Uw woning verhuren in Wassenaar aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Wassenaar. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

U kunt de huur altijd opzeggen

Uw beleggingspand, appartement of huis verhuren aan expats in Wassenaar is via HBhousing juridisch goed geregeld. Als verhuurmakelaar verhuren wij uw woning via de wetdoorstroming huurmarkt, Leegstandswet, Huisbewaring of proef-samenwonen. Door één van deze bepalingen in het contract te vermelden ontstaat er geen woonduur en huurrecht. Bij het ondertekenen van het contract gaat de huurder akkoord met het tijdelijk verhuren van uw woonruimte. Dit kan een huurperiode van 6 maanden tot 24 maanden zijn. Na het overeengekomen huurperiode is de huurder juridisch verplicht om uw woning te verlaten. Het voordeel hiervan is dat uw altijd de woning opnieuw kunt verhuren, zelf bewonen of eventueel verkopen. Uw woning verhuren in Wassenaar aan expats doet u zorgeloos via verhuurmakelaar HBhousing.

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Heeft u een beleggingspand? Een tweede huis of appartement? Of gaat u tijdelijk naar het buitenland of samenwonen? En wilt u daarom uw woning verhuren in Wassenaar aan expats? Dan maken wij graag kennis met u! Verhuurmakelaar HBhousing richt zich tot het tijdelijk verhuren aan expats in Wassenaar. In opdracht van multinationals, relocators en onderwijsinstellingen verzorgen wij de huisvesting van expats die tijdelijk rondom Den HaagVoorburgZoetermeer en Rijswijk werkzaam zijn. Door onze jarenlange ervaring met het verhuren aan expats rondom Wassenaar, beschikken wij over een breed netwerk van expats, multinationals en collega makelaars die altijd op zoek naar tijdelijke woningen zijn. Door uw beleggingspand, huis of appartement via HBhousing aan te bieden, bereikt u de gehele markt en voorkomt u leegstand. Uw appartement of huis verhuren aan expats in Wassenaar doet u snel en vakkundig via verhuurmakelaar HBhousing.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Wassenaar

Uw woning verhuren in Wassenaar aan expats is via HBhousing juridisch goed geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw beleggingspand, huis of appartement binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u: de huurvoorwaarden bepaalt, het juridisch getoetst contract opstelt, de huurprijs berekent, uw woning online presenteert, de bezichtigingen verzorgd en de kandidaten grondig screent. Daarnaast begeleiden wij de huurder tijdens het in en uitchecken, stellen een uitgebreide inspectierapport voor u op, sluiten de benodigde nutsvoorzieningen af en nemen alle standen op. Verder innen wij de borg en eerste betaling en lossen eventuele klachten namens u op. Indien gewenst maken wij de woning wekelijks schoon. Voor u betekent dit dat u zelf geen omkijken naar het tijdelijk verhuren van uw woning heeft. Met als resultaat: zorgeloos uw beleggingspand, appartement of huis verhuren aan expats in Wassenaar.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw woning verhuren in Wassenaar aan expats met de zekerheid van inkomsten? Dat kan via HBhousing! Als verhuurmakelaar verhuurd HBhousing uw woning aan expats en hoogopgeleide particulieren. Voor u betekent dit dat u minder risico’s op huurachterstand loopt. Expats die via HBhousing huren, krijgen meestal een huisvestingbudget. Hiermee wordt de huur betaald. In veel gevallen huurt de werkgever zelf de woning. Daarnaast worden particuliere huurders grondig op werk- en inkomen en huurgedrag gescreend. Door uw woning via HBhousing te verhuren heeft u altijd een gescreende huurder met een goede betaalgeschiedenis. Uw beleggingspand, appartement of huis verhuren aan expats in Wassenaar doet u daarom via verhuurmakelaar HBhousing.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Wassenaar? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.