Uw woning verhuren in Amsterdam Oudzuid aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Amsterdam Oudzuid. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Amsterdam Oudzuid?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Gaat u als expat naar het buitenland, samenwonen of staat uw woning leeg te koop? En wilt u daarom uw appartement of huis verhuren in Amsterdam Oud Zuid aan expats? Dan maken wij graag kennis met u. Verhuurmakelaar HBhousing verzorgt de huisvesting voor expats die tijdelijk rondom Amsterdam werkzaam zijn. Dit doen wij in opdracht van multinationals, relocators en individuele expats. Vanwege onze ervaring met het huisvesten van expats rondom Amsterdam Oud Zuid, beschikken wij over een brede netwerk. Hierdoor zijn aangeboden woningen binnen 2 weken verhuurd. Profiteer van onze netwerk en biedt vandaag uw huis of appartement te huur aan.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Amsterdam Oudzuid

Uw woning verhuren in Amsterdam Oud Zuid aan expats is via HBhousing vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u uw woning binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de huurprijs en voorwaarden bepaalt, uw woning online presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast stellen wij het juridisch getoetst huurcontract in het Nederlands en Engels op, begeleiden de expat tijdens het in- en uitchecken. Indien gewenst kunnen wij uw woning ook beheren. Voor u betekent dit dat het tijdelijk verhuren van uw huis of appartement geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw appartement of huis verhuren in Amsterdam Oud Zuid aan expats.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw appartement of huis verhuren in Amsterdam Oud Zuid aan expats is via HBhousing snel geregeld. Als lokale verhuurmakelaar beschikken wij over een brede netwerk van expats en multinationals die continu op zoek zijn naar tijdelijke woningen. Vanwege de toenemende vraag naar tijdelijke woningen in Amsterdam Oud Zuid, zijn wij altijd op zoek naar huurwoningen voor expats. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde woningen voor 6 maanden tot enkele jaren. Uw huis of appartement verhuren in Amsterdam Zuid aan expats geeft u voordelen. U voorkomt snel leegstand en heeft meer zekerheid m.b.t. huurbetaling. Expats krijgen vaak een budget mee en in veel gevallen betaald de werkgever de huur. Uw woning verhuren in Amsterdam Oud Zuid aan expats doet u daarom via HBhousing.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Amsterdam Oudzuid? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.