Uw huis verkopen in Amsterdam

verhuren aan expats

Wilt u uw huis verkopen in Amsterdam en zoekt u daarom een lokale verkoopmakelaar dat met u meedenkt? Dan bent u bij makelaar HBhousing aan het juist adres. Als lokale makelaar in Amsterdam beschikken wij over alle benodigde marktkennis om uw appartement of huis succesvol te verkopen. Door onze jarenlange ervaring met het verkopen van woningen rondom Amsterdam, unieke combinatie van diensten en uitgebreide marketingcampagnes kunnen wij uw appartement of huis verkopen in Amsterdam binnen korte tijd en voor de juiste prijs verkopen.


Verkoopbegeleiding op maat

Veel verkopers willen voor de beste prijs en binnen korte tijd verkopen. Wellicht geld dit ook voor u. Om een huis of appartement in Amsterdam succesvol te verkopen is een goede verkoopstrategie noodzakelijk. Bij het opstellen van een succesvolle verkoopstrategie komen veel zaken bij kijken. Te denken valt aan: de wensen van de verkopers en de situatie binnen de lokale woningmarkt. Daarom denkt makelaar HBhousing met u mee. Als uw lokale verkoopmakelaar combineren wij marktkennis met persoonlijke aandacht. Dit betekent dat HBhousing aandacht voor uw huidige- en toekomstige woonwensen heeft, naar actuele transacties kijkt, de verkooprijzen en verkoopduur onderzoekt. Op basis hiervan adviseren wij u over de juiste verkoopprijs, stellen een persoonlijke verkoopstrategie op en bieden u een creatieve oplossing voor het realiseren van uw verhuisplannen. Het resultaat: succesvol uw appartement of huis verkopen in Amsterdam!


Profiteer van onze uitgebreide marketing- en promotie

Succesvol uw appartement of huis verkopen in Amsterdam vraagt om creativiteit- en een realistische verkoopprijs in combinatie met een goed marketingplan. Als lokale verkoopmakelaar beschikt HBhousing over alle middelen om uw woning zowel online als offline optimaal te promoten. In overleg met u stellen wij een marketingplan op en voeren deze binnen 24 uur uit. Hierbij kunt u denken aan het: ontwerpen van flyers, visitekaartjes en brochures, plaatsing op onze website, Funda, VBO, Pararius, Jaap.nl, Youtube en andere (lokale) websites. Ook het verzorgen van interactie rondom uw woning op Facebook en Twitter valt binnen het marketingplan. Het voordeel hiervan is dat uw woning binnen 24 uur zichtbaar is en er snel potentiële kopers worden bereikt. Met als resultaat: het verkopen van uw woning zoals u dat wilt!


Helder en transparant onderhandelen

Als u uw appartement of huis in Amsterdam gaat verkopen, wilt u dat alles volgens uw wensen en op een transparante wijze verloopt. Daarom stelt HBhousing zich flexibel op en houdt alles wat met de verkoop van uw woning te maken heeft in een overzichtelijk dossier bij. Dit betekent dat bezichtigingen in overleg met u plaatsvinden, elk bod met u besproken wordt- en in overleg met u de onderhandelingen met de kopers worden gevoerd. Voor u betekent dit dat vanaf het moment dat u met HBhousing samenwerkt, het verkopen van uw appartement of huis geheel volgens uw wensen verloopt. Met als resultaat: succesvol uw appartement of huis verkopen in Amsterdam.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

verkoopmakelaar amsterdam

Vanwege onze ervaring met het verkopen van woonruimte rondom Amsterdam en Hoofddorp zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 3 maanden verkocht. Profiteer van onze lokale marktkennis en biedt vandaag uw woning te koop aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar. Bel: 0206170379 

 

 

 

 


Wat verkopers zeggen


Verkoop woning
Petra van den Ende
Professionele makelaar! Met de hulp van HBhousing, Jan Stolwijk, hebben wij ons huis snel en goed kunnen verkopen. De service is uitermate goed te noemen. Jan stond altijd voor ons klaar voor vragen en geeft de verkoop goed geregeld. Top! Een aanrader dus!
Rating: 5.0/5

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Vraag nu een offerte aan

 

Verhuren via HBhousing

  • Lokale makelaar met vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp
  • Binnen 24 uur zichtbaar op Funda, VBO, Huislijn, Jaap
  • Uitgebreide netwerk van collega makelaars
  • NWWI erkend taxateur
  • Afhandeling van alle juridische aspecten
  • Verkoopstrategie op maat
  • Unieke combinatie van verkopen, verhuren, aankopen en aanhuren
  • Hypotheekadvies voor starters en doorstromers*
  • Alle diensten onder één dak

Bel mij terug

Ik wil kennismaken met HBhousingIk wil advies
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Stel uw vraag

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? Bel: 0206170379

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verkopen via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
null
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland