Uw woning verhuren in Halfweg aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Halfweg. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Halfweg?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Staat uw woning leeg te koop, gaat u tijdelijk als expat naar het buitenland? Of heeft u een tweede woning? En wilt daarom uw appartement of huis verhuren in Halfweg aan expats? Dan maken wij graag kennis met u. Verhuurmakelaar HBhousing richt zich op het tijdelijk verhuren van woningen aan expats die tijdelijk rondom Halfweg werkzaam zijn. Dit doen wij in opdracht van bedrijven en relocators. Vanwege onze jarenlange ervaring met het tijdelijk verhuren van woonruimte en brede netwerk, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 2 weken verhuurd. Snel uw huis of appartement verhuren in Halfweg aan expats doet u via HBhousing. Voorkom leegstand, profiteer van onze netwerk. Biedt vandaag uw woning te huur aan.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Halfweg

Uw woning verhuren in Halfweg aan expats is via HBhousing vakkundig geregeld. Op basis van de leegstandswethuisbewaring of proef-samenwonen bieden wij uw huis of appartement aan. Door via deze wetten te verhuren, ontstaat er geen huurrecht. Dit betekent dat de huurder na het overeengekomen periode uw woning verplicht moet verlaten. Voor u betekent dit dat u uw woning altijd kunt betrekken of bij verkoop gegarandeerd kunt opleveren.

Daarom is het verhuren van uw woning via HBhousing vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u uw woning binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de voorwaarden en verhuurprijs bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt, uw woning presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de expat tijdens het in- en uitchecken, stellen een inspectie- en opleveringsrapport op- en innen de borg- en eerste betaling. Het voordeel hiervan is dat alles geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: vakkundig uw appartement of huis verhuren in Halfweg aan expats.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw woning verhuren in Halfweg aan expats is via verhuurmakelaar HBhousing snel geregeld. HBhousing beschikt over een brede netwerk van expats en bedrijven die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde woningen voor 6 maanden tot enkele jaren. Vanwege de toenemende vraag zijn wij altijd op zoek naar tijdelijke huurwoningen in Halfweg. Door via HBhousing te verhuren voorkomt u snel leegstand en heeft u meer zekerheid m.b.t. huuropzegging en betaling. Expats werken op projectbasis en krijgen een budget van de werkgever mee, die meestal zelf de huur betaald. Uw appartement of huis verhuren in Halfweg aan expats doet u daarom zorgeloos via verhuurmakelaar HBhousing.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Halfweg? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.