Uw woning verhuren in Wassenaar aan expats

verhuren aan expats

Heeft u een beleggingspand? Een tweede huis of appartement? Of gaat u tijdelijk naar het buitenland of samenwonen? En wilt u daarom uw woning verhuren in Wassenaar aan expats? Dan maken wij graag kennis met u! Verhuurmakelaar HBhousing richt zich tot het tijdelijk verhuren aan expats in Wassenaar. In opdracht van multinationals, relocators en onderwijsinstellingen verzorgen wij de huisvesting van expats die tijdelijk rondom Den Haag, Voorburg, Zoetermeer en Rijswijk werkzaam zijn. Door onze jarenlange ervaring met het verhuren aan expats rondom Wassenaar, beschikken wij over een breed netwerk van expats, multinationals en collega makelaars die altijd op zoek naar tijdelijke woningen zijn. Door uw beleggingspand, huis of appartement via HBhousing aan te bieden, bereikt u de gehele markt en voorkomt u leegstand. Uw appartement of huis verhuren aan expats in Wassenaar doet u snel en vakkundig via verhuurmakelaar HBhousing.


Altijd uw appartement of huis verhuren zonder huurrecht

Uw beleggingspand, appartement of huis verhuren aan expats in Wassenaar is via HBhousing juridisch goed geregeld. Als verhuurmakelaar verhuren wij uw woning via de wetdoorstroming huurmarkt, Leegstandswet, Huisbewaring of proef-samenwonen. Door één van deze bepalingen in het contract te vermelden ontstaat er geen woonduur en huurrecht. Bij het ondertekenen van het contract gaat de huurder akkoord met het tijdelijk verhuren van uw woonruimte. Dit kan een huurperiode van 6 maanden tot 24 maanden zijn. Na het overeengekomen huurperiode is de huurder juridisch verplicht om uw woning te verlaten. Het voordeel hiervan is dat uw altijd de woning opnieuw kunt verhuren, zelf bewonen of eventueel verkopen. Uw woning verhuren in Wassenaar aan expats doet u zorgeloos via verhuurmakelaar HBhousing.


Tijdelijk verhuren met zekerheid van Inkomsten

Uw woning verhuren in Wassenaar aan expats met de zekerheid van inkomsten? Dat kan via HBhousing! Als verhuurmakelaar verhuurd HBhousing uw woning aan expats en hoogopgeleide particulieren. Voor u betekent dit dat u minder risico’s op huurachterstand loopt. Expats die via HBhousing huren, krijgen meestal een huisvestingbudget. Hiermee wordt de huur betaald. In veel gevallen huurt de werkgever zelf de woning. Daarnaast worden particuliere huurders grondig op werk- en inkomen en huurgedrag gescreend. Door uw woning via HBhousing te verhuren heeft u altijd een gescreende huurder met een goede betaalgeschiedenis. Uw beleggingspand, appartement of huis verhuren aan expats in Wassenaar doet u daarom via verhuurmakelaar HBhousing.


Zorgeloos verhuren via verhuurmakelaar HBhousing

Uw woning verhuren in Wassenaar aan expats is via HBhousing juridisch goed geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw beleggingspand, huis of appartement binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u: de huurvoorwaarden bepaalt, het juridisch getoetst contract opstelt, de huurprijs berekent, uw woning online presenteert, de bezichtigingen verzorgd en de kandidaten grondig screent. Daarnaast begeleiden wij de huurder tijdens het in en uitchecken, stellen een uitgebreide inspectierapport voor u op, sluiten de benodigde nutsvoorzieningen af en nemen alle standen op. Verder innen wij de borg en eerste betaling en lossen eventuele klachten namens u op. Indien gewenst maken wij de woning wekelijks schoon. Voor u betekent dit dat u zelf geen omkijken naar het tijdelijk verhuren van uw woning heeft. Met als resultaat: zorgeloos uw beleggingspand, appartement of huis verhuren aan expats in Wassenaar.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Verhuren Zaandijk

Vanwege onze ervaring met het verhuren van woonruimte rondom Wassenaar en groot netwerk van expats, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 1.5 week verhuurd. Profiteer van onze netwerk- en biedt vandaag uw huis of appartement te huur aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar. Bel: 0206170379 of 0237112221

 

 

 

 


Wat verhuurders zeggen


Woning verkopen en verhuren
Latif Stitou Laaroussi
HB Housing heeft voor mij de woning tijdens de verkoop weten te verhuren. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat er geen maanden leegstand heeft plaatsgevonden met dubbele lasten als gevolg . Wij hebben met de huurders afgesproken dat dit op tijdelijke basis betreft en dat zij medewerking dienen te verlenen bij eventuele bezichtigingen. Ik kan niet anders zeggen dat dit uiterst prettig is verlopen. Mede mogelijk gemaakt door HB Housing. De woning was ook binnen 5 maanden verkocht. Absolute complimenten en aan HB Housing en aan een ieder aan te raden om gebruik te maken van hun diensten. Wederom dank voor de bewezen diensten!! Met vriendelijke groeten, Latif Stitou Laaroussi
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Beoordeel onze service

HBhousing is partner van o.a.

Technip Logo      Stardust Logo     Huawei Logo  

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Vakkundig verhuren 

 

Verhuren via HBhousing

 • Verhuren vanaf 6 tot 24 maanden of langer
 • Geen vergunning of toestemming van de gemeente meer nodig*
 • Grondige screening van kandidaten op inkomen, identiteit- en huurgedrag via Huurcheck Nederland
 • Gemiddelde huurprijs € 1600, - p.m*
 • Binnen 1,5 week verhuurd*
 • Altijd verhuren zonder huurrecht en huurbescherming*
 • Optie tot het schoonmaken en onderhouden van uw woning
 • Binnen 24 uur zichtbaar op o.a. Funda en Pararius
 • Veilig verhuren aan expats en multinationals
 • Opstellen van juridische stukken zoals het contract en voorwaarden
 • Uw woning aanmelden bij de Vereniging Van Verhuurmakelaars
 • Een volledig inspectierapport bij het in- en uitchecken
 • Advies- en begeleiding bij belegging in woonruimte
 • Unieke combinatie van verkopen en tijdelijk verhuren
 • Lid van de Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam (VvA)

 

Bel mij terug

 

Verhuren via HBhousing

 

Ik heb een woning beschikbaar en wil adviesIk wil een afspraak maken
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Uw reden om te verhuren

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 070 209 5050

*Afhankelijk van type, regio, vraag- en aanbod

*Vanaf 1 juli 2016 is tijdelijk verhuren zonder huurrecht mogelijk, een vergunning is ook niet meer nodig. Iedereen kan dus verhuren. Vraag naar de voorwaarden.

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland