Uw woning verhuren in Zoetermeer aan expats

verhuren aan expats

Gaat u samenwonen, tijdelijk werken in het buitenland of staat uw woning leeg te koop? En wilt u daarom uw woning verhuren in Zoetermeer aan expats? Dan maken wij graag kennis met u! Verhuurmakelaar HBhousing richt tot het tijdelijk verhuren van huizen en appartementen aan expats die rondom Zoetermeer, Voorburg, Wassenaar en Den Haag werkzaam zijn. Wij verhuren uitsluitend zonder huurrecht en huurbescherming. Dit doen wij op basis van de wet doorstroming huurmarkt, de leegstandswet, huisbewaring en proef-samenwonen. Deze wettelijke bepalingen maken het afsluiten van een tijdelijke huurcontract mogelijk. Dit betekent dat de huurder akkoord met het tijdelijk bewonen van uw huis of appartement gaat en na het overeengekomen huurperiode de woning moet verlaten. Het voordeel hiervan is dat er geen woonduur wordt opgebouwd, u de woning altijd zelf kunt bewonen of verhuren. Uw appartement of huis verhuren in Zoetermeer aan expats is via HBhousing vakkundig geregeld. Als lokale verhuurmakelaar beschikken wij over een breed netwerk van expats, bedrijven en collega makelaars die continu op zoek zijn naar woonruimte. Door uw woning via HBhousing aan te bieden, bereikt u de gehele expats markt en verhuurd u altijd zonder huurrecht. Uw woning verhuren in Zoetermeer aan expats doet u daarom via HBhousing.


Uw appartement of huis verhuren met zekerheid van huurbetaling

Uw appartement of huis verhuren in Zoetermeer aan expats met zekerheid van huurbetaling? Dan kan via HBhousing. HBhousing verzorgt de huisvesting van expats die tijdelijk rondom Den Haag en Voorburg werkzaam zijn. Dit doen wij in opdracht van multinationals, onderwijsinstellingen en relocators. Expats die via HBhousing huren hebben zekerheid van inkomen en krijgen vaak een huisvestingsbudget. Met dit huisvestingsbudget kunnen zij de woonlasten dekken. In veel gevallen huurt de werkgever zelf de woning en maakt de huur over. Voor u betekent dit dat u minder risico’s op huurachterstand oploopt. Met als resultaat: zorgeloos uw huis of appartement verhuren in Zoetermeer aan expats.


Zorgeloos tijdelijk verhuren via verhuurmakelaar HBhousing

Uw appartement of huis verhuren in Zoetermeer aan expats is via HBhousing direct geregeld. Als lokale verhuurmakelaar krijgen wij dagelijks aanvragen voor tijdelijke woonruimte. Hierbij gaat het om huizen en appartementen met een verhuurperiode van 6 tot 24 maanden. Vanwege de toenemende aanvraag, zijn wij altijd op zoek naar gemeubileerde en gestoffeerde woningen. Profiteer van ons netwerk en verhuur direct uw woning aan expats. Als verhuurmakelaar bieden wij uw woning binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u: de verhuurprijs en voorwaarden bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt, de woning online presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de kandidaten grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de huurders tijdens het in- en uitchecken, sluiten de benodigde voorzieningen af, nemen alle meterstanden op en stellen een uitgebreide inspectierapport voor u op. Voor u betekent dit dat u zelf geen omkijken naar het tijdelijk verhuren van uw appartement of huis heef. Met als resultaat: zorgeloos uw woning verhuren in Zoetermeer aan expats.

Verhuren Zaandijk

 

Vanwege onze ervaring met het verhuren van woonruimte rondom Zoetermeer en groot netwerk van expats, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 1.5 week verhuurd. Profiteer van onze netwerk- en biedt vandaag uw huis of appartement te huur aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar. Bel: 0206170379 of 0237112221

 

 

 

 


Wat verhuurders zeggen


Woning verkopen en verhuren
Latif Stitou Laaroussi
HB Housing heeft voor mij de woning tijdens de verkoop weten te verhuren. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat er geen maanden leegstand heeft plaatsgevonden met dubbele lasten als gevolg . Wij hebben met de huurders afgesproken dat dit op tijdelijke basis betreft en dat zij medewerking dienen te verlenen bij eventuele bezichtigingen. Ik kan niet anders zeggen dat dit uiterst prettig is verlopen. Mede mogelijk gemaakt door HB Housing. De woning was ook binnen 5 maanden verkocht. Absolute complimenten en aan HB Housing en aan een ieder aan te raden om gebruik te maken van hun diensten. Wederom dank voor de bewezen diensten!! Met vriendelijke groeten, Latif Stitou Laaroussi
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Beoordeel onze service

HBhousing is partner van o.a.

Technip Logo      Stardust Logo     Huawei Logo  

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Vakkundig verhuren 

 

Verhuren via HBhousing

 • Verhuren vanaf 6 tot 24 maanden of langer
 • Geen vergunning of toestemming van de gemeente meer nodig*
 • Grondige screening van kandidaten op inkomen, identiteit- en huurgedrag via Huurcheck Nederland
 • Gemiddelde huurprijs € 1600, - p.m*
 • Binnen 1,5 week verhuurd*
 • Altijd verhuren zonder huurrecht en huurbescherming*
 • Optie tot het schoonmaken en onderhouden van uw woning
 • Binnen 24 uur zichtbaar op o.a. Funda en Pararius
 • Veilig verhuren aan expats en multinationals
 • Opstellen van juridische stukken zoals het contract en voorwaarden
 • Uw woning aanmelden bij de Vereniging Van Verhuurmakelaars
 • Een volledig inspectierapport bij het in- en uitchecken
 • Advies- en begeleiding bij belegging in woonruimte
 • Unieke combinatie van verkopen en tijdelijk verhuren
 • Lid van de Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam (VvA)

 

Bel mij terug

 

Verhuren via HBhousing

 

Ik heb een woning beschikbaar en wil adviesIk wil een afspraak maken
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Uw reden om te verhuren

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 070 209 5050

*Afhankelijk van type, regio, vraag- en aanbod

*Vanaf 1 juli 2016 is tijdelijk verhuren zonder huurrecht mogelijk, een vergunning is ook niet meer nodig. Iedereen kan dus verhuren. Vraag naar de voorwaarden.

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland