Makelaar in Schiphol Rijk

Succesvol uw woning verkopen in Amsterdam West via HBhousing
Brochure aanvragen
Verkoopprijs

Samen met u stellen wij de vraagprijs op

Verkoopplan

Wij stellen een verkoopplan op maat

De koper

Direct zichtbaar online, offline en via ons netwerk

Begeleiding

Vanaf eerste kennismaking tot aan de overdracht

Lokale makelaar Amsterdam

De HBhousing makelaars zijn geen traditionele makelaars in Schiphol Rijk. Dat wil zeggen zij méér voor u doen. Onze makelaars in Schiphol Rijk zijn namelijk gespecialiseerd in het verkopen, kopen, huren en verhuren van woonruimte. Het voordeel hiervan is dat makelaardij HBhousing diensten op maat kan aanbieden. Op basis van uw wensen stellen onze makelaars een verkoopstrategie op. Hierbij kunt u denken aan de combinatie verkopen en tijdelijk verhuren aan expats. Deze combinatie maakt het u gemakkelijker om de eerste stap naar uw nieuwe woning te zetten. Met de huurinkomsten kunt u namelijk de dubbele hypotheeklasten dekken. Onze dienstverlening kenmerkt zich dan ook door persoonlijke aandacht en maatwerk. Daarom bereikt u met HBhousing als uw makelaar in Schiphol Rijk snel het gewenste resultaat.

Uw woning verkopen via HBhousing

Heeft u verkoopplannen? En zoekt u een creatieve makelaar in Schiphol Rijk om uw woning succesvol te verkopen? Dan maken wij graag kennis met u. Als lokale makelaar in Schiphol Rijk zijn wij jaren actief met het verkopen van woonruimte binnen uw regio. Hierdoor beschikken wij over een grote marktkennis en breed netwerk. Dit stelt ons in staat om uw woning op een doeltreffende wijze onder de aandacht te brengen. Voor u betekent dit dat u met HBhousing als uw makelaar in Schiphol Rijk snel het gewenste resultaat bereikt. Profiteer van onze kennis en ervaring. Zet vandaag uw woning via makelaardij HBhousing te koop.

Succesvol verkopen

Zet de eerste stappen naar uw droomhuis

 • 1
  Kennismaken

  Geheel vrijblijvend advies bij u thuis

 • 2
  Verkoopplan

  Op basis van uw wensen en situatie

 • 3
  Begeleiding

  Van promotie tot aan oplevering

Neem voor meer informatie contact met ons op
Bel mij terug

Alles voor u geregeld

HBhousing is als makelaar in Schiphol Rijk zichtbaar aanwezig. Vanuit onze regionale vestiging in Hoofddorp helpen wij u met het verkopen, kopen, verhuren en financieren van woonruimte rond Schiphol Rijk. Door onze diensten vanuit een regionale vestiging aan te bieden kennen wij de woningmarkt binnen uw regio als geen ander. Dit stelt ons in staat de ontwikkelingen nauwlettend te volgen en snel op veranderingen in te spelen. Voor u betekent dit dat u met HBhousing als u makelaar in Schiphol Rijk over alle benodigde kennis beschikt om uw woning succesvol te verkopen. Benieuwd naar onze aanpak? Bel of kom bij een van onze vestigingen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze aanpak

Makelaardij HBhousing werkt net iets anders dan traditionele makelaars in Schiphol Rijk. Om uw woning optimaal zichtbaar te maken zetten wij de communicatiemiddelen net iets anders in. Om uw woning te promoten bedenken wij elke kwartaal een creatieve uiting in online en offline media. Hierbij kunt u denken aan een flyer, complete pagina in een regionaal dagblad of e-mail campagnes. Het voordeel hiervan is dat uw woning via verschillende kanalen onder de aandacht van potentiële kopers wordt gebracht. Met een succesvolle verkoop als resultaat. Daarom bereikt u met HBhousing als makelaar in Schiphol Rijk snel het gewenste resultaat.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van beleggingspanden? Neem voor een kennismakingsgesprek contact met ons op.
Vrijblijvend advies
Zorgeloos verkopen

Verkoopplan dat bij u past

Verkoopprijs

Altijd de reële waarde

Breed netwerk

Bereik klanten van collega makelaars

Team

Lokale makelaars die markt kennen