Uw woning verhuren in Zeewolde aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Zeewolde. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Zeewolde?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Gaat u samenwonen, staat u koopwoning leeg te koop of gaat u als expat werken in het buitenland? En wilt u daarom uw woning verhuren aan expats in Zeewolde? Dan maken wij graag kennis met u. Verhuurmakelaar HBhousing richt zich op het tijdelijk verhuren van huizen en appartementen aan expats, bedrijven en particulieren. Dit doen wij op grond van de Leegstandswethuisbewaring– en proef-samenwonen. Door via deze wetten te verhuren ontstaat er geen huurrecht en huurbescherming. Dit betekent dat de huurder na de huurperiode de woning verplicht moet verlaten. Voor u betekent dit dat u, uw woning altijd kunt betrekken en bij verkoop gegarandeerd kunt opleveren. Uw appartement of huis verhuren aan expats in Zeewolde doet u vakkundig via verhuurmakelaar HBhousing.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Zeewolde

Uw woning verhuren aan expats in Zeewolde is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw huis of appartement binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de huurprijs berekent, de voorwaarden bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt, de woning online en offline presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de kandidaten grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de huurder tijdens het betrekken en opleveren van de woning, stellen een inspectierapport op- en handelen de borg af. Indien gewenst verzorgen wij ook het beheer van uw woning. Het voordeel hiervan is dat het verhuren van uw appartement of huis geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw woning verhuren aan expats in Zeewolde.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw appartement of huis verhuren aan expats in Zeewolde is via HBhousing snel geregeld. Als verhuurmakelaar beschikt HBhousing over een brede netwerk van expats, bedrijven en particulieren die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte in Zeewolde, Lelystad en AlmereAmsterdam. Hierbij gaat het om gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen voor 6 maanden tot enkele jaren. Vanwege de toenemende vraag naar tijdelijke woningen, zijn aangeboden huizen en appartementen via HBhousing binnen enkele dagen verhuurd. Door uw woning in Zeewolde via HBhousing te verhuren, voorkomt u snel leegstand en heeft u meer zekerheid m.b.t. huurbetaling. Expats die via HBhousing huren krijgen een budget van de werkgever die in sommige gevallen zelf de huur betaald. Profiteer van onze netwerk en biedt vandaag uw huis of appartement te huur aan.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Zeewolde? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.