Woningbeheer

De zekerheid van inkomsten, gescreende huurder, juridisch getoetst huurcontract, technisch en financieel beheer van uw woning
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Zorgeloos verhuren via HBhousing

Door te kiezen voor woningbeheer maakt u optimaal gebruik van onze vakkennis en ervaring. In overleg met u bespreken wij welke werkzaamheden u graag onder beheer wilt laten vallen. Te denken valt aan het: bijhouden van de administratie, doorlopend verhuren van uw woning- en periodiek onderhoud. Het voordeel hiervan is dat uw woning altijd in goede staat wordt opgeleverd. Woningbeheer maakt het tijdelijk verhuren van uw woning gemakkelijker en geeft u meer zekerheid.

Woningbeheer

Uw woning verhuren doet u niet zomaar. Als verhuurder wilt u dat er met zorg met uw woning wordt omgegaan, en eventuele problemen snel en effectief worden opgelost. Lastig als u er zelf niet bent. Daarom biedt HBhousing u de zekerheid van het professioneel beheer van uw woning. Tijdens het verhuren van uw huis of appartement dragen wij zorg voor alle zaken die bij het verhuren van uw woning komen kijken. Hierbij kunt u denken aan: het schoonmaken van de woning, incassering en overmaken van de huur, verrichten van inspecties bij klachten en uitvoeren van reparaties. Voor u betekent dit dat u de zekerheid heeft van het professioneel verhuren en beheren van uw woning.

Meer rendement uit de verhuur

Vakkundig verhuren in 3 stappen

 • 1
  Kennismaken

  Geheel vrijblijvend advies bij u thuis

 • 2
  Verhuurmanagement

  Uw woning verhuren aan expats en bedrijven

 • 3
  Meer inkomsten

  Verhuren inclusief beheer met fiscale voordelen

Neem voor meer informatie contact met ons op