Verhuren aan expats

Uw woning verhuren aan expats geeft u méér financiële zekerheid. Expats die via HBhousing huren zijn meestal hoogopgeleid en hebben een hoog en stabiel inkomen. Vaak betaalt de werkgever zelf de huur of geeft de expat een budget hiervoor.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Waarom verhuren aan expats?

Door uw huis, appartement, studio of woonboot via HBhousing te verhuren heeft u de zekerheid van huurbetaling. Expats die via HBhousing huren krijgen vaak een huisvestigingsbudget. Met dit budget kunnen zij de woonlasten betalen. Ook huurt in veel gevallen de werkgever zelf de woning of maakt maandelijks de huur over. Hierdoor heeft u als verhuurder de zekerheid van huurbetaling.

Uw woning verhuren aan expats rondom Amsterdam

Heeft u een woning beschikbaar en wilt u deze tijdelijk verhuren aan expats? Dan maken wij graag kennis met u. HBhousing richt zich op het tijdelijk verhuren van woonruimte aan expats die rondom Amsterdam, Den Haag, Hoofddorp, Zaandam, Amstelveen, Almere en Europoort Rotterdam werkzaam zijn. Vanwege onze jarenlange ervaring met het verhuren aan expats en bedrijven, beschikt HBhousing over een groot netwerk. Hierdoor zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 1.5 week verhuurd.

Meer rendement uit de verhuur

Vakkundig verhuren in 3 stappen

 • 1
  Kennismaken

  Geheel vrijblijvend advies bij u thuis

 • 2
  Verhuurmanagement

  Uw woning verhuren aan expats en bedrijven

 • 3
  Meer inkomsten

  Verhuren inclusief beheer met fiscale voordelen

Neem voor meer informatie contact met ons op

Verhuur aan multinationals via HBhousing

Uw woning verhuren aan expats is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. HBhousing beschikt over een groot netwerk van expats, bedrijven en collega makelaars die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Hierdoor zijn aangeboden woningen via HBhousing snel verhuurd. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw woning binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u: de huurprijs en voorwaarden bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt, uw woning aanbiedt, de bezichtigingen verzorgt, en de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de expat tijdens het betrekken en opleveren van uw woning, stellen een uitgebreid inspectierapport voor u op, handelen de borg en eerste betaling af. Indien gewenst zorgen wij ook voor het schoonmaken en onderhouden van uw woning. Het voordeel hiervan is dat alles volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos verhuren aan expats.

Welke woningen zoeken expats?

Expats die via HBhousing huren werken op projectbasis in Nederland. Vaak zijn ze werkzaam bij luchtvaartmaatschappijen op Schiphol, bij een Nederlandse bank of bij een multinational. Daarom zijn ze vaak op zoek naar een huis of appartement rondom Amsterdam, Hoofddorp, Zaandam, Amstelveen, Almere of Europoort Rotterdam. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde woningen voor 6 maanden tot enkele jaren. Vaak gaat het om een hoogopgeleide expat met gezin of een groep uit verschillende landen.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.