Makelaar in Sassenheim

Succesvol uw woning verkopen in Amsterdam West via HBhousing
Brochure aanvragen
Verkoopprijs

Samen met u stellen wij de vraagprijs op

Verkoopplan

Wij stellen een verkoopplan op maat

De koper

Direct zichtbaar online, offline en via ons netwerk

Begeleiding

Vanaf eerste kennismaking tot aan de overdracht

Lokale makelaar Amsterdam

HBhousing is geen traditionele makelaar in Sassenheim. Dat wil zeggen dat wij méér diensten aanbieden en méér voor u doen. Als lokale makelaar bieden wij u alle diensten onder één dak. Het voordeel hiervan is dat u via HBhousing altijd een advies op maat krijgt. Hierbij kunt u denken aan het tijdelijk verhuren van uw woning gedurende de verkoop. Het voordeel hiervan is dat u met de extra inkomsten gemakkelijker de eerste stap naar uw nieuwe woning zet. Onze dienstverlening kenmerkt zich dan ook door persoonlijke aandacht en maatwerk. Daarom bereikt u met HBhousing als uw makelaar in Sassenheim snel het gewenste resultaat.

Uw woning verkopen via HBhousing

Heeft u verkoopplannen? En zoekt u een creatieve makelaar in Sassenheim die met u meedenkt? Dan maakt makelaardij HBhousing graag kennis met u. Als lokale makelaar in Sassenheim zijn wij jaren actief met het verkopen van woonruimte binnen uw gemeente. Door onze jarenlange ervaring met het verkopen, kopen, verhuren en beheren van woonruimte in Sassenheim, kennen wij de lokale markt als geen ander. Dit stelt ons in staat om uw woning op een doeltreffende wijze onder de aandacht te brengen. Voor u betekent dit dat u met HBhousing als makelaar in Sassenheim snel het gewenste resultaat bereikt. Profiteer van onze kennis en ervaring en zet uw woning in Sassenheim via makelaardij HBhousing te koop.

Alles voor u geregeld

Makelaardij HBhousing is zichtbaar aanwezig als makelaar in Sassenheim. Door onze diensten vanuit een regionale vestiging aan te bieden kennen wij de woningmarkt binnen de gemeente Haarlemmermeer als geen ander. Vanuit onze vestiging in Hoofddorp geven wij u advies m.b.t. het verkopen, kopen, verhuren en financieren van woonruimte in Sassenheim. Benieuwd naar onze aanpak? Bel of kom bij onze vestiging langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze aanpak

Makelaardij HBhousing werkt net iets anders dan traditionele makelaars. Dat wil zeggen dat wij de traditionele middelen net iets anders inzetten. Door onze jarenlange ervaring met het verkopen van woningen in Sassenheim beschikken wij over alle benodigde kennis om uw woning op een doeltreffende wijze te promoten. Als makelaardij bedenken wij creatieve uitingen om uw woning via gedrukte- en digitale media onder de aandacht te brengen. Hierbij kunt u denken aan een flyer of complete pagina in een regionale dagblad. Het voordeel hiervan is dat potentiële in de gedrukte media uw woning zien en online meer informatie kunnen vinden. Daarom bereikt u met HBhousing als uw makelaar in Sassenheim snel het gewenste resultaat.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verkopen van woonruimte? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.