Uw woning verhuren in Lelystad aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Lelystad. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Lelystad?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Gaat u samenwonen, als expat tijdelijk naar het buitenland of staat uw oude koopwoning leeg te koop? En wilt u daarom tijdelijk uw woning verhuren in Lelystad aan expats? Dan maken wij graag kennis met u. Verhuurmakelaar HBhousing richt zich op het tijdelijk verhuren van woningen aan expats in Lelystad. Dit wij op basis van de Leegstandswethuisbewaring en proef-samenwonen. Deze wetten stellen u in staat uw woning tijdelijk te verhuren zonder dat er huurrecht en huurbescherming ontstaat. Het voordeel hiervan is dat u na de huurperiode uw woning altijd kunt betrekken of bij verkoop gegarandeerd kunt opleveren. Verhuurmakelaar HBhousing helpt u met het vakkundig verhuren van uw appartement of huis aan expats in Lelystad.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Lelystad

Uw woning verhuren in Lelystad aan expats is via verhuurmakelaar HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw huis of appartement binnen ons netwerk van expats aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de verhuurprijs berekent, de voorwaarden bepaalt, de woning online en offline presenteert, de kandidaten grondig screent en selecteert, de bezichtigingen verzorgt en het juridisch getoetst huurcontract opstelt. Daarnaast begeleiden wij de huurder tijdens het betrekken en opleveren van de woning, stellen een inspectierapport voor u op- en handelen de borg af. Indien gewenst kunnen wij het beheren van uw woning verzorgen. Het voordeel hiervan is dat het tijdelijk verhuren van uw woning geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw appartement of huis verhuren in Lelystad aan expats.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw appartement of huis verhuren in Lelystad aan expats is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als regionale verhuurmakelaar beschikt HBhousing over een brede netwerk van expats die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte in Lelystad, ZeewoldeAmsterdam en Almere. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde woningen voor 6 maanden tot enkele jaren. Vanwege de toenemende vraag naar gemeubileerde en gestoffeerde woonruimte in Lelystad, zijn aangeboden woningen via HBhousing snel verhuurd. Door uw huis of appartement via HBhousing te verhuren, voorkomt u snel leegstand en heeft u meer zekerheid m.b.t. huurbetaling- en opzegging. Expats die via HBhousing huren krijgen vaak een budget en in sommige gevallen wordt de huur door de werkgever betaald. Profiteer van onze netwerk en ervaring en biedt vandaag uw woning te huur aan.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Lelystad? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.