Uw woning verhuren in Oostzaan aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Oostzaan. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Oostzaan?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Gaat u tijdelijk naar het buitenland, proef-samenwonen of staat uw koopwoning leeg te koop? En wilt u daarom uw appartement, studio of huis verhuren in Oostzaan aan expats? Dan maken wij graag kennis met u. Verhuurmakelaar HBhousing richt zich op het tijdelijk verhuren van woonruimte via huisbewaring, proef-samenwonen en de leegstandswet. Deze regels maken het mogelijk om uw woning tijdelijk aan expats te verhuren. Door uw appartement of huis aan expats te verhuren heeft u meer zekerheid m.b.t. huurbetaling en opzegging. Expats werken op projectbasis en krijgen vaak een budget van de werkgever. Wilt u uw woning verhuren in Oostzaan aan expats? Profiteer dan van onze netwerk en verhuur direct uw woning.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Oostzaan

Uw woning verhuren in Oostzaan aan expats via huisbewaring, proef-samenwonen of de leegstandswet, is via HBhousing vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u uw woning binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing samen met u de verhuurprijs en voorwaarden bepaalt, uw woning adverteert, de bezichtigingen verzorgt, de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de expat tijdens het in- en uitchecken, stellen het juridisch getoetst huurcontract en opleveringsrapport voor u op. Het voordeel hiervan is dat het verhuren van uw woning geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw woning verhuren in Oostzaan aan expats.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw appartement of huis verhuren in Oostzaan is via HBhousing snel geregeld. Als verhuurmakelaar beschikken wij over een brede netwerk van expats, internationale bedrijven en relocators die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Vanwege de toenemende vraag naar huurwoningen, zijn wij altijd op zoek naar tijdelijke woonruimte in Oostzaan. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde woningen voor 6 maanden tot enkele jaren. Door uw huis of appartement via HBhousing te verhuren voorkomt u snel leegstand. Vanwege onze jarenlange ervaring met het huisvesten van expats, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 2 weken verhuurd. Uw huis of appartement verhuren in Oostzaan aan expats is via HBhousing vakkundig geregeld.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Oostzaan? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.