Uw woning verhuren in Duivendrecht aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Duivendrecht. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Duivendrecht?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Gaat u tijdelijk naar het buitenland, samenwonen, mantelzorg verlenen of staat uw koopwoning leeg te koop? En wilt u daarom uw appartement of huis verhuren in Duivendrecht? Dan bieden (proef)samenwonen, huisbewaring en de leegstandswet een uitkomst. De regels stellen u in staat uw huis of appartement tijdelijk te verhuren zonder dat er huurbescherming ontstaat. Dit betekent dat de huurder geen woonduur opbouwt en na de huurperiode verplicht uw woning moet verlaten. Het voordeel hiervan is dat u met de huurinkomsten (gemiddeld) uw lasten dekt, bij terugkomst uw woning kunt betrekken of eventuele verkoop gegarandeerd kunt opleveren. Daarom besluiten huiseigenaren om via huisbewaring, de leegstandswet of (proef)samenwonen te verhuren. HBhousing helpt u met het vakkundig verhuren van uw woning in Diemen. Als lokale verhuurmakelaar beschikt HBhousing over een breed netwerk van expats, bedrijven en particulieren die continu op zoek zijn naar huurwoningen in Duivendrecht. Daarom zijn aangeboden huurwoningen via HBhousing snel verhuurd. Profiteer van onze netwerk en ervaring, bied vandaag uw woning te huur aan.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Duivendrecht

Uw studio, appartement of huis verhuren aan expats in Duivendrecht is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar beschikt HBhousing over een breed netwerk van expats, bedrijven en particulieren die continu op zoek zijn naar huurwoningen rondom Duivendrecht. Vanwege de toenemende vraag zijn wij altijd op zoek naar gemeubileerde en gestoffeerde huurwoningen. Hierbij gaat het om huurwoningen voor 6 maanden tot enkele jaren. Ons brede netwerk biedt u de mogelijkheid om snel leegstand te voorkomen. Namens u bieden wij uw huis, studio of appartement binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing samen met u de voorwaarden bepaalt, de verhuurprijs berekent, uw woning presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de kandidaten grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij het in- en uitchecken, stellen een juridisch getoetst huurcontract op- en losse eventuele klachten op. Het voordeel hiervan is dat het verhuren van uw woning in geheel volgens uw wensen, wet en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw appartement of huis verhuren aan expats in Duivendrecht.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw woning verhuren in Duivendrecht is met HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar beschikken wij over een breed netwerk van  multinationals die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Hierbij gaat het om gemeubileerde en gestoffeerde woningen met een huurperiode vanaf 6 maanden. Vanwege de toenemende vraag naar woonruimte voor lange en korte huurperiodes, zijn wij altijd op zoek naar huizen en appartementen in Duivendrecht.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Duivendrecht? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.