Uw woning verhuren in Weesp aan expats

Als verhuurmakelaar verzorgen wij de huisvesting van expats rondom Weesp. Dit doen wij in opdracht van multinationals. Profiteer van onze netwerk en ervaring, biedt vandaag uw woning aan.
Huurcontract

Altijd een juridisch getoetst huurcontract

Huurvoorwaarden

Samen met u stellen wij de huurprijs en voorwaarden op

Promotie

Vindbaar online via Pararius, Funda en collega makelaars

Alles geregeld

Van check-in tot check-out alles voor u geregeld

Wat is de verhuurprijs in Weesp?

Vanwege het tekort aan woningen lopen de verhuurprijzen op. Er is echter wel een verschil per regio te zien. De verhuurprijs van uw woning is afhankelijk van o.a. de locatie, afmetingen, aantal kamers en oplevering. Ook het wel of niet mogen delen speelt een rol bij het bepalen van de verhuurprijs. Expats die via HBhousing huren krijgen van de werkgever een budget tussen de € 1.200 en € 3.500 per maand. Dit budget is in het salaris opgenomen. Veel multinationals huren liever zelf een woning. Het budget wat zij hiervoor beschikbaar stellen varieert tussen de € 1.500 en € 5.000 per maand. De verhuurprijs van uw woning is dus ook afhankelijk van aan wie u wilt verhuren en of u delers accepteert. Wilt u direct een schatting van de verhuurprijs? Bereken deze zelf via onze tool.

Rekentool

Uw huis of appartement verhuren aan expats

Woont u in Weesp? En staat uw koopwoning leeg te koop, gaat u samenwonen of als expat tijdelijk naar het buitenland? En wilt u daarom uw woning verhuren aan expats in Weesp? Dan maken wij graag kennis met u. Verhuurmakelaar HBhousing richt zich op het tijdelijk verhuren van woonruimte aan expats die rondom Weesp, Amsterdam, Hoofddorp, Almere en Lelystad werkzaam zijn. Op basis van de Leegstandswethuisbewaring of proef-samenwonen verhuren wij uw appartement of huis aan expats in Weesp. Het voordeel hiervan is dat er geen huurrecht ontstaat en er geen woonduur wordt opgebouwd. Dit betekent dat de expat na de huurperiode uw huis of appartement verplicht moet verlaten. Voor u betekent dit dat u gemakkelijker een periode kunt overbruggen, bij terugkomst de woning zelf kunt betrekken en bij verkoop gegarandeerd kunt opleveren. Uw appartement of huis verhuren aan expats in Weesp is daarom via verhuurmakelaar HBhousing vakkundig geregeld.

Waarom verhuren via HBhousing?

Met onze dienst Verhuurmanagement bieden wij meer dan de bekende verhuurbemiddeling. Alle aspecten die bij het verhuren van woonruimte komen kijken, zijn bij onze dienst namelijk inbegrepen. Van de woningopname, het opstellen van de contracten, plaatsen op Pararius en Funda tot aan de check-out en alles daartussenin. En dat voor een vast bedrag.

Rekenvoorbeeld

Verhuurmanagement is voordeliger dan verhuurbemiddeling en woningbeheer samen. Stel dat u een woning beschikbaar heeft voor 12 maanden, met een verhuurprijs van € 1.500 per maand. Dan betaalt u voor verhuurbemiddeling een courtage van € 1.500 plus maandelijks € 90 voor beheer (6% van € 1.500). Totaal is dat: € 1.500 + (€ 90×12) = € 2.580. Bij verhuurmanagement betaalt u een vast bedrag voor beide diensten. Daarom is verhuurmanagement dé oplossing voor het verhuren van uw woning.

Via verhuurmakelaars
2.580
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 1Fiscaal in box 1
Via HBhousing
1.620
Totale kosten
Inclusief verhuurbemiddelingInclusief verhuurbemiddeling
Inclusief beheerInclusief beheer
Fiscaal in box 3Fiscaal in box 3
Uw voordeel € 960Uw voordeel € 960
Ik wil advies

Uw verhuurmakelaar in Weesp

Uw woning verhuren aan expats in Weesp is via HBhousing vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw woning binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. In overleg met u bepalen wij de voorwaarden en verhuurprijs, stellen het juridisch getoetst huurcontract op, bieden uw woning online en offline aan, verzorgen de bezichtigingen, screenen en selecteren de expats. Daarnaast begeleiden wij de expats tijdens het in- en uitchecken, stellen een uitgebreide opleveringsrapport voor u op- en handelen de borg af. Indien gewenst zorgen wij ook voor het schoonmaken en onderhouden van uw huis of appartement. Het voordeel hiervan is dat alles geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw appartement of huis verhuren aan expats in Weesp.

Meer zekerheid door het verhuren aan multinationals

Uw woning verhuren aan expats in Weesp is via verhuurmakelaar HBhousing snel geregeld. Vanwege onze jarenlange ervaring met het tijdelijk verhuren van woonruimte, beschikken wij over een breed netwerk van expats, bedrijven en collega makelaars die altijd op zoek zijn naar tijdelijke woningen. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde huizen en appartementen voor 6 maanden tot enkele jaren. Door de toenemende vraag naar huizen en appartementen zijn wij continu op zoek naar huizen en appartementen voor verhuur aan expats in Weesp. Uw woning verhuren aan expats via HBhousing biedt u voordelen. Expats die via HBhousing huren werken op projectbasis en hebben een stabiel inkomen. Hierdoor loopt u minder risico’s op huurachterstand en opzegging. Uw appartement of huis verhuren aan expats in Weesp doet u daarom zorgeloos via verhuurmakelaar HBhousing.

Maak kennis met HBhousing

Wilt u meer weten over het verhuren van woonruimte in Weesp? Laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.