Woningbeheer via HBhousing

De zekerheid van inkomsten, gescreende huurder, juridisch getoetst huurcontract, technisch en financieel beheer van uw woning. Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alles voor u geregeld

Door te kiezen voor verhuurmanagement maakt u optimaal gebruik van onze vakkennis en ervaring. Onze verhuurmanagement dient bevat alle voordelen van bemiddeling en beheer. Te denken valt aan het: vinden van een huurder, bijhouden van de administratie, doorlopend verhuren van uw woning- en periodiek onderhoud. Het voordeel hiervan is dat u er zelf geen omkijken naar heeft en uw woning in box 3 wordt belast. Verhuurmanagement maakt het tijdelijk verhuren van uw woning gemakkelijker en geeft u meer zekerheid.

Woningbeheer

Uw woning verhuren doet u niet zomaar. Als verhuurder wilt u dat er met zorg met uw woning wordt omgegaan en eventuele problemen snel en effectief worden opgelost. Lastig als u er zelf niet bent. Daarom biedt HBhousing u de zekerheid van het professioneel beheer van uw woning. Tijdens het verhuren van uw huis of appartement dragen wij zorg voor alle zaken die bij het verhuren van uw woning komen kijken. Hierbij kunt u denken aan: het schoonmaken van de woning, incassering en overmaken van de huur, verrichten van inspecties bij klachten en uitvoeren van reparaties. Voor u betekent dit dat u de zekerheid heeft van het professioneel verhuren en beheren van uw woning.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

De zekerheid van professioneel verhuur en beheer

Met verhuurmanagement heeft u de zekerheid van professioneel verhuur en beheer. De dienstverlening maakt alle aspecten rondom het verhuren van uw woning of pand inzichtelijk. Zowel voor u als voor uw huurder. Via het klantenportaal heeft u als verhuurder online toegang tot alle documenten. Hierbij kunt u denken aan; informatie over de huurder, de getekende contracten, inspectierapporten, overzicht van de huurincasso en betalingen van huurpenningen. Ook kunt u voor uw belastingaangifte het financieel jaaroverzicht downloaden. Uw huurders hebben ook toegang tot het klantenportaal. Via de eigen omgeving kunnen ze online alle huurzaken regelen; van het bekijken van de huurnota tot aan het indienen van een reparatieverzoek. Met verhuurmanagement heeft u altijd inzicht in de communicatie en financiën. Neem voor een kennismaking contact met ons op.

Zorgeloos verhuren

Met verhuurmanagement worden alle aspecten die bij het verhuren van uw woning komen kijken, vakkundig door ons geregeld.

Verhuurmakelaar in Amsterdam

HBhousing is 14 jaar actief met het verhuren van woningen aan expats in en rondom Amsterdam. Als verhuurmakelaar bemiddelen wij namens beleggers en particuliere verhuurders. Door onze jarenlange ervaring, beschikken wij over een breed netwerk van expats, multinationals en particulieren die op zoek zijn naar woonruimte in en rondom Amsterdam. Daarom zijn aangeboden woningen via HBhousing gemiddeld binnen 2 weken verhuurd. Onze dienstverlening is gericht op het verzorgen en inzichtelijk maken van alle aspecten die bij het verhuren van uw woning komen kijken. Van het online plaatsen van uw woning, tot aan het vervangen van de vaatwasser. Het voordeel hiervan is dat u er zelf geen omkijken naar heeft en alles geheel volgens wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: het zorgeloos verhuren van uw huis of appartement aan expats. Neem voor een kennismaking contact met ons op.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.