Uw woning verhuren in Sassenheim, Hillegom en Lisse aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Sassenheim, Hillegom en Lisse. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Sassenheim, Hillegom en Lisse?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Staat uw woning te koop, gaat u als expat naar het buitenland, samenwonen of mantelzorg verlenen? En wilt u daarom tijdelijk uw woning rondom Sassenheim, Hillegom of Lisse verhuren? Dan bieden de leegstandswet en huisbewaring een uitkomst. Deze regels geven u de mogelijkheid om uw huis of appartement tijdelijk door iemand anders te laten bewonen. Door via de leegstandswet of huisbewaring te verhuren is huurbescherming zoals in de huurwet is opgenomen niet van toepassing. De huurder bouwt geen woonduur op- en is verplicht om uw woning te verlaten. Voor u betekent dit dat u uw woning tijdelijk kunt verhuren, bij terugkomst de kunt betrekken of bij eventuele verkoop gegarandeerd kunt opleveren. Het voordeel hiervan is dat u met de huurinkomsten (gemiddeld € 1500, – p.m.*) de hypotheek- en/of huur gedeeltelijk dekt en gemakkelijker een periode kunt overbruggen. Daarom besluiten huiseigenaren steeds vaker om tijdelijk te verhuren. HBhousing helpt u met het vakkundig verhuren van uw woning. Door onze brede netwerk en ervaring zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 2 weken verhuurd.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Sassenheim, Hillegom en Lisse

Uw woning verhuren rondom Sassenheim, Hillegom of Lisse is met HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar dragen wij zorg voor alle praktische en juridische aspecten die bij het tijdelijk verhuren van uw huis of appartement komen kijken. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u: de voorwaarden bepaalt, de verhuurprijs berekent, het juridisch getoetst contract opstelt, de woning presenteert, de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast verzorgen wij de bezichtigingen, stellen een in- en uitcheck rapport inclusief fotoreportage op. Het voordeel hiervan is dat het tijdelijk verhuren van uw huis of appartement volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: het vakkundig verhuren van uw woning aan expats.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw huis of appartement verhuren aan expats is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als lokale verhuurmakelaar binnen uw regio beschikt HBhousing over een brede netwerk van expats, bedrijven en relocators die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde huurwoningen voor 6 maanden tot enkele jaren. Vanwege de toenemende vraag naar huurwoningen rondom Sassenheim, Hillegom en Lisse, is HBhousing continu op zoek naar woonruimte voor lange en korte huurperiodes. Namens u bieden wij uw huis of appartement binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Voor u betekent dit dat u er zelf geen omkijken naar heeft, snel leegstand voorkomt en alles vakkundig voor u wordt geregeld. Profiteer van onze netwerk en biedt u woning te huur aan.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Sassenheim, Hillegom en Lisse? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.