Uw appartement of huis verhuren aan expats in Haarlem?

Binnen 14 dagen verhuurd. Gescreende huurders. Tijdelijke huurcontract. Geen Courtage. Verhuurbemiddeling inclusief beheer. Hoog rendement. No Cure No Pay. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is de verhuurprijs van woningen in Haarlem?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van een huis of appartement in Haarlem is afhankelijk van onder andere de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.300 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een huis of appartement. Het budget dat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van een woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw woning verhuren via HBhousing

Wilt u uw woning tijdelijk of permanent verhuren aan expats in Haarlem? Met zekerheid van huurbetaling? Maximale rendement in BOX 3? Maak dan kennis met verhuurmakelaar HBhousing. Als verhuurmakelaar in Haarlem verhuren wij uw huis of appartement aan expats die tijdelijk rondom Haarlem werkzaam zijn. Met een juridisch getoetst overeenkomst, zorgen wij voor het tijdelijk bewonen van uw huis of appartement. Voor u betekent dit dat u altijd de huur kunt opzeggen, de woning opnieuw kunt verhuren of verkopen. Met HBhousing is het verhuren van uw woning of appartement aan expats in Haarlem snel en vakkundig geregeld. Neem voor een kennismaking contact met ons op.

Wat zijn de kosten?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

U kunt de huur altijd opzeggen

Uw huis of appartement verhuren aan expats in Haarlem is via verhuurmakelaar HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw huis of appartement binnen ons netwerk van expats aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de verhuurprijs berekent, de voorwaarden bepaalt, de woning online en offline presenteert, de kandidaten grondig screent en selecteert, de bezichtigingen verzorgt en het juridisch getoetst huurcontract opstelt. Daarnaast begeleiden wij de huurder tijdens het betrekken en opleveren van de woning, stellen een inspectierapport voor u op en handelen de borg af en verzorgen het beheer van de woning. Het voordeel hiervan is dat het tijdelijk verhuren van uw woning geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw appartement of huis verhuren aan expats in Haarlem. Neem voor advies contact met ons op.

Welke woningen zoeken expats in Haarlem?

Expats in Haarlem die via HBhousing huren, zijn op zoek naar een gemeubileerde of gestoffeerde huis of appartement. Omdat expats alleen of met het gezin tijdelijk in Haarlem verblijven, zijn ze vaak op zoek naar woning met 1 of 2 slaapkamers. Ze geven de voorkeur aan huurperiode van 6 tot 24 maanden. Het verhuren aan expats in Haarlem biedt voordelen. Het geeft zekerheid van inkomsten, expats hebben namelijk werkzekerheid. Ook geeft het zekerheid van tijdelijk verhuur, expats werken op projectbasis in Nederland. Daarnaast zorgt het gestoffeerd of gemeubileerd aanbieden van de woning voor meer rendement; de verhuurprijs ligt hoger dan bij een kaal aangeboden woning. Voor u betekent dit dat u zekerheid heeft huurbetaling en hoog rendement, na de verhuurperiode de woning opnieuw kunt verhuren, zelf bewonen of verkopen. Wilt u uw appartement of huis tijdelijk verhuren aan expats in Haarlem? Profiteer van ons netwerk. Neem voor advies vrijblijvend contact met ons op.

Verhuurmakelaar in Haarlem

HBhousing is 15 jaar actief met het verhuren van woningen aan expats in en rondom Haarlem. Als verhuurmakelaar bemiddelen wij namens beleggers en particuliere verhuurders. Door onze jarenlange ervaring, beschikken wij over een breed netwerk van expats, multinationals en particulieren die op zoek zijn naar woonruimte in en rondom Haarlem. Daarom zijn aangeboden woningen via HBhousing gemiddeld binnen 2 weken verhuurd. Onze dienstverlening is gericht op het verzorgen en inzichtelijk maken van alle aspecten die bij het verhuren van uw woning komen kijken. Van het online plaatsen van uw woning, tot aan het vervangen van de vaatwasser. Het voordeel hiervan is dat u er zelf geen omkijken naar heeft en alles geheel volgens wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: het zorgeloos verhuren van uw huis of appartement aan expats in Haarlem. Neem voor een kennismaking contact met ons op.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.