Uw woning verhuren in Amsterdam Zuidoost aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Amsterdam Zuidoost. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Amsterdam Zuidoost?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Gaat u tijdelijk als expat naar het buitenland, samenwonen of staat uw koopwoning in Zuidoost leeg te koop? En wilt u daarom uw woning verhuren in Amsterdam Zuidoost aan expats? Dan bieden de leegstandswet, proef-samenwonen en huisbewaring een uitkomst. Deze regels maken het mogelijk om uw appartement, studio of huis in Amsterdam Zuidoost tijdelijk aan expats te verhuren. Door via de leegstandswet, proef-samenwonen of huisbewaring te verhuren ontstaat er geen huurbescherming. Het voordeel hiervan is dat u bij terugkomst uw huis of appartement altijd kunt betrekken en bij een eventuele verkoop gegarandeerd kunt opleveren.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Amsterdam Zuidoost

Uw woning verhuren in Amsterdam Zuidoost aan expats is via HBhousing goed geregeld. Als verhuurmakelaar beschikken wij over een breed netwerk van expats, bedrijven en collega makelaars die continu op zoek zijn naar woonruimte. Namens u bieden wij uw huis, studio of appartement binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de huurprijs berekent, voorwaarden bepaalt, uw woning presenteert, het juridisch getoetst huurcontract in het Nederlands en in het Engels opstelt, en de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast verzorgen wij de bezichtigingen en begeleiden de expat tijdens het in- en uitchecken. Het voordeel hiervan is dat het verhuren van uw woning geheel volgens uw wensen en wet- en regelgeving verloopt. Het resultaat: vakkundig uw studio, appartement of huis verhuren in Amsterdam Zuidoost aan expats.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw woning verhuren in Amsterdam Zuidoost aan expats is via HBhousing snel geregeld. Als lokale verhuurmakelaar krijgen wij steeds meer vraag naar tijdelijke huurwoningen in Amsterdam Zuidoost. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde huizen en appartementen voor 6 maanden tot enkele jaren. Vanwege de toenemende vraag naar tijdelijke woonruimte in Zuid Oost, zijn wij continu op zoek naar woningen voor verhuur aan expats. Uw woning verhuren in Zuidoost aan expats geeft u voordelen. U voorkomt snel leegstand en heeft meer zekerheid m.b.t. huurbetaling. Expats krijgen vaak een budget van de werkgever. Profiteer van ons netwerk, en  onze ervaring. Biedt vandaag uw appartement of huis te huur aan.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Amsterdam Zuidoost? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.