Uw woning verhuren in Amsterdam aan expats

verhuren aan expats

Gaat u zelf als expat tijdelijk naar het buitenland, proef-samenwonen of staat uw woning te koop? En wilt u daarom uw woning verhuren in Amsterdam aan expats? Dan bieden de leegstandswet en huisbewaring een uitkomst. Deze regels stellen u in staat uw appartement of huis in Amsterdam voor een periode te verhuren. Het voordeel hiervan is dat u bij terugkomst uw huis of appartement altijd weer kunt betrekken. Daarnaast kunt u door de huurinkomsten (gemiddeld € 1600,- p.m.*) de hypotheek- en/of huur gedeeltelijk dekken en gemakkelijker een periode overbruggen. Daarom besluiten huiseigenaren steeds vaker om tijdelijk te verhuren. HBhousing helpt u met het vakkundig verhuren van uw woning in Amsterdam. Als verhuurmakelaar beschikken wij over een breed netwerk van expats, particulieren en relocators die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Daarom zijn aangeboden woningen via HBhousing snel verhuurd. Profiteer van ons netwerk,  en onze ervaring en biedt nu uw woning te huur aan. 


Snel uw huis of appartement verhuren

Uw woning verhuren in Amsterdam is met HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar beschikken wij over een breed netwerk van expats, particulieren en internationale bedrijven die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Hierbij gaat het om gemeubileerde en gestoffeerde huizen en appartementen in Amsterdam. Vanwege de toenemende vraag naar woonruimte voor lange en korte huurperiodes, zijn wij altijd op zoek naar huizen en appartementen rond Amsterdam. Hierbij gaat het om verhuur aan expats en bedrijven voor 6 maanden tot enkele jaren. Ons brede netwerk en de toenemende vraag naar gemeubileerde en gestoffeerde huurwoningen binnen uw regio, bieden u de mogelijkheid uw appartement of huis snel aan expats te verhuren. Het voordeel hiervan is dat u snel leegstand voorkomt en meer zekerheid heeft m.b.t. betaling van de huur en opzegging. Expats werken op projectbasis, krijgen vaak een budget- en betaalt de werkgever in veel gevallen zelf de huur. Profiteer van ons netwerk en biedt vandaag uw huis of appartement in Amsterdam te huur aan.


Vakkundig verhuren via verhuurmakelaar HBhousing

Uw woning verhuren in Amsterdam is met HBhousing vakkundig en snel geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw huis of appartement binnen ons netwerk van expats aan en verzorgen wij het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de huurvoorwaarden bepaalt, op basis van de puntentelling de huurprijs berekent, het juridisch getoetst huurcontract in het Nederlands en indien gewenst ook in het Engels opstelt, uw woning online presenteert, de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast verzorgen wij de bezichtigingen, begeleiden de expat tijdens het in- en uitchecken en stellen opname-rapport inclusief fotoreportage op. Indien gewenst beheren wij ook uw woning. Voor u betekent dit dat het verhuren van uw woning geheel volgens uw wensen en wet- en regelgeving verloopt. Het resultaat: zorgeloos uw woning verhuren in Amsterdam aan expats.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

verhuurmakelaar amsterdam

Vanwege onze ervaring met het verhuren van huizen en appartementen in Amsterdam  aan expats en groot netwerk van bedrijven zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 1.5 week verhuurd. Profiteer van onze lokale marktkennis en biedt nu uw huis, appartement, woonboot of studio te huur aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar.  Bel: 0206170379 of bezoek ons kantoor

Sloterkade 182, 1059 EB Amsterdam

 

 


 

Wat verhuurders zeggen


Tijdelijk verhuur aan expats
Stephanie Halman
Professionele verhuurmakelaar! Ik ben erg tevreden over de service van HBhousing! In verband met een tijdelijke baan in het buitenland heb ik mijn woning moeten verhuren. En dat moest binnen een heel korte tijd gebeuren! De makelaars van HBhousing hebben erg hun best gedaan om een betrouwbare huurder te vinden die z.s.m. kon intrekken in mijn woning. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik zelf niets hoefde te regelen en mij volledig kon richten op mijn vertrek naar het buitenland. Ik ben heel blij dat ik HBhousing heb ingeschakeld voor de verhuur van mijn woning. Mocht ik weer een tijdelijke huurder nodig hebben, dan zal ik hen zeker weer bellen!
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Meer beoordelingen lezen

Wij verhuren uw woning o.a. aan

Logo booking.com   Uber Logo   Huawei logo   ING logo

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Vakkundig verhuren 

 

Verhuren via HBhousing

 • Verhuren vanaf 6 tot 24 maanden
 • Geen vergunning of toestemming van de gemeente meer nodig*
 • Grondige screening van kandidaten op inkomen, identiteit- en huurgedrag via Huurcheck Nederland
 • Gemiddelde huurprijs € 1600, - p.m*
 • Binnen 1,5 week verhuurd*
 • Altijd verhuren zonder huurrecht en huurbescherming*
 • Optie tot het schoonmaken en onderhouden van uw woning
 • Binnen 24 uur zichtbaar op o.a. Funda en Pararius
 • Veilig verhuren aan expats en multinationals
 • Opstellen van juridische stukken zoals het contract en voorwaarden
 • Uw woning aanmelden bij de Vereniging Van Verhuurmakelaars
 • Een volledig inspectierapport bij het in- en uitchecken
 • Advies- en begeleiding bij belegging in woonruimte
 • Unieke combinatie van verkopen en tijdelijk verhuren
 • Lid van de Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam (VvA)

 

Bel mij terug

 

Verhuren via HBhousing

 

Ik heb een woning beschikbaar en wil adviesIk wil een afspraak maken
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Uw reden om te verhuren

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

*Afhankelijk van type, regio, vraag- en aanbod

*Vanaf 1 juli 2016 is tijdelijk verhuren zonder huurrecht mogelijk, een vergunning is ook niet meer nodig. Iedereen kan dus verhuren. Vraag naar de voorwaarden.

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verhuren via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland