Uw woning verhuren aan expats in Delft

verhuren aan expats

Heeft u een beleggingspand, tweede huis of appartement? Of gaat u samenwonen of werken in het buitenland? En wilt u daarom tijdelijk uw woning verhuren aan expats in Delft? Dan maken wij graag kennis met u. Verhuurmakelaar HBhousing richt zich tot het tijdelijk verhuren van huizen en appartementen aan expats die rondom Delft werkzaam zijn. Door onze jarenlange ervaring met het huisvesten van expats, beschikken wij over een breed netwerk van multinationals, onderwijsinstellingen, relocators en collega verhuurmakelaars die continu op zoek zijn naar woonruimte. Daarom zijn aangeboden huizen en appartementen via HBhousing binnen enkele dagen verhuurd. Uw woning verhuren aan expats in Delft doet u daarom via verhuurmakelaar HBhousing.


Uw appartement of huis tijdelijk verhuren zonder huurrecht

Uw appartement of huis tijdelijk verhuren aan expats in Delft zonder huurrecht? Dat kan via HBhousing. Als verhuurmakelaar verhuren wij uw woning uitsluitend via de wetdoorstroming huurmarkt, de Leegstandswet en Huisbewaring. Deze bepalingen bieden u de mogelijkheid om uw woning tijdelijk door iemand anders te laten bewonen. Door één van deze bepalingen uit de huurwet in het contract op te nemen, sluit u een huurovereenkomst voor bepaalde tijd. Bij het ondertekenen van het contract gaat de huurder akkoord met het tijdelijk verhuren. Na het overeengekomen huurperiode is de huurder verplicht om uw huis of appartement te verlaten. Het voordeel hiervan is dat u de woning opnieuw kunt verhuren, zelf betrekken of verkopen. Tijdelijk uw appartement of huis tijdelijk verhuren aan expats in Delft is via verhuurmakelaar HBhousing vakkundig geregeld.


Zekerheid van huurbetaling

Uw woning verhuren aan expats in Delft is via HBhousing vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats die tijdelijk rondom Delft, Den Haag en Zoetermeer werkzaam zijn. Dit doen wij in opdracht van multinationals, onderwijsinstellingen en relocators. Expats die via HBhousing huren hebben een baangarantie en krijgen een huisvestingbudget. Met dit budget kunnen zij de huur betalen. In veel gevallen huurt de werkgever zelf de woning en maakt de huur maandelijks over. Voor u betekent dit dat u meer zekerheid van huurbetaling heeft. Uw appartement of huis tijdelijk verhuren aan expats in Delft is met verhuurmakelaar HBhousing goed geregeld.


Zorgeloos verhuren via verhuurmakelaar HBhousing

Uw beleggingspand, appartement of huis verhuren aan expats in Delft is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u uw woning binnen ons netwerk van multinationals, onderwijsinstellingen en collega makelaars aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de huurvoorwaarde en huurprijs bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt, uw woning presenteert, de bezichtigingen verzorgt en de kandidaten grondig screent. Daarnaast begeleiden wij de huurders tijdens het in- en uitchecken, nemen alle meterstanden op, sluiten de gewenste nutsvoorzieningen af en stellen een uitgebreide inspectierapport voor u op. Verder innen wij de borg en eerste betaling en lossen eventuele klachten voor u op. Indien gewenst dragen wij zorg voor het wekelijks schoonmaken van uw huis of appartement. Het voordeel hiervan is dat u zelf geen omkijken naar het tijdelijk verhuren van uw huis of appartement heef. Met als resultaat: zorgeloos uw beleggingspand of woning verhuren aan expats in Delft.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Verhuren Zaandijk

Vanwege onze ervaring met het verhuren van woonruimte rondom Delft en groot netwerk van expats, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 1.5 week verhuurd. Profiteer van onze netwerk- en biedt vandaag uw huis of appartement te huur aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar. Bel: 0206170379 of 0237112221

 

 

 

 


Wat verhuurders zeggen


Woning verkopen en verhuren
Latif Stitou Laaroussi
HB Housing heeft voor mij de woning tijdens de verkoop weten te verhuren. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat er geen maanden leegstand heeft plaatsgevonden met dubbele lasten als gevolg . Wij hebben met de huurders afgesproken dat dit op tijdelijke basis betreft en dat zij medewerking dienen te verlenen bij eventuele bezichtigingen. Ik kan niet anders zeggen dat dit uiterst prettig is verlopen. Mede mogelijk gemaakt door HB Housing. De woning was ook binnen 5 maanden verkocht. Absolute complimenten en aan HB Housing en aan een ieder aan te raden om gebruik te maken van hun diensten. Wederom dank voor de bewezen diensten!! Met vriendelijke groeten, Latif Stitou Laaroussi
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Beoordeel onze service

HBhousing is partner van o.a.

Technip Logo      Stardust Logo     Huawei Logo  

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Vakkundig verhuren 

 

Verhuren via HBhousing

 • Verhuren vanaf 6 tot 24 maanden of langer
 • Geen vergunning of toestemming van de gemeente meer nodig*
 • Grondige screening van kandidaten op inkomen, identiteit- en huurgedrag via Huurcheck Nederland
 • Gemiddelde huurprijs € 1600, - p.m*
 • Binnen 1,5 week verhuurd*
 • Altijd verhuren zonder huurrecht en huurbescherming*
 • Optie tot het schoonmaken en onderhouden van uw woning
 • Binnen 24 uur zichtbaar op o.a. Funda en Pararius
 • Veilig verhuren aan expats en multinationals
 • Opstellen van juridische stukken zoals het contract en voorwaarden
 • Uw woning aanmelden bij de Vereniging Van Verhuurmakelaars
 • Een volledig inspectierapport bij het in- en uitchecken
 • Advies- en begeleiding bij belegging in woonruimte
 • Unieke combinatie van verkopen en tijdelijk verhuren
 • Lid van de Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam (VvA)

 

Bel mij terug

 

Verhuren via HBhousing

 

Ik heb een woning beschikbaar en wil adviesIk wil een afspraak maken
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Uw reden om te verhuren

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 070 209 5050

*Afhankelijk van type, regio, vraag- en aanbod

*Vanaf 1 juli 2016 is tijdelijk verhuren zonder huurrecht mogelijk, een vergunning is ook niet meer nodig. Iedereen kan dus verhuren. Vraag naar de voorwaarden.

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland