Uw woning verhuren in Amsterdam West aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Amsterdam West. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Amsterdam West?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Heeft u een woning in Amsterdam West of Oost? Gaat u zelf als expat naar het buitenland, samenwonen of staat uw woning leeg te koop? En wilt u daarom uw woning verhuren in Amsterdam West aan expats? Dan maken wij graag kennis met u. HBhousing verzorgt de huisvesting van expats die tijdelijk rondom Amsterdam werkzaam zijn. Dit doen wij in opdracht van multinationals, relocators en individuele expats. Vanwege onze jarenlange ervaring met verhuren aan expats, beschikken wij over een brede netwerk. Hierdoor zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 2 weken verhuurd. Snel uw woning verhuren in Amsterdam West aan expats doet u daarom via HBhousing.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Amsterdam West

Uw woning verhuren in Amsterdam West aan expats is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als lokale verhuurmakelaar bieden wij uw woning binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de verhuurprijs en voorwaarden bepaalt, uw woning online presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast stellen wij een juridisch getoetst huurcontract op- en begeleiden de expat tijdens het in- en uitchecken. Voor u betekent dit dat het verhuren van uw woning geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw appartement of huis verhuren in Amsterdam Oost of West aan expats.

Meer zekerheid van inkomsten

Uw appartement of huis verhuren in Amsterdam Oost of West is via HBhousing snel geregeld. Als verhuurmakelaar beschikken wij over een brede netwerk van expats, bedrijven en relocators die continu op zoek zijn naar woonruimte. Vanwege de toenemende vraag naar huurwoningen, zijn wij altijd op zoek naar tijdelijke woonruimte in Amsterdam West of Oost. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde huizen en appartementen voor verhuur aan expats. Door uw woning via HBhousing aan te bieden, voorkomt u snel leegstand. Daarnaast heeft u meer zekerheid m.b.t huurbetaling. Expats krijgen vaak een budget en in de meeste gevallen betaald de werkgever de huur. Vakkundig uw appartement of huis verhuren in Amsterdam Oost of West doet u snel via HBhousing.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Amsterdam West? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.