Uw woning verhuren in Voorburg aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Voorburg. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Voorburg?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Gaat u tijdelijk elders wonen? Staat uw oude woning leeg te koop? Of heeft u een beleggingspand? En wilt u uw appartement of huis verhuren aan expats in Voorburg? Dan maken wij graag kennis met u! Makelaardij HBhousing richt zich op het tijdelijk verhuren aan expats die rondom Den Haag, Voorburg, Wassenaar en Zoetermeer werkzaam zijn. Als verhuurmakelaar beschikken wij over een breed netwerk van expats, bedrijven en collega makelaars die altijd op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Vanwege de toenemende vraag naar huizen en appartementen, zijn wij altijd op zoek naar geschikte woonruimte voor tijdelijk verhuur aan expats. Hierbij gaat het om gemeubileerde of gestoffeerde huizen en appartementen voor een periode van 6 tot 24 maanden. Door uw woning via HBhousing aan te bieden bereikt u de gehele verhuurmarkt rondom Voorburg en voorkomt u leegstand. Profiteer van ons netwerk en ervaring. Biedt vandaag uw huis, studio of appartement via HBhousing te huur aan.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Voorburg

Tijdelijk uw woning verhuren aan expats in Voorburg is via HBhousing vakkundig geregeld. Als lokale verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw woning binnen ons netwerk van expats, bedrijven en collega makelaars aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de verhuurperiode, huurprijs en voorwaarden bepaalt. Het juridisch getoetst contract in het Nederlands en Engels opstelt. De presentatie – inclusief fotoreportage – en promotie verzorgt. De bezichtigingen verzorgt, de kandidaten selecteert en via Huurders Check Nederland screent. Daarnaast sluiten wij de benodigde facilitaire voorzieningen af, begeleiden de huurders tijdens het in- en uitchecken, nemen alle meterstanden op- en stellen een uitgebreide inspectierapport voor u op. Verder lossen wij eventuele klachten voor u op en verzorgen de eindschoonmaak. Het voordeel hiervan is dat u zelf geen omkijken naar het tijdelijk verhuren van uw woning heeft, alles geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw appartement of huis verhuren in Voorburg aan expats.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw huis verhuren aan expats in Voorburg is via HBhousing juridisch goed geregeld. Als verhuurmakelaar verhuren wij uw huis of appartement zonder huurrecht en huurbescherming. Dit betekent dat de huurder geen woonduur of huurrecht opbouwt, en aan het einde van de overeenkomst uw woning verplicht moet verlaten. Door onder de wettelijke bepalingen van de wetdoorstroming huurmarkt te verhuren, voorkomen wij het ontstaan van huurrecht. De wet maakt het namelijk mogelijk om tijdelijke huurcontracten af te sluiten met een duur van 6 tot 24 maanden. HBhousing stelt een juridisch getoetst huurcontract op waarin staat dat het om tijdelijk verhuur gaat, wat de begin- en einddatum is, wat de borg- en huurprijs is. Na het ondertekenen van het contract gaat de huurder akkoord met het tijdelijk bewonen van uw huis of appartement. De huurder is juridisch verplicht om na het beëindigen van de overeenkomst uw woning te verlaten. Zorgeloos uw huis of appartement verhuren aan expats in Voorburg doet u daarom via HBhousing.

Tijdelijk uw huis of appartement verhuren aan expats via HBhousing geeft u de zekerheid van huurbetaling. Expats die via HBhousing huren hebben een baangarantie met vast inkomen. Daarnaast krijgen zij een huisvestigingsbudget om de woonlasten te betalen. Vaak huurt de werkgever zelf de woning of maakt de huur over. Door uw woning via HBhousing te verhuren verkleint u de kans op huurachterstand. Uw appartement of huis verhuren aan expats doet u daarom via HBhousing.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Voorburg? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.