Uw woning verhuren in Rijswijk aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Rijswijk. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Rijswijk?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Gaat u tijdelijk naar het buitenland of samenwonen? Heeft u een beleggingspand of staat uw koopwoning leeg te koop? En wilt u daarom zonder huurrecht en huurbescherming uw woning verhuren aan expats in Rijswijk? Dan maken wij graag kennis met u! Verhuurmakelaar HBhousing richt zich tot het tijdelijk verhuren van huizen en appartementen aan expats die tijdelijk rondom Rijswijk werkzaam zijn. Door onze jarenlange ervaring met het huisvesten van expats, beschikken wij over een breed netwerk van bedrijven, onderwijsinstellingen, relocators en collega makelaars die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Hierbij gaat het om gemeubileerde en gestoffeerde woningen met een huurperiode van 6 tot 24 maanden. Door uw woning via HBhousing te verhuren bereikt u de gehele expats markt en voorkomt u leegstand. Uw appartement of huis verhuren aan expats in Rijswijk is via HBhousing direct geregeld.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Rijswijk

Uw woning verhuren aan expats in Rijswijk is via HBhousing vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw woning binnen ons netwerk van expats aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de huurprijs en periode bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt, uw woning presenteert, de bezichtigingen verzorgt en de kandidaten via Huurders Check Nederland grondig screent. Daarnaast nemen wij alle meterstanden op, sluiten de benodigde facilitaire voorzieningen, begeleiden de huurder tijdens het in- en uitchecken en stellen een uitgebreide inspectierapport voor u op. Verder innen wij de borg en eerste betaling en losse eventuele klachten voor op. Indien gewenst maken wij uw woning wekelijks schoon. Voor u betekent dit dat het tijdelijk verhuren aan expats geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw appartement of huis verhuren aan expats in Rijswijk.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw woning verhuren aan expats in Rijswijk is via HBhousing juridisch goed geregeld. Als verhuurmakelaar verhuren wij uw woning uitsluitend via de wet doorstroming huurmarkt, Leegstandswet of proef-samenwonen. Door via deze wetten te verhuren, voorkomen wij het ontstaan van huurbescherming. Dit betekent dat de huurder geen woonduur opbouwt en na het overeengekomen huurperiode uw woning verplicht moet verlaten. Uw appartement of huis verhuren aan expats in Rijswijk is via HBhousing vakkundig geregeld.

Uw huis of appartement verhuren aan expats met de zekerheid van inkomsten? Dat kan via HBhousing! Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats die tijdelijk rondom Rijswijk, Den HaagVoorburg en Wassenaar werkzaam zijn. Dit doen wij in opdracht van multinationals en onderwijsinstellingen. Expats die via HBhousing huren krijgen vaak een huisvestingbudget om de woonlasten te dekken. In de meeste gevallen huurt de werkgever de woning en maakt maandelijks zelf de huur over. Voor u betekent dit dat u minde risico’s op het ontstaan van huurachterstand of het uitblijven van betaling op loopt. Zorgeloos uw huis, studio of appartement verhuren aan expats in Rijswijk doet u daarom via HBhousing.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Rijswijk? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.