Uw woning verhuren in Hoofddorp en Nieuw-Vennep aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Hoofddorp en Nieuw-Vennep?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Staat uw woning leeg te koop, gaat u tijdelijk naar het buitenland, samenwonen of mantelzorg verlenen? En wilt u daarom uw woning in Hoofddorp tijdelijk verhuren? Dan bieden de leegstandswet en huisbewaring een uitkomst. Deze bepalingen stellen u instaat uw huis of appartement tijdelijk door iemand anders te laten bewonen. Het voordeel hiervan is dat huurbescherming niet meer van toepassing is. De huurder moet na de overeengekomen periode uw woning verplicht verlaten. Voor u betekent dit dat u met de huurinkomsten (gemiddeld € 1.900, – p.m*) uw hypotheek of huur kunt betalen en een periode gemakkelijker kunt overbruggen. Daarom kiezen huiseigenaren steeds vaker voor tijdelijk verhuren via huisbewaring of de leegstandswet aan expats. HBhousing helpt u met het vakkundig verhuren van uw huis of appartement rondom Hoofddorp en Nieuw-Vennep

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Hoofddorp en Nieuw-Vennep

Uw woning verhuren aan expats in Hoofddorp of Nieuw-Vennep is met verhuurmakelaar HBhousing vakkundige geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij uw huis of appartement binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de voorwaarden en huurprijs bepaalt, uw woning online- en offline presenteert, de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast verzorgen wij de bezichtigingen, het in- en uitchecken- en stellen een juridisch getoetst huurcontract op. Indien gewenst kunnen wij uw woning voor u beheren. Het voordeel hiervan is dat alles geheel volgens uw wensen en wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw woning verhuren aan expats in Hoofddorp of Nieuw-Vennep.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw appartement of huis verhuren aan expats in Hoofddorp of Nieuw-Vennep is met HBhousing vakkundig en snel geregeld. Als lokale verhuurmakelaar beschikt HBhousing over een breed netwerk van expats die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte rondom Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Hierbij gaat het om gemeubileerde en gestoffeerde huurwoningen voor zowel korte als lange huurperiodes. Als verhuurmakelaar krijgt HBhousing dagelijks aanvragen voor tijdelijke huurwoningen voor 6 maanden tot enkele jaren. Vanwege deze toenemende vraag zijn wij continu op zoek naar gemeubileerde en gestoffeerde huurwoningen rondom Hoofddorp en Nieuw-Vennep voor verhuur aan expats, bedrijven en particulieren. Profiteer van ons netwerk, en biedt vandaag uw huis of appartement te huur aan.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Hoofddorp en Nieuw-Vennep? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.