Uw woning verhuren in Zaandijk aan expats

verhuren aan expats

Staat uw huis of appartement leeg te koop, gaat u als expat naar het buitenland of samenwonen? En Wilt u daarom tijdelijk uw woning verhuren in Zaandijk aan expats? Dan maken wij graag kennis met u. Als verhuurmakelaar rondom Zaandijk richten wij ons op het huisvesten van hoogopgeleide expats die tijdelijk binnen uw regio werkzaam zijn. Dit doen wij in opdracht van internationale bedrijven, relocators en individuele expats. Vanwege onze jarenlange ervaring met het huisvesten van expats rondom Zaandijk, beschikken wij over een brede netwerk van bedrijven die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Hierdoor zijn aangeboden huizen en appartementen via HBhousing binnen 2 weken verhuurd. Wilt u snel uw appartement of huis verhuren in Zaandijk aan expats? Profiteer dan van onze netwerk en biedt vandaag uw woning te huur aan.


Uw woning verhuren aan expats en bedrijven

Uw woning verhuren in Zaandijk aan expats is via HBhousing snel geregeld. Als verhuurmakelaar beschikken wij over een brede netwerk van expats, bedrijven en relocators die wekelijks op zoek zijn naar woonruimte. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde huurwoningen. Vanwege de toenemende vraag naar woonruimte zijn wij altijd op zoek naar huurwoningen voor zowel korte- als lange huurperiodes. Door uw huis of appartement via HBhousing aan te bieden voorkomt u snel leegstand, heeft u meer zekerheid m.b.t. huurbetaling en opzegging. Expats werken op projectbasis en krijgen vaak een budget van de werkgever, die vaak zelf de huur betaald. Vakkundig uw huis of appartement verhuren in Zaandijk aan expats doet u daarom via verhuurmakelaar HBhousing.


Vakkundig verhuren via verhuurmakelaar HBhousing

Uw appartement of huis verhuren in Zaandijk aan expats is via HBhousing vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u uw woning binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de voorwaarden en huurprijs bepaalt, uw woning presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast stellen wij het juridisch getoetst contact op, begeleiden de expat tijdens het in- en uitchecken en stellen een inspectie- en opleveringsrapport voor u op. Het voordeel hiervan is dat het verhuren van uw woning geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw woning verhuren aan expats in Zaandijk.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Verhuren Zaandijk

Vanwege onze ervaring met het verhuren van woonruimte rondom Zaandam en groot netwerk van expats, zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 1.5 week verhuurd. Profiteer van onze netwerk- en biedt vandaag uw huis of appartement te huur aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar. Bel: 0206170379 of 0237112221

 

 

 

 


Wat verhuurders zeggen


Woning verkopen en verhuren
Latif Stitou Laaroussi
HB Housing heeft voor mij de woning tijdens de verkoop weten te verhuren. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat er geen maanden leegstand heeft plaatsgevonden met dubbele lasten als gevolg . Wij hebben met de huurders afgesproken dat dit op tijdelijke basis betreft en dat zij medewerking dienen te verlenen bij eventuele bezichtigingen. Ik kan niet anders zeggen dat dit uiterst prettig is verlopen. Mede mogelijk gemaakt door HB Housing. De woning was ook binnen 5 maanden verkocht. Absolute complimenten en aan HB Housing en aan een ieder aan te raden om gebruik te maken van hun diensten. Wederom dank voor de bewezen diensten!! Met vriendelijke groeten, Latif Stitou Laaroussi
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Beoordeel onze service

HBhousing is partner van o.a.

Technip Logo      Stardust Logo     Huawei Logo  

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Vakkundig verhuren 

 

Verhuren via HBhousing

 • Geen vergunning of toestemming van de gemeente meer nodig*
 • Grondige screening van kandidaten op inkomen, identiteit- en huurgedrag via Huurcheck Nederland
 • Gemiddelde huurprijs € 1500, - p.m*
 • Binnen 1,5 week verhuurd*
 • Altijd verhuren zonder huurrecht en huurbescherming*
 • Optie tot het schoonmaken en onderhouden van uw woning
 • Binnen 24 uur zichtbaar op o.a. Funda en Pararius
 • Veilig verhuren aan expats en multinationals
 • Opstellen van juridische stukken zoals het contract en voorwaarden
 • Uw woning aanmelden bij de vereniging van verhuurmakelaars
 • Een volledig inspectierapport bij het in- en uitchecken
 • Advies- en begeleiding bij belegging in woonruimte
 • Uniek combinatie van verkopen en tijdelijk verhuren
 • Lid van de Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam e.o

 

Bel mij terug

 

Verhuren via HBhousing

 

Ik heb een woning beschikbaar en wil adviesIk wil een afspraak maken
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Uw reden om te verhuren

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

*Afhankelijk van type, regio, vraag- en aanbod

*Vanaf 1 juli 2016 is tijdelijk verhuren zonder huurrecht mogelijk, een vergunning is ook niet meer nodig. Iedereen kan dus verhuren. Vraag naar de voorwaarden.

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verhuren via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland