Uw woning verhuren in Buitenveldert aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Buitenveldert. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Buitenveldert?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Heeft u een tweede woning, gaat u tijdelijk naar het buitenland, of staat uw huis of appartement te koop? En wilt u daarom uw woning verhuren in Buitenveldert aan expats? Dan maken wij graag kennis met u. Verhuurmakelaar HBhousing is jaren actief met het tijdelijk van appartementen en huizen aan expats in Buitenveldert. Als lokale verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats die rondom Amsterdam werkzaam zijn. Dit doen wij in opdracht van bedrijven en relocators. Door onze jarenlange ervaring met het verhuren van woningen aan expats, beschikken wij over een brede netwerk. Hierdoor zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 2 weken verhuurd. Snel uw woning verhuren in Buitenveldert doet u daarom via verhuurmakelaar HBhousing. Profiteer van onze netwerk en verhuur uw appartement of huis direct aan expats.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Buitenveldert

Uw huis of appartement verhuren in Buitenveldert aan expats is via HBhousing vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u uw woning binnen ons netwerk van expats en bedrijven aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de voorwaarden en huurprijs bepaalt, uw woning presenteert, de expats grondig screent en selecteert, het juridisch getoetst huurcontract in het Nederlands en Engels opstelt. Daarnaast verzorgen wij de bezichtigingen en begeleiden de expat tijdens het in- en uitchecken. Indien gewenst kunnen wij het beheer van uw woning verzorgen. Het voordeel hiervan is dat het verhuren van uw woning volgens wet- en regelgeving verloopt en u er zelf geen omkijken naar heeft. Met als resultaat: zorgeloos uw huis of appartement verhuren in Buitenveldert aan expats.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw appartement of huis verhuren in Buitenveldert aan expats is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar krijgen wij dagelijks aanvraag voor tijdelijke woonruimte in Buitenveldert. Hierbij gaat het om gemeubileerde en gestoffeerde huurwoningen. Vanwege de toenemende vraag naar woonruimte, zijn wij continu op zoek naar tijdelijke woonruimte voor verhuur aan expats. Hierbij gaat het woonruimte voor 6 maanden tot enkele jaren. HBhousing biedt u de mogelijkheid om uw huis of appartement direct aan expats te verhuren. Door uw huis of appartement via HBhousing aan expats te verhuren voorkomt u snel leegstand. Daarnaast heeft u meer zekerheid m.b.t. huurbetaling en opzegging. Expats werken op projectbasis en krijgen vaak een budget van de werkgever. Zorgeloos uw appartement of huis verhuren in Buitenveldert aan expats doet u daarom via HBhousing.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Buitenveldert? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.