Uw appartement of huis verhuren in Amstelveen aan expats

verhuren aan expats

Staat uw koopwoning leeg te koop, gaat u als expat tijdelijk naar het buitenland of samenwonen? En wilt u daarom uw appartement of huis verhuren in Amstelveen aan expats? Dan maken wij graag kennis met u. Als verhuurmakelaar in Amstelveen richt HBhousing zich tot het tijdelijk verhuren van woningen aan expats. Dit doen wij op grond van de Leegstandswet, huisbewaring en proef-samenwonen. Door via deze wetten te verhuren ontstaat er geen huurrecht en huurbescherming. Dit betekent dat de huurder na het einde van de verhuurperiode de woning verplicht moet verlaten. Voor u betekent dit dat u na de overeengekomen periode uw woning kunt betrekken of bij verkoop gegarandeerd kunt opleveren. Uw appartement of huis verhuren in Amstelveen aan expats is met verhuurmakelaar HBhousing snel en vakkundig geregeld.


Uw woning vakkundig en snel verhuren via verhuurmakelaar HBhousing

Uw huis of appartement verhuren in Amstelveen aan expats via de Leegstandswet, huisbewaring- en proef-samenwonen is via HBhousing snel geregeld. HBhousing is al jaren actief binnen uw regio. Hierdoor beschikken wij over een breed netwerk van expats, bedrijven en relocators die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Aangeboden woningen zijn via HBhousing binnen 2 weken verhuurd. Als verhuurmakelaar in Amstelveen krijgen wij dagelijks aanvragen voor tijdelijke woonruimte. Hierbij gaat het om gemeubileerde en gestoffeerde huizen en appartementen voor 6 maanden tot enkele jaren. Vanwege de toenemende vraag zijn wij altijd op zoek naar tijdelijke woningen voor verhuur aan hoogopgeleide expats. Deze toenemende vraag biedt u de mogelijkheid uw woning direct aan expats te verhuren. Door uw appartement of huis via HBhousing aan expats te verhuren, voorkomt u snel leegstand en heeft u meer zekerheid m.b.t. betaling en opzegging. Uw huis of appartement verhuren in Amstelveen aan expats doet u vakkundig via HBhousing.


Vakkundig verhuren

Uw woning verhuren in Amstelveen aan expats via de Leegstandswet of huisbewaring, is via HBhousing vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar in Amstelveen bieden wij namens u uw woning binnen ons netwerk van expats en bedrijven aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de voorwaarden en huurprijs bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt, uw woning presenteert, de bezichtigingen verzorgt, en de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de expats tijdens het in- en uitchecken, innen de borg- en eerste betaling, stellen een inspectie- en opleveringsrapport voor u op. Voor u betekent dit dat het tijdelijk verhuren van uw woning geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw huis of appartement verhuren in Amstelveen aan expats.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

verhuurmakelaar amstelveen

Vanwege onze ervaring met het verhuren van huizen en appartementen in Amstelveen aan expats en groot netwerk van multinationals zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 1.5 week verhuurd. Profiteer van ons netwerk, en onze marktkennis en ervaring. Biedt nu uw huis, appartement, woonboot of studio te huur aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar. Bel: 0237112221

 

 


Wat verhuurders zeggen


Verhuur en beheer
Reinier Otten
Professionele verhuurmakelaar! Voor de verhuur van mijn huis ben ik via via bij HB Housing terecht gekomen. Zij reageerden direct en met een heel persoonlijk contact. Hun aannemer is zeer professioneel, secuur en betaalbaar! HB Housing heeft werkelijk alles voor mij geregeld en binnen een week na de verbouwing was mijn huis al verhuurd. Ik kan mij geen betere voorstellen.
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Meer beoordelingen lezen

Wij verhuren uw woning o.a. aan

Technip Logo   Pararius Logo   Siemens logo   Sonion logo

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Vakkundig verhuren 

 

Verhuren via HBhousing

 • Geen vergunning of toestemming van de gemeente meer nodig*
 • Grondige screening van kandidaten op inkomen, identiteit- en huurgedrag via Huurcheck Nederland
 • Gemiddelde huurprijs € 1600, - p.m*
 • Binnen 1,5 week verhuurd*
 • Altijd verhuren zonder huurrecht en huurbescherming*
 • Optie tot het schoonmaken en onderhouden van uw woning
 • Binnen 24 uur zichtbaar op o.a. Funda en Pararius
 • Veilig verhuren aan expats en multinationals
 • Opstellen van juridische stukken zoals het contract en voorwaarden
 • Uw woning aanmelden bij de Vereniging Van Verhuurmakelaars
 • Een volledig inspectierapport bij het in- en uitchecken
 • Advies- en begeleiding bij belegging in woonruimte
 • Unieke combinatie van verkopen en tijdelijk verhuren
 • Lid van de Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam e.o

 

Bel mij terug

 

Verhuren via HBhousing

 

Ik heb een woning beschikbaar en wil adviesIk wil een afspraak maken
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Uw reden om te verhuren

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

*Afhankelijk van type, regio, vraag- en aanbod

*Vanaf 1 juli 2016 is tijdelijk verhuren zonder huurrecht mogelijk, een vergunning is ook niet meer nodig. Iedereen kan dus verhuren. Vraag naar de voorwaarden.

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verhuren via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland