Uw woning verhuren aan expats in Rijswijk

verhuren aan expats

Gaat u tijdelijk naar het buitenland of samenwonen? Heeft u een beleggingspand of staat uw koopwoning leeg te koop? En wilt u daarom zonder huurrecht en huurbescherming uw woning verhuren aan expats in Rijswijk? Dan maken wij graag kennis met u! Verhuurmakelaar HBhousing richt zich tot het tijdelijk verhuren van huizen en appartementen aan expats die tijdelijk rondom Rijswijk werkzaam zijn. Door onze jarenlange ervaring met het huisvesten van expats, beschikken wij over een breed netwerk van bedrijven, onderwijsinstellingen, relocators en collega makelaars die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Hierbij gaat het om gemeubileerde en gestoffeerde woningen met een huurperiode van 6 tot 24 maanden. Door uw woning via HBhousing te verhuren bereikt u de gehele expats markt en voorkomt u leegstand. Uw appartement of huis verhuren aan expats in Rijswijk is via HBhousing direct geregeld.


Uw appartement of huis verhuren zonder huurbescherming

Uw woning verhuren aan expats in Rijswijk is via HBhousing juridisch goed geregeld. Als verhuurmakelaar verhuren wij uw woning uitsluitend via de wet doorstroming huurmarkt, Leegstandswet of proef-samenwonen. Door via deze wetten te verhuren, voorkomen wij het ontstaan van huurbescherming. Dit betekent dat de huurder geen woonduur opbouwt en na het overeengekomen huurperiode uw woning verplicht moet verlaten. Uw appartement of huis verhuren aan expats in Rijswijk is via HBhousing vakkundig geregeld.


Meer zekerheid van inkomsten

Uw huis of appartement verhuren aan expats met de zekerheid van inkomsten? Dat kan via HBhousing! Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats die tijdelijk rondom Rijswijk, Den Haag, Voorburg en Wassenaar werkzaam zijn. Dit doen wij in opdracht van multinationals en onderwijsinstellingen. Expats die via HBhousing huren krijgen vaak een huisvestingbudget om de woonlasten te dekken. In de meeste gevallen huurt de werkgever de woning en maakt maandelijks zelf de huur over. Voor u betekent dit dat u minde risico’s op het ontstaan van huurachterstand of het uitblijven van betaling op loopt. Zorgeloos uw huis, studio of appartement verhuren aan expats in Rijswijk doet u daarom via HBhousing.


Zorgeloos tijdelijk verhuren via verhuurmakelaar HBhousing

Uw woning verhuren aan expats in Rijswijk is via HBhousing vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw woning binnen ons netwerk van expats aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de huurprijs en periode bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt, uw woning presenteert, de bezichtigingen verzorgt en de kandidaten via Huurders Check Nederland grondig screent. Daarnaast nemen wij alle meterstanden op, sluiten de benodigde facilitaire voorzieningen, begeleiden de huurder tijdens het in- en uitchecken en stellen een uitgebreide inspectierapport voor u op. Verder innen wij de borg en eerste betaling en losse eventuele klachten voor op. Indien gewenst maken wij uw woning wekelijks schoon. Voor u betekent dit dat het tijdelijk verhuren aan expats geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw appartement of huis verhuren aan expats in Rijswijk.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Verhuren Zaandijk

Vanwege onze ervaring met het verhuren van woonruimte rondom Rijswijk en groot netwerk van expats, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 1.5 week verhuurd. Profiteer van onze netwerk- en biedt vandaag uw huis of appartement te huur aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar. Bel: 0206170379 of 0237112221

 

 

 

 


Wat verhuurders zeggen


Woning verkopen en verhuren
Latif Stitou Laaroussi
HB Housing heeft voor mij de woning tijdens de verkoop weten te verhuren. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat er geen maanden leegstand heeft plaatsgevonden met dubbele lasten als gevolg . Wij hebben met de huurders afgesproken dat dit op tijdelijke basis betreft en dat zij medewerking dienen te verlenen bij eventuele bezichtigingen. Ik kan niet anders zeggen dat dit uiterst prettig is verlopen. Mede mogelijk gemaakt door HB Housing. De woning was ook binnen 5 maanden verkocht. Absolute complimenten en aan HB Housing en aan een ieder aan te raden om gebruik te maken van hun diensten. Wederom dank voor de bewezen diensten!! Met vriendelijke groeten, Latif Stitou Laaroussi
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Beoordeel onze service

HBhousing is partner van o.a.

Technip Logo      Stardust Logo     Huawei Logo  

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Vakkundig verhuren 

 

Verhuren via HBhousing

 • Verhuren vanaf 6 tot 24 maanden of langer
 • Geen vergunning of toestemming van de gemeente meer nodig*
 • Grondige screening van kandidaten op inkomen, identiteit- en huurgedrag via Huurcheck Nederland
 • Gemiddelde huurprijs € 1600, - p.m*
 • Binnen 1,5 week verhuurd*
 • Altijd verhuren zonder huurrecht en huurbescherming*
 • Optie tot het schoonmaken en onderhouden van uw woning
 • Binnen 24 uur zichtbaar op o.a. Funda en Pararius
 • Veilig verhuren aan expats en multinationals
 • Opstellen van juridische stukken zoals het contract en voorwaarden
 • Uw woning aanmelden bij de Vereniging Van Verhuurmakelaars
 • Een volledig inspectierapport bij het in- en uitchecken
 • Advies- en begeleiding bij belegging in woonruimte
 • Unieke combinatie van verkopen en tijdelijk verhuren
 • Lid van de Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam (VvA)

 

Bel mij terug

 

Verhuren via HBhousing

 

Ik heb een woning beschikbaar en wil adviesIk wil een afspraak maken
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Uw reden om te verhuren

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 070 209 5050

*Afhankelijk van type, regio, vraag- en aanbod

*Vanaf 1 juli 2016 is tijdelijk verhuren zonder huurrecht mogelijk, een vergunning is ook niet meer nodig. Iedereen kan dus verhuren. Vraag naar de voorwaarden.

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland