Uw woning verhuren via huisbewaring in Amsterdam

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Amsterdam. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Amsterdam?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement tijdelijk verhuren aan expats

Gaat u samenwonen of als expat tijdelijk naar het buitenland? En wilt u daarom uw woning verhuren via huisbewaring in Amsterdam of Hoofddorp? Dan maken wij graag kennis met u. HBhousing richt zich op het tijdelijk verhuren van huizen en appartement via huisbewaring- en proef-samenwonen. Door via deze regels te verhuren ontstaat er geen huurrecht. De huurder moet na het overeengekomen periode de woning verplicht verlaten. Voor u betekent dit dat u bij terugkomst uw woning altijd kunt betrekken. Het tijdelijk verhuren via huisbewaring in Amsterdam of Hoofddorp is aan regels gebonden. Als u interesse heeft in het tijdelijk verhuren via huisbewaring of samenwonen, dan doet u er goed aan om dit via een verhuurmakelaar te doen. Uw woning verhuren via huisbewaring in Amsterdam of Hoofddorp is via verhuurmakelaar HBhousing snel geregeld.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Amsterdam

Uw woning verhuren via huisbewaring in Amsterdam of Hoofddorp is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden uw woning binnen ons netwerk van hoogopgeleide expats aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. Dit betekent dat HBhousing in overleg met u de voorwaarden en verhuurprijs bepaalt, het juridisch getoetst huurcontract opstelt, de presentatie en de bezichtigingen verzorgt, de expats grondig screent en selecteer. Daarnaast begeleiden wij de expat tijdens het in- en uitchecken, innen de borg- en eerste betaling, stellen een inspectie- en opleveringsrapport voor u op. Voor u betekent dit dat het verhuren van uw huis of appartement geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw appartement of huis verhuren via huisbewaring in Amsterdam of Hoofddorp

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw appartement of huis verhuren via huisbewaring of proef-samenwonen is via HBhousing snel geregeld. Als verhuurmakelaar beschikken wij over een breed netwerk van hoogopgeleide expats die continu op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde huurwoningen voor een periode van 6 maanden tot enkele jaren. Vanwege de toenemende vraag naar tijdelijke woonruimte, zijn wij altijd op zoek naar huizen en appartement voor verhuur aan expats. Door via huisbewaring aan expats te verhuren voorkomt u snel leegstand en heeft u meer zekerheid m.b.t. betaling van de huur. Expats krijgen vaak een budget van de werkgever die in veel gevallen zelf de huur betaald. Uw appartement of huis verhuren via huisbewaring in Amsterdam of Hoofddorp is via HBhousing snel en vakkundig geregeld. Profiteer van onze netwerk en biedt vandaan uw huis of appartement te huur aan.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Amsterdam? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.