Uw woning verhuren in Den Haag aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Den Haag. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Den Haag?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Heeft u een beleggingspand? Gaat u tijdelijk naar het buitenland of samenwonen? Staat uw huis, appartement of studio leeg te koop? En wilt u daarom uw appartement of huis verhuren in Den Haag aan expats? Dan maken wij graag kennis met u! Makelaardij HBhousing richt zich op het permanent of tijdelijk verhuren aan expats die rondom Den Haag, Voorburg en Zoetermeer werkzaam zijn. Op basis van wettelijke bepalingen verhuren wij uw appartement of huis zonder huurrecht en huurbescherming. Dit betekent dat de huurders verplicht zijn om na het overeengekomen huurperiode uw woning te verlaten. Het voordeel hiervan is dat u, uw woning altijd zelf kunt betrekken of opnieuw kunt verhuren aan expats. Uw appartement of huis verhuren in Den Haag aan expats is via HBhousing vakkundig geregeld. HBhousing helpt u met het vakkundig verhuren van uw woning. Als lokale verhuurmakelaar beschikken wij over een breed netwerk van expats die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte rondom Den Haag. Profiteer van ons netwerk en onze ervaring. Biedt nu uw woning te huur aan.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Den Haag

Tijdelijk uw woning verhuren in Den Haag aan expats is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar beschikken wij over een breed netwerk van expats, bedrijven en collega makelaars die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Hierdoor bereikt u het gehele expats markt en verhuurt u snel uw huis, studio of appartement aan expats. HBhousing biedt namens u, uw woning binnen dit netwerk aan en verzorgt het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat wij in overleg met u de maximale huurprijs en de voorwaarden bepalen, de presentatie en fotoreportage verzorgen. Daarnaast verzorgen wij de bezichtigingen, selecteren en screen de kandidaten via Huurders Check Nederland, begeleiden de huurder tijdens het in- en uitchecken, stellen een uitgebreide inspectierapport voor u op. Verder regelen wij de benodigde facilitaire voorzieningen, nemen alle meterstanden op, innen de borg en eerste huurbetaling in en losse eventuele klachten voor op. Voor u betekent dit dat u zelf geen omkijken naar het tijdelijk verhuren van uw woning heeft en alles geheel volgens wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw appartement of huis verhuren in Den Haag aan expats.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw woning verhuren in Den Haag aan expats is via HBhousing vakkundig geregeld. HBhousing richt zich namelijk op het tijdelijk verhuren aan expats. In opdracht van multinationals helpen wij expats bij het vinden van geschikte woonruimte. Hierbij gaat het om huizen en appartementen voor een huurperiode vanaf 6 tot 24 maanden. Expats die via HBhousing huren krijgen vaak een huisvestigingsbudget. Hiermee kunnen zij de woonlasten dekken. In veel gevallen huurt de werkgever zelf de woning aan of maakt zelf de huur over. Voor u betekent dit dat u als verhuurder zekerheid heeft van huurinkomsten. Uw huis, studio of appartement verhuren aan expats doet u daarom via HBhousing.

Uw huis of appartement verhuren in Den Haag aan expats, is via HBhousing juridisch goed geregeld. Als verhuurmakelaar stellen wij een juridisch getoetst huurcontract in het Nederlands en Engels op. Het contract is gebaseerd op de wet doorstroming van de huurmarkt. Dit is een wet die het tijdelijke verhuren van woonruimte tot 24 maanden mogelijk maakt. In het contract staat de wet vermeldt, daarmee geven wij o.a. aan dat het om tijdelijk bewoning gaat. Verder staat er wat de ingangs- en einddatum is, wat de huurprijs- en borg zijn. Bij het ondertekenen van het contract gaat de huurder akkoord met het tijdelijk huren van uw huis of appartement. Het voordeel hiervan is dat de huurder aan het einde van het contract juridisch verplicht is om de woning te verlaten. Zorgeloos uw appartement of huis verhuren in Den Haag aan expats doet u daarom via HBhousing.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Den Haag? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.