Uw appartement of huis verhuren aan expats in Voorburg

verhuren aan expats

Gaat u tijdelijk elders wonen? Staat uw oude woning leeg te koop? Of heeft u een beleggingspand? En wilt u uw appartement of huis verhuren aan expats in Voorburg? Dan maken wij graag kennis met u! Makelaardij HBhousing richt zich op het tijdelijk verhuren aan expats die rondom Den Haag, Voorburg, Wassenaar en Zoetermeer werkzaam zijn. Als verhuurmakelaar beschikken wij over een breed netwerk van expats, bedrijven en collega makelaars die altijd op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Vanwege de toenemende vraag naar huizen en appartementen, zijn wij altijd op zoek naar geschikte woonruimte voor tijdelijk verhuur aan expats. Hierbij gaat het om gemeubileerde of gestoffeerde huizen en appartementen voor een periode van 6 tot 24 maanden. Door uw woning via HBhousing aan te bieden bereikt u de gehele verhuurmarkt rondom Voorburg en voorkomt u leegstand. Profiteer van ons netwerk en ervaring. Biedt vandaag uw huis, studio of appartement via HBhousing te huur aan.


Tijdelijk verhuren zonder huurrecht en huurbescherming

Uw huis verhuren aan expats in Voorburg is via HBhousing juridisch goed geregeld. Als verhuurmakelaar verhuren wij uw huis of appartement zonder huurrecht en huurbescherming. Dit betekent dat de huurder geen woonduur of huurrecht opbouwt, en aan het einde van de overeenkomst uw woning verplicht moet verlaten. Door onder de wettelijke bepalingen van de wetdoorstroming huurmarkt te verhuren, voorkomen wij het ontstaan van huurrecht. De wet maakt het namelijk mogelijk om tijdelijke huurcontracten af te sluiten met een duur van 6 tot 24 maanden. HBhousing stelt een juridisch getoetst huurcontract op waarin staat dat het om tijdelijk verhuur gaat, wat de begin- en einddatum is, wat de borg- en huurprijs is. Na het ondertekenen van het contract gaat de huurder akkoord met het tijdelijk bewonen van uw huis of appartement. De huurder is juridisch verplicht om na het beëindigen van de overeenkomst uw woning te verlaten. Zorgeloos uw huis of appartement verhuren aan expats in Voorburg doet u daarom via HBhousing.


Uw woning verhuren met de zekerheid van huurbetaling

Tijdelijk uw huis of appartement verhuren aan expats via HBhousing geeft u de zekerheid van huurbetaling. Expats die via HBhousing huren hebben een baangarantie met vast inkomen. Daarnaast krijgen zij een huisvestigingsbudget om de woonlasten te betalen. Vaak huurt de werkgever zelf de woning of maakt de huur over. Door uw woning via HBhousing te verhuren verkleint u de kans op huurachterstand. Uw appartement of huis verhuren aan expats doet u daarom via HBhousing.


Zorgeloos verhuren via verhuurmakelaar HBhousing

Tijdelijk uw woning verhuren aan expats in Voorburg is via HBhousing vakkundig geregeld. Als lokale verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw woning binnen ons netwerk van expats, bedrijven en collega makelaars aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de verhuurperiode, huurprijs en voorwaarden bepaalt. Het juridisch getoetst contract in het Nederlands en Engels opstelt. De presentatie – inclusief fotoreportage – en promotie verzorgt. De bezichtigingen verzorgt, de kandidaten selecteert en via Huurders Check Nederland screent. Daarnaast sluiten wij de benodigde facilitaire voorzieningen af, begeleiden de huurders tijdens het in- en uitchecken, nemen alle meterstanden op- en stellen een uitgebreide inspectierapport voor u op. Verder lossen wij eventuele klachten voor u op en verzorgen de eindschoonmaak. Het voordeel hiervan is dat u zelf geen omkijken naar het tijdelijk verhuren van uw woning heeft, alles geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw appartement of huis verhuren in Voorburg aan expats.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

 

Verhuren Zaandijk

Vanwege onze ervaring met het verhuren van woonruimte rondom Voorburg en groot netwerk van expats, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 1.5 week verhuurd. Profiteer van onze netwerk- en biedt vandaag uw huis of appartement te huur aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar. Bel: 070 209 5050

 

 

 

 


Wat verhuurders zeggen


Woning verkopen en verhuren
Latif Stitou Laaroussi
HB Housing heeft voor mij de woning tijdens de verkoop weten te verhuren. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat er geen maanden leegstand heeft plaatsgevonden met dubbele lasten als gevolg . Wij hebben met de huurders afgesproken dat dit op tijdelijke basis betreft en dat zij medewerking dienen te verlenen bij eventuele bezichtigingen. Ik kan niet anders zeggen dat dit uiterst prettig is verlopen. Mede mogelijk gemaakt door HB Housing. De woning was ook binnen 5 maanden verkocht. Absolute complimenten en aan HB Housing en aan een ieder aan te raden om gebruik te maken van hun diensten. Wederom dank voor de bewezen diensten!! Met vriendelijke groeten, Latif Stitou Laaroussi
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Beoordeel onze service

HBhousing is partner van o.a.

Technip Logo      Stardust Logo     Huawei Logo  

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Vakkundig verhuren 

 

Verhuren via HBhousing

 • Verhuren vanaf 6 tot 24 maanden of langer
 • Geen vergunning of toestemming van de gemeente meer nodig*
 • Grondige screening van kandidaten op inkomen, identiteit- en huurgedrag via Huurcheck Nederland
 • Gemiddelde huurprijs € 1600, - p.m*
 • Binnen 1,5 week verhuurd*
 • Altijd verhuren zonder huurrecht en huurbescherming*
 • Optie tot het schoonmaken en onderhouden van uw woning
 • Binnen 24 uur zichtbaar op o.a. Funda en Pararius
 • Veilig verhuren aan expats en multinationals
 • Opstellen van juridische stukken zoals het contract en voorwaarden
 • Uw woning aanmelden bij de Vereniging Van Verhuurmakelaars
 • Een volledig inspectierapport bij het in- en uitchecken
 • Advies- en begeleiding bij belegging in woonruimte
 • Unieke combinatie van verkopen en tijdelijk verhuren
 • Lid van de Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam (VvA)

 

Bel mij terug

 

Verhuren via HBhousing

 

Ik heb een woning beschikbaar en wil adviesIk wil een afspraak maken
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Uw reden om te verhuren

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 070 209 5050

*Afhankelijk van type, regio, vraag- en aanbod

*Vanaf 1 juli 2016 is tijdelijk verhuren zonder huurrecht mogelijk, een vergunning is ook niet meer nodig. Iedereen kan dus verhuren. Vraag naar de voorwaarden.

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland