Uw woning verhuren aan expats?

Uw woning verhuren aan expats geeft u méér financiële zekerheid. Expats die via HBhousing huren, zijn meestal hoogopgeleid en hebben een hoog en stabiel inkomen. Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom verhuren aan expats?

Door uw huis, appartement, studio of woonboot via HBhousing te verhuren, heeft u de zekerheid van huurbetaling. Expats die via HBhousing huren, krijgen vaak een huisvestigingsbudget. Met dit budget kunnen zij de woonlasten betalen. Ook huurt in veel gevallen de werkgever zelf de woning of maakt maandelijks de huur over. Hierdoor heeft u als verhuurder de zekerheid van huurbetaling.

Uw woning verhuren aan expats in en rondom Amsterdam

Heeft u een woning beschikbaar en wilt u deze tijdelijk verhuren aan expats? Dan maken wij graag kennis met u. HBhousing richt zich op het tijdelijk verhuren van woonruimte aan expats die in en rondom Amsterdam, Den Haag, Hoofddorp, Zaandam, Amstelveen, Almere en Europoort Rotterdam werkzaam zijn. Vanwege onze jarenlange ervaring met het verhuren aan expats en bedrijven, beschikt HBhousing over een groot netwerk. Hierdoor zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 1,5 week verhuurd.

Wat zijn de kosten?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Verhuur aan multinationals via HBhousing

Uw woning verhuren aan expats is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. HBhousing beschikt over een groot netwerk van expats, bedrijven en collega-makelaars die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Hierdoor zijn aangeboden woningen via HBhousing snel verhuurd. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw woning binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de huurprijs en voorwaarden bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt, uw woning aanbiedt, de bezichtigingen verzorgt, en de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de expat tijdens het betrekken en opleveren van uw woning, stellen een uitgebreid inspectierapport voor u op, handelen de borg en eerste betaling af. Indien gewenst, zorgen wij ook voor het schoonmaken en onderhouden van uw woning. Het voordeel hiervan is dat alles volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos verhuren aan expats.

Welke woningen zoeken expats?

Expats die via HBhousing huren, werken op projectbasis in Nederland. Vaak zijn ze werkzaam bij luchtvaartmaatschappijen op Schiphol, bij een Nederlandse bank of bij een multinational. Daarom zijn ze op zoek naar een huis of appartement rondom Amsterdam, Hoofddorp, Zaandam, Amstelveen, Almere of Europoort Rotterdam. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde woningen voor 6 maanden tot enkele jaren. Vaak gaat het om een hoogopgeleide expat met gezin of een groep uit verschillende landen.

Verhuurmakelaar in Amsterdam

HBhousing is 14 jaar actief met het verhuren van woningen aan expats in en rondom Amsterdam. Als verhuurmakelaar bemiddelen wij namens beleggers en particuliere verhuurders. Door onze jarenlange ervaring, beschikken wij over een breed netwerk van expats, multinationals en particulieren die op zoek zijn naar woonruimte in en rondom Amsterdam. Daarom zijn aangeboden woningen via HBhousing gemiddeld binnen 2 weken verhuurd. Onze dienstverlening is gericht op het verzorgen en inzichtelijk maken van alle aspecten die bij het verhuren van uw woning komen kijken. Van het online plaatsen van uw woning, tot aan het vervangen van de vaatwasser. Het voordeel hiervan is dat u er zelf geen omkijken naar heeft en alles geheel volgens wet- en regelgeving verloopt. Neem voor een kennismaking contact met ons op.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.