Uw lokale makelaar in Sassenheim

Makelaar Amsterdam

Heeft u verkoopplannen? En zoekt u een creatieve makelaar in Sassenheim die met u meedenkt? Dan maakt makelaardij HBhousing graag kennis met u. Als lokale makelaar in Sassenheim zijn wij jaren actief met het verkopen van woonruimte binnen uw gemeente. Door onze jarenlange ervaring met het verkopen, kopen, verhuren en beheren van woonruimte in Sassenheim, kennen wij de lokale markt als geen ander. Dit stelt ons in staat om uw woning op een doeltreffende wijze onder de aandacht te brengen. Voor u betekent dit dat u met HBhousing als makelaar in Sassenheim snel het gewenste resultaat bereikt. Profiteer van onze kennis en ervaring en zet uw woning in Sassenheim via makelaardij HBhousing te koop.


Makelaardij HBhousing doet méér

HBhousing is geen traditionele makelaar in Sassenheim. Dat wil zeggen dat wij méér diensten aanbieden en méér voor u doen. Als lokale makelaar bieden wij u alle diensten onder één dak. Het voordeel hiervan is dat u via HBhousing altijd een advies op maat krijgt. Hierbij kunt u denken aan het tijdelijk verhuren van uw woning gedurende de verkoop. Het voordeel hiervan is dat u met de extra inkomsten gemakkelijker de eerste stap naar uw nieuwe woning zet. Onze dienstverlening kenmerkt zich dan ook door persoonlijke aandacht en maatwerk. Daarom bereikt u met HBhousing als uw makelaar in Sassenheim snel het gewenste resultaat.


Succesvol verkopen met onze doeltreffende promotie

Makelaardij HBhousing werkt net iets anders dan traditionele makelaars. Dat wil zeggen dat wij de traditionele middelen net iets anders inzetten. Door onze jarenlange ervaring met het verkopen van woningen in Sassenheim beschikken wij over alle benodigde kennis om uw woning op een doeltreffende wijze te promoten. Als makelaardij bedenken wij creatieve uitingen om uw woning via gedrukte- en digitale media onder de aandacht te brengen. Hierbij kunt u denken aan een flyer of complete pagina in een regionale dagblad. Het voordeel hiervan is dat potentiële in de gedrukte media uw woning zien en online meer informatie kunnen vinden. Daarom bereikt u met HBhousing als uw makelaar in Sassenheim snel het gewenste resultaat.


Kennismaken met HBhousing

Makelaardij HBhousing is zichtbaar aanwezig als makelaar in Sassenheim. Door onze diensten vanuit een regionale vestiging aan te bieden kennen wij de woningmarkt binnen de gemeente Haarlemmermeer als geen ander. Vanuit onze vestiging in Hoofddorp geven wij u advies m.b.t. het verkopen, kopen, verhuren en financieren van woonruimte in Sassenheim. Benieuwd naar onze aanpak? Bel of kom bij onze vestiging langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Makelaar Sassenheim

Vanwege onze ervaring met het verkopen van woonruimte rond Sassenheim, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 3 maanden verkocht. Profiteer van onze lokale marktkennis en biedt vandaag uw woning aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze rmakelaars staan voor u klaar. Bel: 0237112221 

 

 

 

 


Wat verkopers zeggen
Woning verkopen en verhuren
Latif Stitou Laaroussi
HB Housing heeft voor mij de woning tijdens de verkoop weten te verhuren. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat er geen maanden leegstand heeft plaatsgevonden met dubbele lasten als gevolg . Wij hebben met de huurders afgesproken dat dit op tijdelijke basis betreft en dat zij medewerking dienen te verlenen bij eventuele bezichtigingen. Ik kan niet anders zeggen dat dit uiterst prettig is verlopen. Mede mogelijk gemaakt door HB Housing. De woning was ook binnen 5 maanden verkocht. Absolute complimenten en aan HB Housing en aan een ieder aan te raden om gebruik te maken van hun diensten. Wederom dank voor de bewezen diensten!! Met vriendelijke groeten, Latif Stitou Laaroussi
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Beoordeel onze service

HBhousing is partner van o.a.

Technip Logo      Stardust Logo     Huawei Logo  

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Maak kennis met HBhousing

 

verkopen via HBhousing

  • Lokale makelaar met vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp
  • Binnen 24 uur zichtbaar op Funda, VBO, Huislijn, Jaap
  • Uitgebreide netwerk van collega makelaars
  • NWWI erkend taxateur
  • Afhandeling van alle juridische aspecten
  • Verkoopstrategie op maat
  • Unieke combinatie van verkopen, verhuren, kopen en huren
  • Hypotheekadvies voor starters en doorstromers*
  • Alle diensten onder één dak

Bel mij terug

Ik wil kennismaken met HBhousingIk wil meer informatie over de diensten
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Stel uw vraag

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verkopen via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland