VERHUREN AAN EXPATS

Verhuur uw woning aan expats en profiteer van de voordelen uit BOX3

Uw woning verhuren

Aan expats en bedrijven rondom Amsterdam

Heeft u een beleggingspand? Gaat u samenwonen, of werken in het buitenland? En wilt u daarom uw woning verhuren? Maak dan kennis met HBhousing. Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Amsterdam. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Wij zijn daarom altijd op zoek naar woonruimte voor expats. Hierbij gaat het om gestoffeerde/gemeubileerde woningen, met een verhuurprijs tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand, en een huurperiode van minimaal 6 maanden. Met onze dienst; verhuurmanagement, bieden wij uw woning binnen ons expats netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Met als resultaat: het zorgeloos verhuren van uw huis of appartement aan expats.

 • Fiscale voordelen BOX 3
 • Geen bemiddelingskosten
 • Geen beheerkosten
 • Zekerheid van tijdelijk verhuur
 • Juridisch getoetst huurcontract
 • Netwerk van expats en bedrijven

Verhuurmanagement

Profiteer van ons netwerk en fiscale voordelen

Met verhuurmanagement bent u als verhuurder of belegger volledig ontzorgt. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken worden door verhuurmanagement afgedekt; van het verzorgen van de bezichtigingen, het screenen van de huurder, tot aan de jaarlijkse huurverhoging en alles daartussen in. Doordat het verhuren van uw woning of pand volledig door ons wordt verzorgt, bent u als eigenaar niet actief betrokken bij de verhuur. Het voordeel hiervan is dat u voldoet aan de vermogensbeheer eisen van de belastingdienst. Uw inkomsten uit verhuur worden belast in BOX 3 in plaats van BOX 1. Voor u betekent dit meer rendement uit de verhuur.

 • Meer rendement
 • Eigenarenportaal
 • Huurincasso en betaling
 • Afhandeling van servicevragen
 • Afhandeling van klachten
 • Dossieropbouw
Ik wil advies

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Vakkundig verhuren via HBhousing

Verhuurmanagement biedt meer dan traditionele verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken zijn namelijk inbegrepen. Daarnaast is het ook voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen.

verhuurmakelaar in Amsterdam

HBhousing is meer dan een verhuurmakelaar. Wij helpen niet alleen met het verhuren van uw woning. Maar ook met het vinden, aankopen, verbouwen en verhuren van beleggingspanden. Bekijk de RTL4 uitzending rondom onze diensten.
Zakelijk en particulier

Wij bemiddelen voor beleggers en particulieren

Dienstverlening

Wij helpen u met het aankopen en verhuren van woonruimte

Team

Ons team bestaat uit lokale makelaars met regionale kennis