Uw woning verhuren in Almere Buiten aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Almere Buiten. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Almere Buiten?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Heeft u een tweede woning, staat uw koophuis leeg te koop, gaat u samenwonen of als expat tijdelijk naar het buitenland? En wilt u daarom tijdelijk uw woning aan expats verhuren in Almere Buiten? Dan maken wij graag kennis met u! Verhuurmakelaar HBhousing helpt u met het tijdelijk verhuren van uw huis of appartement aan expats rondom Almere, Lelystad, Zeewolde en Amsterdam. Op grond van de Leegstandswethuisbewaring of proef-samenwonen verhuren wij tijdelijk uw woning aan expats die binnen uw regio werkzaam zijn. Door via deze wetten te verhuren ontstaat er geen huurrecht. Dit betekent dat u uw woning altijd kunt betrekken en bij verkoop gegarandeerd kunt opleveren. Tijdelijk uw woning verhuren aan expats in Almere Buiten is daarom via verhuurmakelaar HBhousing vakkundig geregeld.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Almere Buiten

Tijdelijk uw huis of appartement verhuren aan expats in Almere Buiten is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw huis of appartement binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de huurprijs en voorwaarden bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt, uw woning presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de expat tijdens het betrekken en opleveren van de woning, stellen een oplevering- en inspectierapport voor u op, handelen de eerste betaling en borg af. Indien gewenst verzorgen wij ook het beheer van uw woning. Voor u betekent dit dat u zelf geen omkijken naar het verhuren van uw woning heeft en alles via wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw woning verhuren aan expats in Almere Buiten.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw appartement of huis verhuren aan expats in Almere Buiten is via HBhousing snel geregeld. Als verhuurmakelaar beschikken wij over een breed netwerk van expats, internationale bedrijven en relocators die continu op zoek zijn naar woonruimte in Almere Buiten, StadHaven, Poort, Muziekwijk, Oostvaarders, Lelystad en Zeewolde. Hierbij gaat het om gemeubileerde en gestoffeerde woningen voor 6 maanden tot enkele jaren. Vanwege de toenemende vraag naar expatswoningen, zijn wij altijd op zoek naar tijdelijke woonruimte. Uw huis of appartement via HBhousing verhuren biedt voordelen. Expats die via HBhousing huren werken op projectbasis en hebben een stabiel inkomen. Het voordeel hiervan is dat vooraf bekend is hoelang zij gaan huren en dat u minder risico’s m.b.t. huurbetaling loopt. Zorgeloos uw appartement of huis verhuren aan expats in Almere Buiten doet u daarom via verhuurmakelaar HBhousing.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Almere Buiten? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.