Makelaar Amsterdam Noord

Succesvol uw woning verkopen in Amsterdam Noord met HBhousing
Verkoopprijs

Samen met u stellen wij de vraagprijs op

Verkoopplan

Wij stellen een verkoopplan op maat

De koper

Direct zichtbaar online, offline en via ons netwerk

Begeleiding

Vanaf eerste kennismaking tot aan de overdracht

HBhousing denkt met u mee

Uw woning verkopen in Amsterdam Noord doet u niet zomaar. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Wat u reden ook is, met HBhousing bereikt u snel het gewenste resultaat. Als een van de weinig makelaars in Amsterdam Noord bieden wij alle diensten aan. Het voordeel hiervan is dat wij méér voor u kunnen doen. Zo maken wij het mogelijk om het verkopen en tijdelijk verhuren van uw woning te combineren. Dit maakt het realiseren van uw plannen gemakkelijker. Met de huurinkomsten kunt u uw lasten gedeeltelijk dekken en gemakkelijker de eerste stap naar uw nieuwe huis zetten. Voor u betekent dit dat u met HBhousing altijd een creatieve oplossing heeft dat bij u situatie past.

Uw woning verkopen via HBhousing

Wilt u uw woning verkopen in Amsterdam Noord? En zoekt u daarom een ervaren makelaar in Amsterdam Noord die méér doet en met u meedenkt? Dan maken wij graag kennis met u. Makelaardij HBhousing is jaren actief in uw wijk. Als lokale makelaar combineert HBhousing marktkennis met persoonlijke aandacht. Vanuit onze vestiging in Amsterdam bieden wij alle makelaarsdiensten onder één dak. Of het nu om het kopen, verkopen, verhuren of hypotheekadvies gaat, met HBhousing als uw makelaar bereikt u het gewenste resultaat.

Alles voor u geregeld

Makelaardij HBhousing is actief in uw wijk. Hierdoor kunnen wij de ontwikkelingen binnen uw regio nauwlettend volgen. Hierbij kunt u denken aan lokale omgevingsfactoren die de prijs van uw woning beïnvloeden. Als lokale makelaar in Amsterdam Noord spelen wij hierop in en bereiken voor u het beste resultaat. Succesvol uw woning verkopen in Amsterdam Noord? Bel of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze aanpak

Uw woning verkopen in Amsterdam Noord is een belangrijke financiële beslissing. Als verkoper wilt u binnen korte tijd en voor de vraagprijs verkopen. HBhousing is jaren actief als makelaar in Amsterdam Noord. Hierdoor kennen wij lokale woningmarkt als geen ander en beschikken wij over een brede netwerk. Dit stelt ons in staat om uw woning tegen een aantrekkelijk prijs en op een doeltreffende wijze onder de aandacht van potentiële kopers te brengen. Om uw woning succesvol te verkopen zetten wij verschillende middelen in. Naast het aanbieden van uw woning via e-mail- en Funda, bedenken wij elke 3 maanden speciale acties. Hierbij kunt u denken aan advertenties in kranten en gerichte flyers-campagnes. Het voordeel hiervan is dat uw woning zowel online als offline optimaal zichtbaar is. Met als resultaat: een snellere verkoop van uw woning.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verkopen van woonruimte? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.