Uw woning verhuren in Amstelveen aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Amstelveen. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Amstelveen?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Staat uw koopwoning leeg te koop, gaat u als expat tijdelijk naar het buitenland of samenwonen? En wilt u daarom uw appartement of huis verhuren in Amstelveen aan expats? Dan maken wij graag kennis met u. Als verhuurmakelaar in Amstelveen richt HBhousing zich tot het tijdelijk verhuren van woningen aan expats. Dit doen wij op grond van de Leegstandswethuisbewaring en proef-samenwonen. Door via deze wetten te verhuren ontstaat er geen huurrecht en huurbescherming. Dit betekent dat de huurder na het einde van de verhuurperiode de woning verplicht moet verlaten. Voor u betekent dit dat u na de overeengekomen periode uw woning kunt betrekken of bij verkoop gegarandeerd kunt opleveren. Uw appartement of huis verhuren in Amstelveen aan expats is met verhuurmakelaar HBhousing snel en vakkundig geregeld.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Amstelveen

Uw woning verhuren in Amstelveen aan expats via de Leegstandswet of huisbewaring, is via HBhousing vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar in Amstelveen bieden wij namens u uw woning binnen ons netwerk van expats en bedrijven aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de voorwaarden en huurprijs bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt, uw woning presenteert, de bezichtigingen verzorgt, en de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de expats tijdens het in- en uitchecken, innen de borg- en eerste betaling, stellen een inspectie- en opleveringsrapport voor u op. Voor u betekent dit dat het tijdelijk verhuren van uw woning geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw huis of appartement verhuren in Amstelveen aan expats.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw huis of appartement verhuren in Amstelveen aan expats via de Leegstandswet, huisbewaring- en proef-samenwonen is via HBhousing snel geregeld. HBhousing is al jaren actief binnen uw regio. Hierdoor beschikken wij over een breed netwerk van expats, bedrijven en relocators die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Aangeboden woningen zijn via HBhousing binnen 2 weken verhuurd. Als verhuurmakelaar in Amstelveen krijgen wij dagelijks aanvragen voor tijdelijke woonruimte. Hierbij gaat het om gemeubileerde en gestoffeerde huizen en appartementen voor 6 maanden tot enkele jaren. Vanwege de toenemende vraag zijn wij altijd op zoek naar tijdelijke woningen voor verhuur aan hoogopgeleide expats. Deze toenemende vraag biedt u de mogelijkheid uw woning direct aan expats te verhuren. Door uw appartement of huis via HBhousing aan expats te verhuren, voorkomt u snel leegstand en heeft u meer zekerheid m.b.t. betaling en opzegging. Uw huis of appartement verhuren in Amstelveen aan expats doet u vakkundig via HBhousing.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Amstelveen? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.