Uw woning verhuren in Delft aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Delft. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

U kunt de huur altijd opzeggen

Uw appartement of huis tijdelijk verhuren aan expats in Delft zonder huurrecht? Dat kan via HBhousing. Als verhuurmakelaar verhuren wij uw woning uitsluitend via de wetdoorstroming huurmarkt, de Leegstandswet en Huisbewaring. Deze bepalingen bieden u de mogelijkheid om uw woning tijdelijk door iemand anders te laten bewonen. Door één van deze bepalingen uit de huurwet in het contract op te nemen, sluit u een huurovereenkomst voor bepaalde tijd. Bij het ondertekenen van het contract gaat de huurder akkoord met het tijdelijk verhuren. Na het overeengekomen huurperiode is de huurder verplicht om uw huis of appartement te verlaten. Het voordeel hiervan is dat u de woning opnieuw kunt verhuren, zelf betrekken of verkopen. Tijdelijk uw appartement of huis tijdelijk verhuren aan expats in Delft is via verhuurmakelaar HBhousing vakkundig geregeld.

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Heeft u een beleggingspand, tweede huis of appartement? Of gaat u samenwonen of werken in het buitenland? En wilt u daarom tijdelijk uw woning verhuren aan expats in Delft? Dan maken wij graag kennis met u. Verhuurmakelaar HBhousing richt zich tot het tijdelijk verhuren van huizen en appartementen aan expats die rondom Delft werkzaam zijn. Door onze jarenlange ervaring met het huisvesten van expats, beschikken wij over een breed netwerk van multinationals, onderwijsinstellingen, relocators en collega verhuurmakelaars die continu op zoek zijn naar woonruimte. Daarom zijn aangeboden huizen en appartementen via HBhousing binnen enkele dagen verhuurd. Uw woning verhuren aan expats in Delft doet u daarom via verhuurmakelaar HBhousing.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Delft

Uw beleggingspand, appartement of huis verhuren aan expats in Delft is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u uw woning binnen ons netwerk van multinationals, onderwijsinstellingen en collega makelaars aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de huurvoorwaarde en huurprijs bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt, uw woning presenteert, de bezichtigingen verzorgt en de kandidaten grondig screent. Daarnaast begeleiden wij de huurders tijdens het in- en uitchecken, nemen alle meterstanden op, sluiten de gewenste nutsvoorzieningen af en stellen een uitgebreide inspectierapport voor u op. Verder innen wij de borg en eerste betaling en lossen eventuele klachten voor u op. Indien gewenst dragen wij zorg voor het wekelijks schoonmaken van uw huis of appartement. Het voordeel hiervan is dat u zelf geen omkijken naar het tijdelijk verhuren van uw huis of appartement heef. Met als resultaat: zorgeloos uw beleggingspand of woning verhuren aan expats in Delft.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw woning verhuren aan expats in Delft is via HBhousing vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats die tijdelijk rondom Delft, Den Haag en Zoetermeer werkzaam zijn. Dit doen wij in opdracht van multinationals, onderwijsinstellingen en relocators. Expats die via HBhousing huren hebben een baangarantie en krijgen een huisvestingbudget. Met dit budget kunnen zij de huur betalen. In veel gevallen huurt de werkgever zelf de woning en maakt de huur maandelijks over. Voor u betekent dit dat u meer zekerheid van huurbetaling heeft. Uw appartement of huis tijdelijk verhuren aan expats in Delft is met verhuurmakelaar HBhousing goed geregeld.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Delft? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.