Uw woning verhuren in Nieuw-Vennep aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Nieuw-Vennep. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Nieuw-Vennep?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Staat uw koopwoning leeg te koop, gaat u tijdelijk naar het buitenland, samenwonen of mantelzorg verlenen? En wilt u daarom uw woning in Nieuw Vennep tijdelijk verhuren? Dan bieden de Leegstandswet, huisbewaring en proef-samenwonen een uitkomst. Deze regels stellen u in staat uw woning tijdelijk door iemand anders te laten bewonen. Dit betekent dat huurrecht en huurbescherming zoals in de huurwet is opgenomen niet van toepassing zijn. De huurder moet na de huurperiode uw woning verplicht verlaten. Het voordeel hiervan is dat u met de huurinkomsten (gemiddeld € 1500,- p.m.*) uw lasten gedeeltelijk dekt, een periode gemakkelijker kunt overbruggen en bij een eventuele verkoop de woning gegarandeerd kunt opleveren. Daarom kiezen verhuurders steeds vaker voor verhuren via huisbewaring, de leegstandswet of (proef)samenwonen. HBhousing helpt u met het vakkundig verhuren van uw huis of appartement. Als lokale verhuurmakelaar beschikt HBhousing over een breed netwerk van expats, bedrijven en particulieren die continu op zoek zijn naar huurwoningen in Nieuw Vennep. Daarom zijn aangebonden huurwoningen via HBhousing snel verhuurd. Profiteer van onze netwerk en bied uw woning te huur aan.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Nieuw-Vennep

Uw appartement of huis verhuren aan expats in Nieuw Vennep is via HBhousing vakkundig en snel geregeld. Als lokale verhuurmakelaar beschikt HBhousing over een breed netwerk van expats die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte binnen uw regio. Hierbij gaat het om gemeubileerde of gestoffeerde huurwoningen voor 6 maanden tot enkele jaren. Daarom zijn wij continu op zoek naar huurwoningen voor expats in Nieuw Vennep. Namens u bieden wij uw huis of appartement binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing samen met u de voorwaarden bepaalt, de verhuurprijs berekent, de woning presenteert, de expats grondig screent en selecteert en het juridisch getoetst huurcontract opstelt. Daarnaast verzorgen wij de bezichtigingen, voeren de onderhandelingen, lossen eventuele klachten op en begeleiden het in- en uitchecken. Het voordeel hiervan is dat het verhuren van uw woning geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt en u er zelf geen omkijken naar heeft. Met als resultaat: zorgeloos uw woning verhuren aan expats in Nieuw Vennep.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Via HBhousing heeft u meer financiële zekerheid. Expats die via HBhousing huren, krijgen vaak een woon-budget. Hiermee betalen zij de maandelijkse huur. Dit budget varieert van 1.500 tot 5.000 euro netto per maand en is geheel afhankelijk van de functie. In sommige gevallen betaald de werkgever zelf de maandelijkse huur. Voor u betekent dit meer zekerheid van huurinkomsten. Verhuur daarom uw woning via HBhousing.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Nieuw-Vennep? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.