Uw lokale makelaar in Schiphol Rijk

Makelaar Amsterdam

Heeft u verkoopplannen? En zoekt u een creatieve makelaar in Schiphol Rijk om uw woning succesvol te verkopen? Dan maken wij graag kennis met u. Als lokale makelaar in Schiphol Rijk zijn wij jaren actief met het verkopen van woonruimte binnen uw regio. Hierdoor beschikken wij over een grote marktkennis en breed netwerk. Dit stelt ons in staat om uw woning op een doeltreffende wijze onder de aandacht te brengen. Voor u betekent dit dat u met HBhousing als uw makelaar in Schiphol Rijk snel het gewenste resultaat bereikt. Profiteer van onze kennis en ervaring. Zet vandaag uw woning via makelaardij HBhousing te koop.


De HBhousing makelaars doen méér

De HBhousing makelaars zijn geen traditionele makelaars in Schiphol Rijk. Dat wil zeggen zij méér voor u doen. Onze makelaars in Schiphol Rijk zijn namelijk gespecialiseerd in het verkopen, kopen, huren en verhuren van woonruimte. Het voordeel hiervan is dat makelaardij HBhousing diensten op maat kan aanbieden. Op basis van uw wensen stellen onze makelaars een verkoopstrategie op. Hierbij kunt u denken aan de combinatie verkopen en tijdelijk verhuren aan expats. Deze combinatie maakt het u gemakkelijker om de eerste stap naar uw nieuwe woning te zetten. Met de huurinkomsten kunt u namelijk de dubbele hypotheeklasten dekken. Onze dienstverlening kenmerkt zich dan ook door persoonlijke aandacht en maatwerk. Daarom bereikt u met HBhousing als uw makelaar in Schiphol Rijk snel het gewenste resultaat.


Uw woning succesvol verkopen

Makelaardij HBhousing werkt net iets anders dan traditionele makelaars in Schiphol Rijk. Om uw woning optimaal zichtbaar te maken zetten wij de communicatiemiddelen net iets anders in. Om uw woning te promoten bedenken wij elke kwartaal een creatieve uiting in online en offline media. Hierbij kunt u denken aan een flyer, complete pagina in een regionaal dagblad of e-mail campagnes. Het voordeel hiervan is dat uw woning via verschillende kanalen onder de aandacht van potentiële kopers wordt gebracht. Met een succesvolle verkoop als resultaat. Daarom bereikt u met HBhousing als makelaar in Schiphol Rijk snel het gewenste resultaat.


Kennismaken met makelaardij HBhousing

HBhousing is als makelaar in Schiphol Rijk zichtbaar aanwezig. Vanuit onze regionale vestiging in Hoofddorp helpen wij u met het verkopen, kopen, verhuren en financieren van woonruimte rond Schiphol Rijk. Door onze diensten vanuit een regionale vestiging aan te bieden kennen wij de woningmarkt binnen uw regio als geen ander. Dit stelt ons in staat de ontwikkelingen nauwlettend te volgen en snel op veranderingen in te spelen. Voor u betekent dit dat u met HBhousing als u makelaar in Schiphol Rijk over alle benodigde kennis beschikt om uw woning succesvol te verkopen. Benieuwd naar onze aanpak? Bel of kom bij een van onze vestigingen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Makelaar Schipholrijk

Vanwege onze ervaring met het verkopen van woonruimte rond Schiphol-rijk, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 3 maanden verkocht. Profiteer van onze lokale marktkennis en biedt vandaag uw woning aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze rmakelaars staan voor u klaar. Bel: 0237112221 

 

 

 

 


Wat verkopers zeggen
Woning verkopen en verhuren
Latif Stitou Laaroussi
HB Housing heeft voor mij de woning tijdens de verkoop weten te verhuren. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat er geen maanden leegstand heeft plaatsgevonden met dubbele lasten als gevolg. Wij hebben met de huurders afgesproken dat dit op tijdelijke basis betreft en dat zij medewerking dienen te verlenen bij eventuele bezichtigingen. Ik kan niet anders zeggen dat dit uiterst prettig is verlopen. Mede mogelijk gemaakt door HB Housing. De woning was ook binnen 5 maanden verkocht. Absolute complimenten en aan HB Housing en aan een ieder aan te raden om gebruik te maken van hun diensten. Wederom dank voor de bewezen diensten!! Met vriendelijke groeten, Latif Stitou Laaroussi
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Beoordeel onze service

HBhousing is partner van o.a.

Technip Logo      Stardust Logo     Huawei Logo  

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Maak kennis met HBhousing

 

verkopen via HBhousing

  • Lokale makelaar met vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp
  • Binnen 24 uur zichtbaar op Funda, VBO, Huislijn, Jaap
  • Uitgebreide netwerk van collega makelaars
  • NWWI erkend taxateur
  • Afhandeling van alle juridische aspecten
  • Verkoopstrategie op maat
  • Unieke combinatie van verkopen, verhuren, kopen en huren
  • Hypotheekadvies voor starters en doorstromers*
  • Alle diensten onder één dak

Bel mij terug

Ik wil kennismaken met HBhousingIk wil meer informatie over de diensten
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Stel uw vraag

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verkopen via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland