Uw woning verhuren aan expats in Muiden

verhuren aan expats

Woont in Muiden en staat uw koopwoning leeg te koop? Of gaat u als expat naar het buitenland, samenwonen of mantelzorg verlenen? En wilt u daarom uw appartement of huis verhuren aan expats in Muiden? Dan maken wij graag kennis met u. Verhuurmakelaar HBhousing richt zich op het tijdelijk verhuren van huizen en appartementen aan expats in Muiden. Dit doen wij uitsluitend via huisbewaring, proef-samenwonen en de Leegstandswet. Deze wetten maken het mogelijk om huur- en koopwoning zonder huurrecht tijdelijk te verhuren. Dit betekent dat de huurder geen woonduur opbouwt en na de huurperiode woning verplicht moet verlaten. Het voordeel hiervan is dat u als huiseigenaar de woning altijd zelf kunt betrekken of bij verkoop gegarandeerd kunt opleveren. Uw woning verhuren aan expats in Muiden is daarom via verhuurmakelaar HBhousing vakkundig geregeld.


Direct uw appartement of huis verhuren

Uw woning verhuren aan expats in Muiden is via verhuurmakelaar HBhousing binnen enkele dagen geregeld. HBhousing beschikt over een breed netwerk van expats, internationale bedrijven en relocators die altijd op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte rondom Muiden, Almere, Weesp en Lelystad. Hierbij gaat het om gestoffeerde en gemeubileerde huizen en appartementen voor 6 maanden tot enkele jaren. Vanwege de toenemende vraag naar tijdelijke woonruimte, is HBhousing continu op zoek naar huizen en appartementen voor verhuur aan expats in Muiden. Door uw huis of appartement via HBhousing aan expats te verhuren voorkomt u snel leegstand en heeft u meer financiële zekerheid. Expats die via HBhousing huren beschikken over een stabiele inkomen, krijgen een budget en in sommige gevallen betaald de werkgever de huur. Hierdoor loopt u minder risico’s op huurachterstand. Uw appartement of huis verhuren aan expats in Muiden doet u daarom zorgeloos via verhuurmakelaar HBhousing.


Vakkundig verhuren via verhuurmakelaar HBhousing

Uw huis of appartement verhuren aan expats in Muiden is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw huis of appartement binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de huurprijs berekent, de voorwaarden bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract in het Nederlands en Engels opstelt, uw woning presenteert, de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de expat tijdens het betrekken en opleveren van de woning, stellen een uitgebreide opname en opleveringsrapport voor u op, handelen de borg en eerste betaling. Indien gewenst verzorgen wij ook het schoonmaken en onderhouden van uw huis of appartement. Het voordeel hiervan is dat u er zelf geen omkijken naar heeft, alles volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw woning verhuren aan expats in Muiden.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Verhuren Muiden

Vanwege onze ervaring met het verhuren van huizen en appartementen aan expats in Weesp en groot netwerk van multinationals zijn aangeboden woningen via HBhousing  snel verhuurd. Profiteer van onze netwerk, marktkennis en ervaring. Biedt nu uw huis of appartement te huur aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar.  Bel: 0206170379

 

 

 

 


Wat verhuurders zeggen


Verhuur en beheer
Reinier Otten
Professionele verhuurmakelaar! Voor de verhuur van mijn huis ben ik via via bij HB Housing terecht gekomen. Zij reageerden direct en met een heel persoonlijk contact. Hun aannemer is zeer professioneel, secuur en betaalbaar! HB Housing heeft werkelijk alles voor mij geregeld en binnen een week na de verbouwing was mijn huis al verhuurd. Ik kan mij geen betere voorstellen.
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Meer beoordelingen lezen

Wij verhuren uw woning o.a. aan

Technip Logo   Pararius Logo   Siemens logo   Sonion logo

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Vakkundig verhuren 

 

Verhuren via HBhousing

 • Geen vergunning of toestemming van de gemeente meer nodig*
 • Grondige screening van kandidaten op inkomen, identiteit- en huurgedrag via Huurcheck Nederland
 • Gemiddelde huurprijs € 1600, - p.m*
 • Binnen 1,5 week verhuurd*
 • Altijd verhuren zonder huurrecht en huurbescherming*
 • Optie tot het schoonmaken en onderhouden van uw woning
 • Binnen 24 uur zichtbaar op o.a. Funda en Pararius
 • Veilig verhuren aan expats en multinationals
 • Opstellen van juridische stukken zoals het contract en voorwaarden
 • Uw woning aanmelden bij de Vereniging Van Verhuurmakelaars
 • Een volledig inspectierapport bij het in- en uitchecken
 • Advies- en begeleiding bij belegging in woonruimte
 • Unieke combinatie van verkopen en tijdelijk verhuren
 • Lid van de Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam e.o

 

Bel mij terug

 

Verhuren via HBhousing

 

Ik heb een woning beschikbaar en wil adviesIk wil een afspraak maken
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Uw reden om te verhuren

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

*Afhankelijk van type, regio, vraag- en aanbod

*Vanaf 1 juli 2016 is tijdelijk verhuren zonder huurrecht mogelijk, een vergunning is ook niet meer nodig. Iedereen kan dus verhuren. Vraag naar de voorwaarden.

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verhuren via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland