Uw woning verhuren in Amsterdam aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Amsterdam. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Amsterdam?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Gaat u zelf als expat tijdelijk naar het buitenland, proef-samenwonen of staat uw woning te koop? En wilt u daarom uw woning verhuren in Amsterdam aan expats? Dan bieden de Leegstandswet en huisbewaring een uitkomst. Deze regels stellen u in staat uw appartement of huis in Amsterdam voor een periode te verhuren. Het voordeel hiervan is dat u bij terugkomst uw huis of appartement altijd weer kunt betrekken. Daarnaast kunt u door de huurinkomsten (gemiddeld € 2100,- p.m.*) de hypotheek– en/of huur gedeeltelijk dekken en gemakkelijker een periode overbruggen. Daarom besluiten huiseigenaren steeds vaker om tijdelijk te verhuren. HBhousing helpt u met het vakkundig verhuren van uw woning in Amsterdam. Als verhuurmakelaar beschikken wij over een breed netwerk van expats, particulieren en relocators die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Daarom zijn aangeboden woningen via HBhousing snel verhuurd. Profiteer van ons netwerk, en onze ervaring en biedt nu uw woning te huur aan.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Amsterdam

Uw woning verhuren in Amsterdam is met HBhousing vakkundig en snel geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw huis of appartement binnen ons netwerk van expats aan en verzorgen wij het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de huurvoorwaarden bepaalt, op basis van de puntentelling de huurprijs berekent, het juridisch getoetst huurcontract in het Nederlands en indien gewenst ook in het Engels opstelt, uw woning online presenteert, de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast verzorgen wij de bezichtigingen, begeleiden de expat tijdens het in- en uitchecken en stellen opname-rapport inclusief fotoreportage op. Indien gewenst beheren wij ook uw woning. Voor u betekent dit dat het verhuren van uw woning geheel volgens uw wensen en wet- en regelgeving verloopt. Het resultaat: zorgeloos uw woning verhuren in Amsterdam aan expats.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw woning verhuren in Amsterdam is met HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar beschikken wij over een breed netwerk van expats, particulieren en internationale bedrijven die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Hierbij gaat het om gemeubileerde en gestoffeerde huizen en appartementen in Amsterdam. Vanwege de toenemende vraag naar woonruimte voor lange en korte huurperiodes, zijn wij altijd op zoek naar huizen en appartementen rond Amsterdam. Hierbij gaat het om verhuur aan expats en bedrijven voor 6 maanden tot enkele jaren. Ons brede netwerk en de toenemende vraag naar gemeubileerde en gestoffeerde huurwoningen binnen uw regio, bieden u de mogelijkheid uw appartement of huis snel aan expats te verhuren. Het voordeel hiervan is dat u snel leegstand voorkomt en meer zekerheid heeft m.b.t. betaling van de huur en opzegging. Expats werken op projectbasis, krijgen vaak een budget- en betaalt de werkgever in veel gevallen zelf de huur. Profiteer van ons netwerk en biedt vandaag uw huis of appartement in Amsterdam te huur aan.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Amsterdam? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.