Verhuurprijs

De zekerheid van de juiste verhuurprijs op basis van de puntentelling, geen huurachterstand, grondige screening van de huurder, juridisch getoetst huurcontract en altijd kunnen opzeggen. Verhuurmanagement van HBhousing
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Rekentool

Krijg direct een inschatting van de verhuurprijs van uw woning. Om de exacte verhuurprijs te bepalen moet een makelaar uw woning zien. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor advies.

Totaal aantal kamers
Total€ 

Bereken het via HBhousing

Voor het berekenen van de verhuurprijs van uw woning maken wij gebruik van door u ingevulde gegevens en onze lokale marktkennis. Het advies dat u van ons krijgt, geeft u geen exacte verhuurprijs van uw woning. Om de exacte verhuurprijs te bepalen moet een makelaar uw woning zien. Bent u van plan om uw woning te verhuren en wilt u de verhuurprijs vaststellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze verhuurmakelaars.

De juiste verhuurprijs bepalen

Wilt u uw woning verhuren rondom Amsterdam of Hoofddorp? En wilt u de verhuurprijs weten? Bereken het nu via HBhousing. Binnen enkele werkdagen krijgt u van ons een indicatie van de verhuurprijs. De indicatie van de verhuurprijs wordt u gratis en geheel vrijblijvend door HBhousing aangeboden.

Zorgeloos verhuren via HBhousing

Uw woning verhuren aan expats is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. HBhousing beschikt over een groot netwerk van expats, bedrijven en collega makelaars die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Hierdoor zijn aangeboden woningen via HBhousing snel verhuurd. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw woning binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u: de huurprijs en voorwaarden bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt, uw woning aanbiedt, de bezichtigingen verzorgt, en de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de expat tijdens het betrekken en opleveren van uw woning, stellen een uitgebreid inspectierapport voor u op, handelen de borg en eerste betaling af. Indien gewenst zorgen wij ook voor het schoonmaken en onderhouden van uw woning. Het voordeel hiervan is dat alles volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos verhuren aan expats.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.