Breughelstraat

1077 LC Amsterdam
€ 3.950,-
Kamers
3
Wonen
140m2
Tuin
Aanwezig

Omschrijving

DEZE PRACHTIGE BENEDENWONING BIEDEN WE TE HUUR AAN IN HET CHARMANTE AMSTERDAM OUD-ZUID!
Met een fantastische locatie en prachtige renovatie, straalt het luxe en hedendaagse elegantie uit. De levendige Beethovenstraat ligt op een steenworp afstand en biedt tal van winkels voor uw dagelijkse behoeften. Dankzij het openbaar vervoer (tram 5) is de woning goed verbonden met de rest van Amsterdam, terwijl de nabijheid van de A-10 een uitstekende verbinding met de rest van het land biedt.

INDELING:
Dit volledig gemeubileerde appartement met 3 kamers (2 slaapkamers) heeft een eigen ingang op de begane grond. Vanuit de hal heeft u toegang tot de rest van de woning. De verschillende deuren in de entreehal leiden naar de 2 slaapkamers, de woonkamer en de badkamer. De slaapkamers zijn ruim opgezet en bieden elk ongeveer 30m2 aan ruimte. De ruime (open) keuken is uitgerust met inbouwapparatuur en er is een aparte kast voor de aansluiting van een wasmachine en droger. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, douche en bad.

OMGEVING:
De uitstekende locatie van deze woning betekent dat het stadscentrum van Amsterdam binnen handbereik ligt. Met de fiets bereikt u in ongeveer 10 minuten het Leidseplein, het Rembrandtplein of het Rokin, maar er is natuurlijk ook een tram beschikbaar! Op loopafstand van dit hoogwaardige appartement vindt u diverse scholen, winkels en een scala aan eetgelegenheden, zoals Coffeecompany, Dunkin’donuts en The Harbour Club van Amsterdam-Zuid. Voor recreatie kunt u terecht in het nabijgelegen Beatrixpark of u kunt op de fiets stappen en binnen no-time het Amstelpark of het Amsterdamse Bos bereiken!

Over deze woning

Indeling

Woonoppervlakte 140m2
Inhoud 378m3
Kamers 3
Slaapkamers 2
Woonlagen 1

Kenmerken

Huurprijs € 3.950,-
Soort object Appartement

Kaart