmakelaar HBhousing richt zich tot het verhuren van woningen in Almere, Poort en Buiten. Dit doen wij in opdracht van particuliere verhuurders, beleggers en investeerders. Vanwege onze jarenlange ervaring met het verhuren van huizen en appartementen rondom Almere, beschikt HBhousing over een breed netwerk van zakelijke en particuliere huurders. Hierdoor zijn aangeboden woning via verhuurmakelaar HBhousing binnen enkele dagen verhuurd. Uw huis of appartement verhuren in Almere doet u daarom via HBhousing. Profiteer van onze kennis, netwerk en ervaring. Biedt vandaag uw huis of appartement te in Almere via verhuurmakelaar HBhousing aan.


Direct uw huis of appartement verhuren in Almere via HBhousing

Uw huis of appartement verhuren in Almere, Poort of Buiten is via verhuurmakelaar HBhousing snel geregeld. Als verhuurmakelaar in Almere beschikt HBhousing over een breed netwerk van expats, bedrijven en particuliere huurders die continu op zoek naar woonruimte. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde woningen voor 6 maanden tot enkele jaren. Vanwege de toenemende vraag naar huizen en appartementen, is verhuurmakelaar HBhousing altijd op zoek naar huurwoningen in Almere, Poort of Buiten. Door uw huis of appartement via HBhousing aan te bieden voorkomt u snel leegstand en heeft u meer zekerheid m.b.t. huurbetaling. Expats die via HBhousing huren, beschikken over een stabiel inkomen en krijgen vaak een budget van de werkgever. Het voordeel hiervan is dat u minder risico’s op huurachterstand heeft. Uw huis of appartement verhuren in Almere, Poort of Buiten is via verhuurmakelaar HBhousing snel en vakkundig geregeld.


Zorgeloos uw woning verhuren aan expats en bedrijven

Uw woning verhuren aan expats en bedrijven in Almere is via verhuurmakelaar HBhousing binnen enkele dagen geregeld. Als verhuurmakelaar in Almere, Poort en Buiten bieden wij uw woning binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u: de voorwaarden en verhuurprijs bepaalt, het juridisch getoetst contract in het Nederlands en Engels opstelt, uw huis of appartement via e-mail, social media, Pararius en collega verhuurmakelaar in Almere aanbiedt, de bezichtigingen verzorgt, de kandidaten grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de kandidaten tijdens het in- en uitchecken, stellen een uitgebreide inspectierapport voor u op, innen de borg- en eerste betaling. Indien gewenst dragen wij zorg voor het schoonmaken en onderhouden van uw woning. Voor u betekent dit dat u er zelf geen omkijken naar heeft, alles volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw huis of appartement verhuren aan expats in Almere, Poort of Buiten.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Verhuurmakelaar in Almere

Vanwege onze ervaring met het tijdelijk verhuren van huizen en appartementen in Almere, Poort en Buiten aan expats en groot netwerk van multinationals zijn aangeboden woningen via verhuurmakelaar HBhousing binnen enkele dagen verhuurd. Profiteer van onze netwerk, marktkennis en ervaring. Biedt nu uw huis, appartement, woonboot of studio te huur aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze verhuurmakelaar in Almere staat voor u klaar.  Bel: 0206170379

 

 

 


Wat verhuurders zeggen


Verhuur en beheer
Ad Kolsters
Goede ervaring met HBhousing in het afgelopen jaar. Het team heeft mij voorzien van goede informatie omtrent het verhuren van mijn woning, zowel in een persoonlijk gesprek alsook via frequent telefonisch contact en email. Er zijn al diverse kortetermijn huurders in het huis geweest, HBhousing doet een uitgebreide screening hetgeen veel vertrouwen geeft als eigenaar. Ook alle logistieke en praktische zaken bij de wisseling van huurders, actie bij onderhoud of gebreken en andere voorkomende zaken worden netjes afgehandeld zodat het mij enkel medegedeeld hoeft te worden, of mijn toestemming wordt gevraagd voor een goed voorbereid actieplan. Prettig team om mee samen te werken, vooral na de initiele fase van verhuur en diverse contacten, heb ik nu frequent contact met Lucien, zeer prettig, vlot en efficient over lopende zaken en wisseling van huurders. Aanrader dus voor wie twijfelt over een buro.
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Meer beoordelingen lezen

Wij verhuren uw woning o.a. aan

Technip Logo   Pararius Logo   Siemens logo   Sonion logo

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Vakkundig verhuren 

 

Verhuren via HBhousing

 • Geen vergunning of toestemming van de gemeente meer nodig*
 • Grondige screening van kandidaten op inkomen, identiteit- en huurgedrag via Huurcheck Nederland
 • Gemiddelde huurprijs € 1600, - p.m*
 • Binnen 1,5 week verhuurd*
 • Altijd verhuren zonder huurrecht en huurbescherming*
 • Optie tot het schoonmaken en onderhouden van uw woning
 • Binnen 24 uur zichtbaar op o.a. Funda en Pararius
 • Veilig verhuren aan expats en multinationals
 • Opstellen van juridische stukken zoals het contract en voorwaarden
 • Uw woning aanmelden bij de Vereniging Van Verhuurmakelaars
 • Een volledig inspectierapport bij het in- en uitchecken
 • Advies- en begeleiding bij belegging in woonruimte
 • Unieke combinatie van verkopen en tijdelijk verhuren
 • Lid van de Vereniging Van Verhuurmakelaars Amsterdam e.o.

 

Bel mij terug

 

Verhuren via HBhousing

 

Ik heb een woning beschikbaar en wil adviesIk wil een afspraak maken
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Uw reden om te verhuren

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

*Afhankelijk van type, regio, vraag- en aanbod

*Vanaf 1 juli 2016 is tijdelijk verhuren zonder huurrecht mogelijk, een vergunning is ook niet meer nodig. Iedereen kan dus verhuren. Vraag naar de voorwaarden.

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verhuren via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland