Uw woning gestoffeerd verhuren rondom Amsterdam, Hoofddorp en Zaandam

Makelaar Amsterdam

Gaat u samenwonen, tijdelijk als expat naar het buitenland of staat uw koopwoning leeg te koop? En wilt u daarom een periode overbruggen? Dan is het gestoffeerd verhuren van uw woning rondom Amsterdam, Hoofddorp en Zaandam een goed idee. Op grond van de Leegstandswet, huisbewaring en proef-samenwonen kunt u uw huis, appartement of studio in Amsterdam, Zaandam of Hoofddorp tijdelijk verhuren. Na het overeengekomen huurperiode kunt u uw woning weer betrekken. Door uw huis of appartement op grond van de bepalingen uit de Leegstandswet, huisbewaring en samen te verhuren, ontstaat er geen huurrecht en huurbescherming. Dit betekent dat de huurder aan het einde van het contract uw woning moet verlaten. Hierdoor kunt u als eigenaar gemakkelijker een periode overbruggen. Het verhuren van uw woning doet u niet zomaar. Als verhuurder wilt u dat alles goed is geregeld. HBhousing geeft u daarom enkele tips over het gestoffeerd verhuren van uw woning rondom Amsterdam en Zaandam.


Gestoffeerd verhuren aan expats en particulieren

Een woning gestoffeerd verhuren in Amsterdam, Zaandam of Hoofddorp, kan snel worden geregeld. Onder expats en particulieren is er een grote vraag naar gestoffeerde huurwoningen. Hierbij gaat het om verhuur voor enkele maanden, jaren of onbepaalde tijd. Het tijdelijk verhuren van een huis of appartement in Amsterdam of Hoofddorp of Zaandam is echter aan regels en procedures verbonden. Te denken valt aan: het aanvragen van een vergunning voor huisbewaring en Leegstandswet, opstellen van alle juridische contracten en het bepalen van de verhuurprijs. Daarnaast is het aantrekkelijk aanbieden van de woning een belangrijk aandachtspunt. Wilt u uw huis, appartement of studio gestoffeerd verhuren rondom Zaandam, Amsterdam of Hoofddorp? Houdt u dan rekening met onderstaande punten

 • Gestoffeerd: huurders die op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte (korter dan 1 jaar), zullen hier minder snel op reageren. De kans bestaat dat u de verkeerde huurders aantrekt.
 • Gestoffeerd: huurders gaan niet altijd met zorg met de stoffering om. Er kan snel schade aan bijvoorbeeld uw eikenvloer of gordijnen ontstaan.
 • Gestoffeerd: vloeren en gordijnen zijn smaakgevoelig en zijn van invloed op de keuze van een eventuele huurder.
 • Kaal: door middels de puntentelling toe te passen kunt u de verhuurprijs bepalen. Het kaal aanbieden van uw huis of appartement kost punten, met een lagere verhuurprijs als gevolg.

Door bovenstaande punten is het verstandig om goed over het tijdelijk verhuren van uw woning na te denken. Als eigenaar wilt u uw huis of appartement succesvol verhuren en u geen zorgen over het onderhoud willen maken. U doet er dan ook goed aan om alles goed te regelen. Hieronder enkele tips:

 • Door uw woning gestoffeerd te verhuren kunt u een hogere huurprijs vragen. Daarnaast is de woning voor huurders aantrekkelijker. Richt uw woning daarom neutraal in.
 • Schrijf de kosten voor stoffering af. Deze kunt u gedeeltelijk in de verhuurprijs opnemen.
 • Vraag een borgsom en leg vast dat deze na het einde van het contract bij schade niet wordt uitgekeerd. Hierdoor kunt u aangebrachte schade gemakkelijker schade herstellen.
 • Leg in het contract vast dat u verhuurd op grond van de Leegstandswet, huisbewaring of proef-samenwonen. Door deze bepalingen in het contract op te nemen, gaat de huurder akkoord met tijdelijk verhuren.

Zorgeloos uw huis of appartement verhuren

Uw huis of appartement gestoffeerd verhuren rondom Amsterdam, Hoofddorp en Zaandam kan snel geregeld worden. Binnen de regio is er veel vraag naar gestoffeerde huurwoningen. Bij het verhuren van een woning komen veel zaken bij kijken waar veel eigenaren niet altijd mee bekend zijn. Te denken valt aan: regelen van de vergunningen, opstellen van het contract en selecteren van kandidaten. Wellicht geld dit ook voor u. Daarom helpt verhuurmakelaar HBhousing u met het zorgeloos verhuren van uw huis, studio of appartement. Als verhuurmakelaar verzorgen wij namens u het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing samen met u de vergunningen aanvraagt, de voorwaarden en verhuurprijs berekent, de woning gestoffeerd aanbiedt, de kandidaten selecteert en alle juridische documenten opstelt. Het voordeel hiervan is dat het gestoffeerd verhuren van uw woning altijd volgens uw wensen en wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: het zorgeloos verhuren van uw woning rondom Amsterdam, Zaandam en Hoofddorp.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Verhuur Amsterdam

Vanwege onze ervaring met het verhuren van woonruimte rondom Amsterdam, Hoofddorp, Zaandam, de gemeente Haarlemmermeer en brede netwerk van expats, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 1.5 week verhuurd. Profiteer van onze lokale marktkennis en biedt vandaag uw woning te huur aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar. Bel: 0206170379 of 0237112221

 

 

 


Wat verhuurders zeggen


Woning verkopen en verhuren
Latif Stitou Laaroussi
HB Housing heeft voor mij de woning tijdens de verkoop weten te verhuren. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat er geen maanden leegstand heeft plaatsgevonden met dubbele lasten als gevolg . Wij hebben met de huurders afgesproken dat dit op tijdelijke basis betreft en dat zij medewerking dienen te verlenen bij eventuele bezichtigingen. Ik kan niet anders zeggen dat dit uiterst prettig is verlopen. Mede mogelijk gemaakt door HB Housing. De woning was ook binnen 5 maanden verkocht. Absolute complimenten en aan HB Housing en aan een ieder aan te raden om gebruik te maken van hun diensten. Wederom dank voor de bewezen diensten!! Met vriendelijke groeten, Latif Stitou Laaroussi
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Beoordeel onze service

Wij verhuren uw woning o.a. aan

Technip Logo   Pararius Logo   Siemens logo   Sonion logo

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Vakkundig verhuren 

 

Verhuren via HBhousing

 • Geen vergunning of toestemming van de gemeente meer nodig*
 • Grondige screening van kandidaten op inkomen, identiteit- en huurgedrag via Huurcheck Nederland
 • Gemiddelde huurprijs € 1600, - p.m*
 • Binnen 1,5 week verhuurd*
 • Altijd verhuren zonder huurrecht en huurbescherming*
 • Optie tot het schoonmaken en onderhouden van uw woning
 • Binnen 24 uur zichtbaar op o.a. Funda en Pararius
 • Veilig verhuren aan expats en multinationals
 • Opstellen van juridische stukken zoals het contract en voorwaarden
 • Uw woning aanmelden bij de Vereniging Van Verhuurmakelaars
 • Een volledig inspectierapport bij het in- en uitchecken
 • Advies- en begeleiding bij belegging in woonruimte
 • Unieke combinatie van verkopen en tijdelijk verhuren
 • Lid van de Vereniging Van Verhuurmakelaars Amsterdam e.o.

 

Bel mij terug

 

Verhuren via HBhousing

 

Ik heb een woning beschikbaar en wil adviesIk wil een afspraak maken
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Uw reden om te verhuren

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

*Afhankelijk van type, regio, vraag- en aanbod

*Vanaf 1 juli 2016 is tijdelijk verhuren zonder huurrecht mogelijk, een vergunning is ook niet meer nodig. Iedereen kan dus verhuren. Vraag naar de voorwaarden.

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verhuren via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland