Studio, appartement, huis verhuren Duivendrecht

verhuren aan expats

Gaat u tijdelijk naar het buitenland, samenwonen, mantelzorg verlenen of staat uw koopwoning leeg te koop? En wilt u daarom uw appartement of huis verhuren in Duivendrecht? Dan bieden (proef)samenwonen, huisbewaring en de leegstandswet een uitkomst. De regels stellen u in staat uw huis of appartement tijdelijk te verhuren zonder dat er huurbescherming ontstaat. Dit betekent dat de huurder geen woonduur opbouwt en na de huurperiode verplicht uw woning moet verlaten. Het voordeel hiervan is dat u met de huurinkomsten (gemiddeld) uw lasten dekt, bij terugkomst uw woning kunt betrekken of eventuele verkoop gegarandeerd kunt opleveren. Daarom besluiten huiseigenaren om via huisbewaring, de leegstandswet of (proef)samenwonen te verhuren. HBhousing helpt u met het vakkundig verhuren van uw woning in Diemen. Als lokale verhuurmakelaar beschikt HBhousing over een breed netwerk van expats, bedrijven en particulieren die continu op zoek zijn naar huurwoningen in Duivendrecht. Daarom zijn aangeboden huurwoningen via HBhousing snel verhuurd. Profiteer van onze netwerk en ervaring, bied vandaag uw woning te huur aan.


Woning verhuren aan Expats en Bedrijven

Uw studio, appartement of huis verhuren aan expats in Duivendrecht is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar beschikt HBhousing over een breed netwerk van expats, bedrijven en particulieren die continu op zoek zijn naar huurwoningen rondom Duivendrecht. Vanwege de toenemende vraag zijn wij altijd op zoek naar gemeubileerde en gestoffeerde huurwoningen. Hierbij gaat het om huurwoningen voor 6 maanden tot enkele jaren. Ons brede netwerk biedt u de mogelijkheid om snel leegstand te voorkomen. Namens u bieden wij uw huis, studio of appartement binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing samen met u de voorwaarden bepaalt, de verhuurprijs berekent, uw woning presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de kandidaten grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij het in- en uitchecken, stellen een juridisch getoetst huurcontract op- en losse eventuele klachten op. Het voordeel hiervan is dat het verhuren van uw woning in geheel volgens uw wensen, wet en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw appartement of huis verhuren aan expats in Duivendrecht.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Woning verhuren Duivendrecht

Vanwege onze ervaring met het verhuren van woonruimte rondom Duivendrecht, Amsterdam, Diemen, de gemeente Haarlemmermeer en groot netwerk van expats, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 1.5 week verhuurd. Profiteer van onze lokale marktkennis en biedt vandaag uw woning te huur aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar. Bel: 0206170379

 

 

 


Wat verhuurders zeggen


Verkoop appartement
Tarik El Jilali
Professionele makelaar! HB Housing heeft mij de afgelopen periode erg goed geadviseerd over allerlei zaken rond het verkopen van mijn appartement. Wat ik als zeer prettig heb ervaren zijn, de korte lijnen, altijd bereikbaar (ook vaak mij in het weekend geholpen, met bijv. bezichtigingen) en de snelle terugkoppeling. Met name Jan Stolwijk heeft veel voor mij hierin kunnen betekenen. Ik kan stellen dat HB Housing deskundigheid, flexibiliteit en professionaliteit in huis heeft. Ben je toevallig op zoek naar een (nieuwe) Makelaar? Dan is HB Housing zeker een aanrader!
Rating: 4.5/5

Google plus recensies Beoordeel onze service

Wij verhuren uw woning o.a. aan

Technip Logo   Pararius Logo   Siemens logo   Sonion logo

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Vakkundig verhuren 

 

Verhuren via HBhousing

 • Geen vergunning of toestemming van de gemeente meer nodig*
 • Grondige screening van kandidaten op inkomen, identiteit- en huurgedrag via Huurcheck Nederland
 • Gemiddelde huurprijs € 1500, - p.m*
 • Binnen 1,5 week verhuurd*
 • Altijd verhuren zonder huurrecht en huurbescherming*
 • Optie tot het schoonmaken en onderhouden van uw woning
 • Binnen 24 uur zichtbaar op o.a. Funda en Pararius
 • Veilig verhuren aan expats en multinationals
 • Opstellen van juridische stukken zoals het contract en voorwaarden
 • Uw woning aanmelden bij de vereniging van verhuurmakelaars
 • Een volledig inspectierapport bij het in- en uitchecken
 • Advies- en begeleiding bij belegging in woonruimte
 • Uniek combinatie van verkopen en tijdelijk verhuren
 • Lid van de Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam (VvA)

 

Bel mij terug

 

Verhuren via HBhousing

 

Ik heb een woning beschikbaar en wil adviesIk wil een afspraak maken
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Uw reden om te verhuren

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

*Afhankelijk van type, regio, vraag- en aanbod

*Vanaf 1 juli 2016 is tijdelijk verhuren zonder huurrecht mogelijk, een vergunning is ook niet meer nodig. Iedereen kan dus verhuren. Vraag naar de voorwaarden.

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verhuren via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
// Initialize cross-iframe communication var ifcom = new IFCom('host', false); // Initialize frame ZoekWidget.init('http://www.funda.nl/beoordelingenwidget/62070/1/3=f77f00;6=64;9=71');
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland