Uw appartement of huis verhuren in Halfweg aan expats

verhuren aan expats

Staat uw woning leeg te koop, gaat u tijdelijk als expat naar het buitenland? Of heeft u een tweede woning? En wilt daarom uw appartement of huis verhuren in Halfweg aan expats? Dan maken wij graag kennis met u. Verhuurmakelaar HBhousing richt zich op het tijdelijk verhuren van woningen aan expats die tijdelijk rondom Halfweg werkzaam zijn. Dit doen wij in opdracht van bedrijven en relocators. Vanwege onze jarenlange ervaring met het tijdelijk verhuren van woonruimte en brede netwerk, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 2 weken verhuurd. Snel uw huis of appartement verhuren in Halfweg aan expats doet u via HBhousing. Voorkom leegstand, profiteer van onze netwerk. Biedt vandaag uw woning te huur aan.


Direct uw woning verhuren

Uw woning verhuren in Halfweg aan expats is via verhuurmakelaar HBhousing snel geregeld. HBhousing beschikt over een brede netwerk van expats en bedrijven die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde woningen voor 6 maanden tot enkele jaren. Vanwege de toenemende vraag zijn wij altijd op zoek naar tijdelijke huurwoningen in Halfweg. Door via HBhousing te verhuren voorkomt u snel leegstand en heeft u meer zekerheid m.b.t. huuropzegging en betaling. Expats werken op projectbasis en krijgen een budget van de werkgever mee, die meestal zelf de huur betaald. Uw appartement of huis verhuren in Halfweg aan expats doet u daarom zorgeloos via verhuurmakelaar HBhousing.


Vakkundig verhuren via verhuurmakelaar HBhousing

Uw woning verhuren in Halfweg aan expats is via HBhousing vakkundig geregeld. Op basis van de leegstandswet, huisbewaring of proef-samenwonen bieden wij uw huis of appartement aan. Door via deze wetten te verhuren, ontstaat er geen huurrecht. Dit betekent dat de huurder na het overeengekomen periode uw woning verplicht moet verlaten. Voor u betekent dit dat u uw woning altijd kunt betrekken of bij verkoop gegarandeerd kunt opleveren.

Daarom is het verhuren van uw woning via HBhousing vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u uw woning binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de voorwaarden en verhuurprijs bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt, uw woning presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de expat tijdens het in- en uitchecken, stellen een inspectie- en opleveringsrapport op- en innen de borg- en eerste betaling. Het voordeel hiervan is dat alles geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: vakkundig uw appartement of huis verhuren in Halfweg aan expats.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Woning verhuren Halfweg

Vanwege onze ervaring met het verhuren van woonruimte rondom Amsterdam, Hoofddorp, Zaandam, de gemeente Haarlemmermeer en groot netwerk van expats, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 1.5 week. Profiteer van onze lokale marktkennis en biedt vandaag uw woning aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar.  Bel: 0206170379

 

 

 


Wat verhuurders zeggen

Verhuur koopwoning
Henny Snoeij
Professionele verhuurmakelaar! Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van HB Housing. De service kan ik omschrijven als zeer plezierig, professioneel en snel. De mensen van HB housing hebben verstand van zaken en zijn bereid om tot het uiterste te gaan om je te helpen. Ik raad iedereen aan om eerst naar HBhousing te gaan!

Rating: 5.0/5

Google plus recensies Beoordeel onze service

Wij verhuren uw woning o.a. aan

Technip Logo   Pararius Logo   Siemens logo   Sonion logo

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Vakkundig verhuren 

 

Verhuren via HBhousing

 • Geen vergunning of toestemming van de gemeente meer nodig*
 • Grondige screening van kandidaten op inkomen, identiteit- en huurgedrag via Huurcheck Nederland
 • Gemiddelde huurprijs € 1500, - p.m*
 • Binnen 1,5 week verhuurd*
 • Altijd verhuren zonder huurrecht en huurbescherming*
 • Optie tot het schoonmaken en onderhouden van uw woning
 • Binnen 24 uur zichtbaar op o.a. Funda en Pararius
 • Veilig verhuren aan expats en multinationals
 • Opstellen van juridische stukken zoals het contract en voorwaarden
 • Uw woning aanmelden bij de vereniging van verhuurmakelaars
 • Een volledig inspectierapport bij het in- en uitchecken
 • Advies- en begeleiding bij belegging in woonruimte
 • Uniek combinatie van verkopen en tijdelijk verhuren
 • Lid van de verenining van verhuurmakelaars Amsterdam e.o.

 

Bel mij terug

 

Verhuren via HBhousing

 

Ik heb een woning beschikbaar en wil adviesIk wil een afspraak maken
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Uw reden om te verhuren

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

*Afhankelijk van type, regio, vraag- en aanbod

*Vanaf 1 juli 2016 is tijdelijk verhuren zonder huurrecht mogelijk, een vergunning is ook niet meer nodig. Iedereen kan dus verhuren. Vraag naar de voorwaarden.

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verhuren via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland