Uw woning verhuren aan expats in Weesp

verhuren aan expats

Woont u in Weesp? En staat uw koopwoning leeg te koop, gaat u samenwonen of als expat tijdelijk naar het buitenland? En wilt u daarom uw woning verhuren aan expats in Weesp? Dan maken wij graag kennis met u. Verhuurmakelaar HBhousing richt zich op het tijdelijk verhuren van woonruimte aan expats die rondom Weesp, Amsterdam, Hoofddorp, Almere en Lelystad werkzaam zijn. Op basis van de Leegstandswet, huisbewaring of proef-samenwonen verhuren wij uw appartement of huis aan expats in Weesp. Het voordeel hiervan is dat er geen huurrecht ontstaat en er geen woonduur wordt opgebouwd. Dit betekent dat de expat na de huurperiode uw huis of appartement verplicht moet verlaten. Voor u betekent dit dat u gemakkelijker een periode kunt overbruggen, bij terugkomst de woning zelf kunt betrekken en bij verkoop gegarandeerd kunt opleveren. Uw appartement of huis verhuren aan expats in Weesp is daarom via verhuurmakelaar HBhousing vakkundig geregeld.


Snel uw appartement of huis verhuren

Uw woning verhuren aan expats in Weesp is via verhuurmakelaar HBhousing snel geregeld. Vanwege onze jarenlange ervaring met het tijdelijk verhuren van woonruimte, beschikken wij over een breed netwerk van expats, bedrijven en collega makelaars die altijd op zoek zijn naar tijdelijke woningen. Hierbij gaat het om gemeubileerde en/of gestoffeerde huizen en appartementen voor 6 maanden tot enkele jaren. Door de toenemende vraag naar huizen en appartementen zijn wij continu op zoek naar huizen en appartementen voor verhuur aan expats in Weesp. Uw woning verhuren aan expats via HBhousing biedt u voordelen. Expats die via HBhousing huren werken op projectbasis en hebben een stabiel inkomen. Hierdoor loopt u minder risico’s op huurachterstand en opzegging. Uw appartement of huis verhuren aan expats in Weesp doet u daarom zorgeloos via verhuurmakelaar HBhousing.


Vakkundig verhuren via verhuurmakelaar HBhousing

Uw woning verhuren aan expats in Weesp is via HBhousing vakkundig geregeld. Als verhuurmakelaar bieden wij namens u, uw woning binnen ons netwerk aan en verzorgen het gehele verhuurtraject. In overleg met u bepalen wij de voorwaarden en verhuurprijs, stellen het juridisch getoetst huurcontract op, bieden uw woning online en offline aan, verzorgen de bezichtigingen, screenen en selecteren de expats. Daarnaast begeleiden wij de expats tijdens het in- en uitchecken, stellen een uitgebreide opleveringsrapport voor u op- en handelen de borg af. Indien gewenst zorgen wij ook voor het schoonmaken en onderhouden van uw huis of appartement. Het voordeel hiervan is dat alles geheel volgens uw wensen, wet- en regelgeving verloopt. Met als resultaat: zorgeloos uw appartement of huis verhuren aan expats in Weesp.

HBhousing » Vakkundig » Snel » Betrouwbaar » Persoonlijk

Verhuurmakelaar Weesp

Vanwege onze ervaring met het verhuren van huizen en appartementen aan expats in Weesp en groot netwerk van multinationals zijn aangeboden woningen via HBhousing  snel verhuurd. Profiteer van onze netwerk, marktkennis en ervaring. Biedt nu uw huis of appartement te huur aan. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Onze verhuurmakelaars staan voor u klaar.  Bel: 0206170379

 

 

 


Wat verhuurders zeggen


Verhuur en beheer
Reinier Otten
Professionele verhuurmakelaar! Voor de verhuur van mijn huis ben ik via via bij HB Housing terecht gekomen. Zij reageerden direct en met een heel persoonlijk contact. Hun aannemer is zeer professioneel, secuur en betaalbaar! HB Housing heeft werkelijk alles voor mij geregeld en binnen een week na de verbouwing was mijn huis al verhuurd. Ik kan mij geen betere voorstellen.
Rating: 5.0/5

Google plus recensies Meer beoordelingen lezen

Wij verhuren uw woning o.a. aan

Technip Logo   Pararius Logo   Siemens logo   Sonion logo

Neem contact met ons op
person
person_outline
home
place
email
phone

 

Vakkundig verhuren 

 

Verhuren via HBhousing

 • Geen vergunning of toestemming van de gemeente meer nodig*
 • Grondige screening van kandidaten op inkomen, identiteit- en huurgedrag via Huurcheck Nederland
 • Gemiddelde huurprijs € 1600, - p.m*
 • Binnen 1,5 week verhuurd*
 • Altijd verhuren zonder huurrecht en huurbescherming*
 • Optie tot het schoonmaken en onderhouden van uw woning
 • Binnen 24 uur zichtbaar op o.a. Funda en Pararius
 • Veilig verhuren aan expats en multinationals
 • Opstellen van juridische stukken zoals het contract en voorwaarden
 • Uw woning aanmelden bij de Vereniging Van Verhuurmakelaars
 • Een volledig inspectierapport bij het in- en uitchecken
 • Advies- en begeleiding bij belegging in woonruimte
 • Unieke combinatie van verkopen en tijdelijk verhuren
 • Lid van de Vereniging Van Verhuurmakelaars Amsterdam e.o.

 

Bel mij terug

 

Verhuren via HBhousing

 

Ik heb een woning beschikbaar en wil adviesIk wil een afspraak maken
 

Contactgegevens

 

Informatie over uw woning

 

Uw reden om te verhuren

 
Bel mij terug

Direct een antwoord op uw vragen? 0206170379

*Afhankelijk van type, regio, vraag- en aanbod

*Vanaf 1 juli 2016 is tijdelijk verhuren zonder huurrecht mogelijk, een vergunning is ook niet meer nodig. Iedereen kan dus verhuren. Vraag naar de voorwaarden.

Thank you for submitting your form. We will contact you soon.
Bedankt voor uw aanvraag. Onze verhuurmakelaars zullen z.s.m. geheel vrijblijvend contact met u opnemen.
Verhuren via HBhousing. De voordelen in 2 minuten.
0206170379
Sloterkade 182
Amsterdam Noord Holland 1059 EB
Nederland
023 711 2221
Daalmeerstraat 24
Hoofddorp Noord Holland 2131 HC
Nederland
070 209 5050
Laan van Nieuw Oost-Indië 14
Den Haag Zuid Holland 2593 BT
Nederland
0181 477 155
Turfkade 1
Brielle Zuid Holland 3231 AR
Nederland