Uw woning verhuren aan expats in Almere Buiten

verhuren aan expats

Heeft u een tweede woning, staat uw koophuis leeg te koop, gaat u samenwonen of als expat tijdelijk naar het buitenland? En wilt u daarom tijdelijk uw woning aan expats verhuren in Almere Buiten? Dan maken wij graag kennis met u! Verhuurmakelaar HBhousing helpt u met het tijdelijk verhuren van uw huis of appartement aan expats rondom Almere, Lelystad, Zeewolde en Amsterdam. Op grond van de Leegstandswet, huisbewaring of proef-samenwonen verhuren wij tijdelijk uw woning aan expats die binnen uw regio werkzaam zijn. Door via deze wetten te verhuren ontstaat er geen huurrecht. Dit betekent dat u uw woning altijd kunt betrekken en bij verkoop gegarandeerd kunt opleveren. Tijdelijk uw woning verhuren aan expats in Almere Buiten is daarom via verhuurmakelaar HBhousing vakkundig geregeld.


snel uw appartement of huis verhuren

Uw appartement of huis verhuren aan expats in Almere Buiten is via HBhousing snel geregeld. Als verhuurmakelaar beschikken wij over een breed netwerk van expats, internationale bedrijven en relocators die continu op zoek zijn naar woonruimte in Almere Buiten, Stad, Haven, Poort, Muziekwijk, Oostvaarders, Lelystad en Zeewolde. Hierbij gaat het om gemeubileerde en gestoffeerde woningen voor 6 maanden tot enkele jaren. Vanwege de toenemende vraag naar expatswoningen, zijn wij altijd op zoek naar tijdelijke woonruimte. Uw huis of appartement via HBhousing verhuren biedt voordelen. Expats die via HBhousing huren werken op projectbasis en hebben een stabiel inkomen. Het voordeel hiervan is dat vooraf bekend is hoelang zij gaan huren en dat u minder risico’s m.b.t. huurbetaling loopt. Zorgeloos uw appartement of huis verhuren aan expats in Almere Buiten doet u daarom via verhuurmakelaar HBhousing.


Vakkundig verhuren via verhuurmakelaar HBhousing

Tijdelijk uw huis of appartement verhuren aan expats in Almere Buiten is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw huis of appartement binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de huurprijs en voorwaarden bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt, uw woning presenteert, de bezichtigingen verzorgt, de expats grondig screent en selecteert. Daarnaast begeleiden wij de expat tijdens het betrekken en opleveren van de woning, stellen een oplevering- en inspectierapport voor u op, handelen de eerste betaling en borg af. Indien gewenst verzorgen wij ook het beheer van uw woning. Voor u betekent dit dat u zelf geen omkijken naar het verhuren van uw woning heeft en alles via wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw woning verhuren aan expats in Almere Buiten.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Makelaar Almere buiten

Vanwege onze ervaring met het verhuren van huizen en appartementen in Almere Buiten aan expats en groot netwerk van multinationals zijn aangeboden woningen via HBhousing binnen 1.5 week verhuurd. Profiteer van onze netwerk, marktkennis en ervaring. Biedt nu uw huis, appartement, woonboot of studio te huur aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar.  Bel: 0206170379

 

 

 


Wat verhuurders zeggen


Verhuur en beheer
Reinier Otten
Professionele verhuurmakelaar! Voor de verhuur van mijn huis ben ik via via bij HB Housing terecht gekomen. Zij reageerden direct en met een heel persoonlijk contact. Hun aannemer is zeer professioneel, secuur en betaalbaar! HB Housing heeft werkelijk alles voor mij geregeld en binnen een week na de verbouwing was mijn huis al verhuurd. Ik kan mij geen betere voorstellen.
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Meer beoordelingen lezen

Wij verhuren uw woning o.a. aan

Technip Logo   Pararius Logo   Siemens logo   Sonion logo

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Vakkundig verhuren 

 

Verhuren via HBhousing

 • Geen vergunning of toestemming van de gemeente meer nodig*
 • Grondige screening van kandidaten op inkomen, identiteit- en huurgedrag via Huurcheck Nederland
 • Gemiddelde huurprijs € 1600, - p.m*
 • Binnen 1,5 week verhuurd*
 • Altijd verhuren zonder huurrecht en huurbescherming*
 • Optie tot het schoonmaken en onderhouden van uw woning
 • Binnen 24 uur zichtbaar op o.a. Funda en Pararius
 • Veilig verhuren aan expats en multinationals
 • Opstellen van juridische stukken zoals het contract en voorwaarden
 • Uw woning aanmelden bij de Vereniging Van Verhuurmakelaars
 • Een volledig inspectierapport bij het in- en uitchecken
 • Advies- en begeleiding bij belegging in woonruimte
 • Unieke combinatie van verkopen en tijdelijk verhuren
 • Lid van de Vereniging van Verhuurmakelaars Amsterdam e.o

 

Bel mij terug

 

Verhuren via HBhousing

 

Ik heb een woning beschikbaar en wil adviesIk wil een afspraak maken
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Uw reden om te verhuren

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

*Afhankelijk van type, regio, vraag- en aanbod

*Vanaf 1 juli 2016 is tijdelijk verhuren zonder huurrecht mogelijk, een vergunning is ook niet meer nodig. Iedereen kan dus verhuren. Vraag naar de voorwaarden.

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verhuren via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland