Uw woning verhuren in Hoofddorp aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Hoofddorp. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Hoofddorp?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Heeft u een tweede woning, staat uw woning leeg te koop of gaat u tijdelijk naar het buitenland? En wilt u daarom tijdelijk uw woning verhuren in Hoofddorp aan expats? Dan maken wij graag kennis met u. Als verhuurmakelaar in Hoofddorp richt HBhousing zich op het tijdelijk verhuren via de Leegstandswethuisbewaring of proef-samenwonen. Door via deze regels te verhuren, ontstaat er geen huurrecht. De huurder moet na het aflopen van het contract de woning verplicht verlaten. Voor u betekent dit dat u na terugkomst uw woning kunt betrekken of bij een eventuele verkoop gegarandeerd kunt opleveren. Vakkundig uw woning verhuren in Hoofddorp aan expats doet u snel en vakkundig via verhuurmakelaar HBhousing.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Hoofddorp

Uw appartement of huis verhuren in Hoofddorp aan expats is via HBhousing vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw woning binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de voorwaarden en huurprijs bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt, uw woning presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de expat tijdens het in- en uitchecken, stellen een inspectie- en opleveringsrapport voor u op. Voor u betekent dit dat het tijdelijk verhuren van uw woning geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: vakkundig uw woning verhuren in Hoofddorp aan expats

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Tijdelijk uw appartement of huis verhuren in Hoofddorp aan expats is via verhuurmakelaar HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar beschikt HBhousing over een brede netwerk van expats, bedrijven, relocators en particulieren die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde huurwoningen voor een periode van 6 maanden tot enkele jaren. Vanwege onze brede netwerk en toenemende vraag naar woonruimte in Hoofddorp, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 2 weken verhuurd. Voorkom snel leegstand, profiteer van ons netwerk en verhuur uw woning direct aan expats en bedrijven.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Hoofddorp? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.