Uw woning verhuren in Zoetermeer aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Zoetermeer. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Zoetermeer?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Gaat u samenwonen, tijdelijk werken in het buitenland of staat uw woning leeg te koop? En wilt u daarom uw woning verhuren in Zoetermeer aan expats? Dan maken wij graag kennis met u! Verhuurmakelaar HBhousing richt tot het tijdelijk verhuren van huizen en appartementen aan expats die rondom Zoetermeer, VoorburgWassenaar en Den Haag werkzaam zijn. Wij verhuren uitsluitend zonder huurrecht en huurbescherming. Dit doen wij op basis van de wet doorstroming huurmarkt, de leegstandswet, huisbewaring en proef-samenwonen. Deze wettelijke bepalingen maken het afsluiten van een tijdelijke huurcontract mogelijk. Dit betekent dat de huurder akkoord met het tijdelijk bewonen van uw huis of appartement gaat en na het overeengekomen huurperiode de woning moet verlaten. Het voordeel hiervan is dat er geen woonduur wordt opgebouwd, u de woning altijd zelf kunt bewonen of verhuren. Uw appartement of huis verhuren in Zoetermeer aan expats is via HBhousing vakkundig geregeld. Als lokale verhuurmakelaar beschikken wij over een breed netwerk van expats, bedrijven en collega makelaars die continu op zoek zijn naar woonruimte. Door uw woning via HBhousing aan te bieden, bereikt u de gehele expats markt en verhuurd u altijd zonder huurrecht. Uw woning verhuren in Zoetermeer aan expats doet u daarom via HBhousing.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Zoetermeer

Uw appartement of huis verhuren in Zoetermeer aan expats is via HBhousing direct geregeld. Als lokale verhuurmakelaar krijgen wij dagelijks aanvragen voor tijdelijke woonruimte. Hierbij gaat het om huizen en appartementen met een verhuurperiode van 6 tot 24 maanden. Vanwege de toenemende aanvraag, zijn wij altijd op zoek naar gemeubileerde en gestoffeerde woningen. Profiteer van ons netwerk en verhuur direct uw woning aan expats. Als verhuurmakelaar bieden wij uw woning binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u: de verhuurprijs en voorwaarden bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt, de woning online presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de kandidaten grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de huurders tijdens het in- en uitchecken, sluiten de benodigde voorzieningen af, nemen alle meterstanden op en stellen een uitgebreide inspectierapport voor u op. Voor u betekent dit dat u zelf geen omkijken naar het tijdelijk verhuren van uw appartement of huis heef. Met als resultaat: zorgeloos uw woning verhuren in Zoetermeer aan expats.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw appartement of huis verhuren in Zoetermeer aan expats met zekerheid van huurbetaling? Dan kan via HBhousing. HBhousing verzorgt de huisvesting van expats die tijdelijk rondom Den Haag en Voorburg werkzaam zijn. Dit doen wij in opdracht van multinationals, onderwijsinstellingen en relocators. Expats die via HBhousing huren hebben zekerheid van inkomen en krijgen vaak een huisvestingsbudget. Met dit huisvestingsbudget kunnen zij de woonlasten dekken. In veel gevallen huurt de werkgever zelf de woning en maakt de huur over. Voor u betekent dit dat u minder risico’s op huurachterstand oploopt. Met als resultaat: zorgeloos uw huis of appartement verhuren in Zoetermeer aan expats.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Zoetermeer? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.